Προς το περιεχόμενο

Αύξηση ανάλυσης σε netbook

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω εξυπηρέτηση σε έναν φίλο. Έχει ένα Netbook με ανάλυση 1024χ600. Θέλει να τρέξει ένα πρόγραμμα στην δουλειά του, το οποίο πεισματάρικα ζητάει ανάλυση τουλάχιστον 1024χ768. Το πρόγραμμα κάνει εγκατάσταση κανονικά αλλά όταν πάει να τρέξει ζητάει την παραπάνω ανάλυση και δεν...

Λύση του να το τρέχει με εξωτερική οθόνη δεν γίνεται γιατί θέλει να το έχει στον δρόμο. Σκέφτηκα πως θα υπάρχει κάποιο utility Που να δημιουργεί ένα virtual desktop μεγαλύτερο και να ξεγελά το λειτουργικό αλλά με μια πρόχειρη ερευνα δεν βρήκα τίποτα.

Υπάρχει κάποια λύση δοκιμασμένη που να δουλεύει;

Δημοσ.
Προσπαθώ να κάνω εξυπηρέτηση σε έναν φίλο. Έχει ένα Netbook με ανάλυση 1024χ600. Θέλει να τρέξει ένα πρόγραμμα στην δουλειά του, το οποίο πεισματάρικα ζητάει ανάλυση τουλάχιστον 1024χ768. Το πρόγραμμα κάνει εγκατάσταση κανονικά αλλά όταν πάει να τρέξει ζητάει την παραπάνω ανάλυση και δεν...

Λύση του να το τρέχει με εξωτερική οθόνη δεν γίνεται γιατί θέλει να το έχει στον δρόμο. Σκέφτηκα πως θα υπάρχει κάποιο utility Που να δημιουργεί ένα virtual desktop μεγαλύτερο και να ξεγελά το λειτουργικό αλλά με μια πρόχειρη ερευνα δεν βρήκα τίποτα.

Υπάρχει κάποια λύση δοκιμασμένη που να δουλεύει;

στην περιπτωση που εχει λαπτοπακι asus μπορει να βαλει απο τις ρυθμισεις αναλυση μεγαλυτερη και απλα δεν χωραει ολη η εικονα στην οθονη οποτε αν θυμαμαι καλα με καποιο τροπο μπορεις και μανουβραρεις ολη την εικονα εντος των πλαισιων της οθονης,δλδ παντα θα αφηνει απεξω τα πιξελ που δεν καλυπτει.

αυτα που σου λεω ισχυει σιγουρα στο asus 901 που εχω.

δεν ξερω για αλλο.

εμενα επειδη δεν με βολεψε ποτε δεν ασχοληθηκα για να σου πω περισσοτερα

Δημοσ.

Το είχα κάνει σε ένα MSI U100 αλλά δεν μπορώ να βρώ το λινκ με τις οδηγίες.Πάντως είχα βάλει ένα πρόγραμμα της samsung για την δουλειά αυτή.

Δημοσ.
Θα μας αγοράσεις από ένα;:P

Πουλα κανενα 150αρι αυτο που εχεις και με 15 ευρω τον μηνα x12 παιρνεις ενα ACER ASPIRE ONE 751H-52BK με 11,6 και αναλυση 1366x768 και κανεις μια χαρα την δουλεια σου, εγω παντως πηρα το acer ferrari

Δημοσ.
Το είχα κάνει σε ένα MSI U100 αλλά δεν μπορώ να βρώ το λινκ με τις οδηγίες.Πάντως είχα βάλει ένα πρόγραμμα της samsung για την δουλειά αυτή.

Λοιπόν, πήγα στο site της samsung, βρήκα το utility και το κατέβασα. Το εγκατέστησα στο δικό μου Netbook και δείχνει να κάνει δουλειά, θα το στείλω στον φίλο να δω αν δουλεύει και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

τωρα ειδα το τοπικ...

υπαρχει και αλλος τροπος..

το εχω εδω και 4 μηνες ετσι χωρις κανενα προβλημα

στην επιφανεια εργασιας πατας ιδιοτητες,καρτελα ρυθμισεις->για προχωρημενους->καρτελα οθονη

και ξεκλικαρεις την επιλογη αποκρυψη μη εμφανισιμων καταστασεων λειτουργιας..

enjoy:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...