Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: Dirt 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμαζω να εγκαταστησω αλλη εκδοση και μου λεει error code 0x80070659(κατα την διαρκεια που το κανει configure)...

• Απαντ. 471
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλό. Μπράβο στα παιδιά.

Λίγο που πρόλαβα και έπαιξα, μπορώ να πω ότι με άφησε αρκετά ικανοποιημένο και θα ασχοληθώ μαζί του.

Οι πίστες θύμισαν λίγο τις παλιές καλές εποχές των πρώτων CMR. Τα γραφικά φανταστικά και ήχος αρκετά καλός. Συγχαρητήρια επίσης για το πολύ καλό Performance του παιχνιδιού.

1920x1080 4xMSAA Ultra V-Sync ON και παίζω από 55-60.

100% συμβατό επίσης με XboX 360 Controller.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, φανταστικό παιχνίδι, χτες το αγόρασα και μου λέει (όταν συνδέομαι στο windows live από το παιχνίδι) πως ο κωδικός μου είναι "invalid"..μα πως είναι δυνατόν?..κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει?

Δημοσ.

καλημερα χαιρομαι που μαζευονται ατομα να το λιωσουμε χεχε.

ειχα και γω προβλημα μολις αλλαξα το password στο msn και συνδεθηκα μεσω της ιστοσελιδας windows live του xbox νομιζω ειναι μετα μ συνδεθηκε κανονικα χωρις προβληματα game for windows live πατησα στο google και μου την βρηκε μπηκα και αρχισα.οσοι το εχετε αγορασμενο μου δινεται names να το βαλω στην λιστα

Πολύ καλό. Μπράβο στα παιδιά.

Λίγο που πρόλαβα και έπαιξα, μπορώ να πω ότι με άφησε αρκετά ικανοποιημένο και θα ασχοληθώ μαζί του.

Οι πίστες θύμισαν λίγο τις παλιές καλές εποχές των πρώτων CMR. Τα γραφικά φανταστικά και ήχος αρκετά καλός. Συγχαρητήρια επίσης για το πολύ καλό Performance του παιχνιδιού.

1920x1080 4xMSAA Ultra V-Sync ON και παίζω από 55-60.

100% συμβατό επίσης με XboX 360 Controller.

οντως οι πιστες μου θυμισαν και μενα CMR και το ευχαριστηθηκα δεν παυει ομως να νε και dirt οποτε προσθεσαν και αλλες πιστουλες για χαβαλε χεχε

Δημοσ.

Τρελέ καλημέρα, έκανες τίποτα με το steam?

Ευχαριστώ Μάνο.

Δεν μπορώ να παίξω online γιατί το έχω από τον θειο άλλα μου φαίνεται θα το αγοράσω B)

Ραφαήλ πάρτο να λιώνουμε :P

Δημοσ.

Τελική ήταν δικό μου το λάθος στην πληκτρολόγηση του κωδικού..εφόσον η εγκατάσταση συνέχισε όμως με τον κωδικό δεν το ξανακοίταξα...απορώ πως το παιχνίδι έκανε την εγκατάσταση....

Δημοσ.

εγω μολις το εγκατεστησα. οταν παιζει σε παραθυρο ειναι μια χαρα. οταν ομως παιζει σε ολη την οθονη μου δειχνει λαθος χρωματα στα γραμματα και τον ηλιο ροζ. τι φταιει???? εχω την εκδοση του θειου και ati 5770.

Δημοσ.

ρε παιδια αξιζει να το αγορασω;

βγηκε τροπος να παιζεις χωρις να το εχεις αυθεντικο και αναρωτιεμαι

τι λετε?

Δημοσ.

Βγήκε? για online εννοείς?

επ μανο καλημερα αποκλειετε να βγηκε ονλινε τοσο γρηγορα :P:P οσοι το αγορασατε ξαναλεω γραψτε τα names

ρε παιδια αξιζει να το αγορασω;

βγηκε τροπος να παιζεις χωρις να το εχεις αυθεντικο και αναρωτιεμαι

τι λετε?

οτι αξιζει αξιζει αλλα στην κριση σου ειναι

Δημοσ.

Drivers έχεις τους τελευταίους;

οχι δεν εχω τους τελευταιους.

να ρωτησω και κατι ακομα πως αφαιρω εντελως τους drivers για να περασω τους καινουργιους??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...