jason_rethymno Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τελικά το dirt 3 είναι καθαρό ράλλυ ή έχει και αγωνες με αγροτικά και τζιπ?
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δυστυχώς μας έχουν τελειώσει τα καθαρά ράλλυ από εποχές Playstation 2. Έχει αγώνες με αγροτικά, ίδιες πίστες που τις παίζεις μία κανονικά, μία ανάποδα, μία από αριστερά, μία από δεξιά, έχει αγώνες δεξιοτεχνίας Drift, κλπ... Πονεμένη ιστορία...
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Θελω να ξαναπαιξω need for speed 1 και big red racing.... μα τιποτα δεν με ενθουσιαζει πια??? Ξερω,ξερω off topic αλλα ηθελα καπου να τα πω.
ioannnou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μα εχεις απολυτο δικιο. Τα σημερινα games ειναι για κλαμματα. Τα καλυτερα racing ηταν το 1ο NFS και το πλακατζιδικο FlatOut2.
aliakas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 να μου έλεγες κάνα colin mcrae 2-3-4 να σε πίστευα αλλά need for speed 1 ??? lol δις
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 να μου έλεγες κάνα colin mcrae 2-3-4 να σε πίστευα αλλά need for speed 1 ??? lol δις Μαλλον δεν το ειχες παιξει οταν βγηκε το παιχνιδι ε?
kirileman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Από αυτά που διάβασα, θα με κάνετε να ξαναβάλω το RBR και την τιμονιέρα και δεν το θέλω γιατί είναι καλοκαίρι.
hackerW32 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 εμενα τα καλητερα racing games ειναι underground 2 και mostwated, (και λιγο το hot pursuit ) ολα τα αλλα ειναι για κλαματα τορα απο colin macrae μερια games , μονο το Colin McRae Rally 2005 εχω παιξει πριν απο τα dirt2-3
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δεν έχεις παίξει το 1ο DiRT? Το καλύτερο απο τα τρεία (για μένα).
hackerW32 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ναι το έχω παίξει, δεν μου άρεσε.. για αυτό δεν το ανέφερα τελικά έφτιαξα καφέ, και αυτήν την φορά τον πέτυχα χάρις σε εσένα
ioannnou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 εμενα τα καλητερα racing games ειναι underground 2 και mostwated, (και λιγο το hot pursuit ) ολα τα αλλα ειναι για κλαματα τορα απο colin macrae μερια games , μονο το Colin McRae Rally 2005 εχω παιξει πριν απο τα dirt2-3 FlatOut 2 και Ultimate Carnage επαιξες καθολου?
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δυστυχώς μας έχουν τελειώσει τα καθαρά ράλλυ από εποχές Playstation 2. Έχει αγώνες με αγροτικά, ίδιες πίστες που τις παίζεις μία κανονικά, μία ανάποδα, μία από αριστερά, μία από δεξιά, έχει αγώνες δεξιοτεχνίας Drift, κλπ... Πονεμένη ιστορία... τα κομματια ραλλυ ειναι φυσικα το καλυτερο μερος του παιχνιδιου και παντα με ευχαριστουν. τα αγροτικα κτλ τα ανεχομουν και στο 2.. ΑΛΛΑ DRIFT? γτπ αυτα τα σημεια πραγματικα με κουραζουν απιστευτα καθως σιχαινομαι το drift γενικα σαν ιδεα , θα με διασκεδαζε περισσοτερο να οδηγουσα λεωφορειο και να προσπαθω να μην τρακαρω τελικα καλα κανω και δεν παιζω πολλα παιχνιδια με αυτοκινητα , γιατι θα μου αναψουν τα λαμπακια
atalanta Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 δημιουργω offline profile και μετα μου Profile creation failed και οτι πρεπει να συνδεθω στο live τι να κανω?help!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα