koulouri Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αυτο ειναι μεγαλη πρωτοπορειακη μαγκια..να ανεβαζεις στο youtube το πως οδηγησες.. Ποσες φορες εχουμε πει: -Πωωωωω τι παπαδες κανω, να το βλεπαν αυτο οι φιλοι μου.!! και κατι ακομα που ηθελα να πω: μακαρι να εβγαινε GRID 2 Τι παιχνιδι ηταν πολυ μπροστα σε ολα!!Γραφικα και gameplay.. Γιατι δε το συνεχισαν αραγε;;
Doc1355 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ναι ρε γαμώτο και εγώ τόσο καιρό περιμένω να βγάλουν ένα Grid και δέν λένε να το κάνουν Αυτό το παιχνίδι είναι στην κορυφή τον προτιμήσεων μου.... Αυτό που λές με το youtube πάντως μπορούσες να το κάνεις και με το fraps
koulouri Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ναι αλλα σκεψου οτι γωνατιζει που γωνατιζει το μηχανημα απο τα απαιτητικα γραφικα αν το βαλεις να γραφει και 1080p το σκοτωνεις..&το snagit κανει την ιδια δουλεια!
Doc1355 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ναι βασικά εγώ με το fraps το έχω πάρει το βίντεο που έβαλα Αν δείς το πρώτο κομμάτι του βίντεο είναι την ώρα που παίζω όχι replay :P
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 μονο αυτο? πηρα τον 180αρι απο το αλλο μου pc γιατι δεν χορουσαν τα βιντεο απο το fraps.. αυτο που σας εδειξα πριν πιανει 9,29 gb..(που να ειχα και 1080p!) τα βαζει ασυμπιεστα.. για αυτο.. και ναι οντος, αν ειχα ακομα τον x2 δεν θα μπορουσα να κανω record..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 δεν προλαβα χτες να το ανεβασω.. (μετα το 1:40 ειναι) http://www.youtube.com/watch?v=ArCdXJ6d-gQ (στην αρχη το ειχα κανει minimize.. και εκεινο επαιζε κανονικα..) ρε παιδια, αυτη η πρασινη γραμη απο κατω πως φευγει? ακηρο, το βρηκα, στις ρυθμισεις δυσκολιας.. Μόνο το δικό σου αμάξι σηκώνει τόση σκόνη ή είναι από τα options;
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 this is EVO X αγαπημενο μου αμαξι λες επιδη του εχω χαμηλωσει τις αναρτήσεις?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω επειδή είναι το Evo X ότι είναι ο λόγος που μόνο αυτό σηκώνει τόση σκόνη...;
tarantules Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Υπάρχει κάποιος να φιλοτιμηθεί να μου στείλει το save του παιχνιδιού γιατί δεν μπορώ να περάσω την τελική πίστα στο 1ο πολύεδρο; Είναι η πίστα που κάνεις show με drift,σπας κουτάκια κλπ
tarantules Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 τι ακριβως πρεπει να σου στειλω? Στη διαδρομή C:/Documents and Settings/User Name/My Documents/My games/DIRT3/ έχει 2 φακέλους ο ένας hardwaresettings και ο άλλος savegame.Τον savegame θέλω.Είναι λίγα ΚΒ.Σου είναι εύκολο;
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 οριστε http://www.mediafire...is9oo13xd372t16 αμα ειναι και εχει και αλλος προβλημα ας παρει το δικο μου ειμαι στην τριτη σεζον.
tarantules Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 οριστε http://www.mediafire.com/?is9oo13xd372t16 αμα ειναι και εχει και αλλος προβλημα ας παρει το δηκο μου ειμαι στην τριτη σεζον. Ευχαριστώ πολύ!
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αυτο ειναι μεγαλη πρωτοπορειακη μαγκια..να ανεβαζεις στο youtube το πως οδηγησες.. Ποσες φορες εχουμε πει: -Πωωωωω τι παπαδες κανω, να το βλεπαν αυτο οι φιλοι μου.!! και κατι ακομα που ηθελα να πω: μακαρι να εβγαινε GRID 2 Τι παιχνιδι ηταν πολυ μπροστα σε ολα!!Γραφικα και gameplay.. Γιατι δε το συνεχισαν αραγε;; επισης αυτο που με εντυπωσίασε ειναι οτι το game μπορει απο μονο του να ανεβασει τα replay στο youtube! αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει αλλο game που να το κανει αυτο..
tarantules Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ...και κατι ακομα που ηθελα να πω: μακαρι να εβγαινε GRID 2 Τι παιχνιδι ηταν πολυ μπροστα σε ολα!!Γραφικα και gameplay.. Γιατι δε το συνεχισαν αραγε;; Μάλον δεν το γνωρίζεις οτι ήδη το ετοιμάζουν... Το περιμένω πως και πως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα