Προς το περιεχόμενο

.rar Extract

derasto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε,εχω 35 αρχεια .rar οταν γινει το extract αντι να μου δωσει καποια αρχειο .iso η κατι που να μπορει να γινει mount μου βγαζει 35 αρχεια τυπου File σκετο. :confused:

Κανας τροπος να τα κανω mount?

Δημοσ.

Τα εκανα Join τα αρχεια,εβαλα και την καταληξη .iso το φορτωνει τωρα το daemon αλλα οταν παω να το τρεξω βγαζει σφαλμα.

Δημοσ.

Γράψε εδώ το πλήρες όνομα του πρώτου αρχείου 001

πχ onoma.katiallloangrafei.001

Επίσης αν στο αρχικό rar έχει άλλα αρχεία πέρα από τα 001 άνοιξε τα με το notepad

Δημοσ.

rzr-bord.001

Δεν υπηρχε στην αρχη μονο ενα rar αλλα 35,αυτα τα εκανα ολα extract σε ενα φακελο και μπηκαν ολα αυτα τα αρχεια File.

Δημοσ.

Περίμενα κάτι σαν rzr-bord.iso.001 και όχι κάτι σκέτο rzr-bord.001

Είτε σου λείπουν αρχεία, είτε κάτι δεν πάει καλά με το αρχείο (πχ έχει άλλο format). Ρώτα εκεί που το κατέβασες

Δημοσ.

Οταν γινει το πρωτο extract ολα τα τα 35 αρχεια δινουν ενα αρχειο File των 6gb αυτο απο μονο του το daemon δεν μπορει αν το δει και του κοτσαρω την καταληξη .iso.Τοτε το dvd το βλεπει αλλα βγαζει σφαλμα οταν το ανοιγω.

Tεσπα ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.

Από ένα warez forum...

Don’t use hjsplit, open rzr-bord.001 with WinRar or 7Zip.
Δλδ, κάνε διπλό κλικ και όταν σου ζητήσει με πιο πρόγραμμα να το ανοίξεις επέλεξε το winrar ή το 7zip.

Ελπίζω να μην έσβησες τα αρχεία.

Δημοσ.

Δοκίμασε να ανοίξεις το πρώτο από τα αρχεία που λες με WinRAR (ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...