synthia ball Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Γειά χαρά σε όλους! δεν ξέρω αν έχει αναρτηθεί παλαιότερα το ίδιο ερώτημα με το δικό μου...αν ναι συγχωρεστε με και απαντήστε μου..! Μπορώ να κάνω eshop μέσα σε blog? μου είπανε πως μπορώ αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο! Δεν ζητάω πολλά δλδ να μην έχει πληρωμή με κάρτες κτλ αλλά μόνο αντικαταβολή..! please help me!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Sir Pretender Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εμμμ... Για να κάνεις e-shop δεν χρειάζονται ΑΦΜ, κάποιας μορφής εταιρείας, έδρα, κλπ; Εκτός αυτού, ένα e-shop έχει από πίσω του έναν ολόκληρο μηχανισμό για το stock, τις παραγγελίες, τις πληρωμές (που εσύ δεν θες αλλά τεσπά). Χωρίς να το έχω ψάξει, αμφιβάλλω για το αν αυτό που λες γίνεται...
StefxOup Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πολύ δύσκολο..Όπως προαναφέρθηκε ο μηχανισμός είναι πολύπλοκος για μια τέτοια σελίδα. Εκτός κι αν εννοείς μια σελίδα όπου θα έχεις προς πώληση αντικείμενα με τη μορφή αγγελιών. Τέλος,νομίζω ότι με βάση τους όρους και προϋποθέσεις των εταιριών που προσφέρουν blogs, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για εμπορικούς σκοπούς παρά μόνο για προσωπική χρήση.
synthia ball Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. StefxOup ναι αυτό που λές για τους όρους και τις προϋποθέσεις δεν το είχα σκεφτεί.θα το τσεκάρω. Sir Pretender ναι θα κάνω έναρξη επιχ/σης!
antonisid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Βάλε ενα virtuemart πάνω σε joomla (αν εχεις γνωσεις) να κανεις την δουλειά σου σωστά...
synthia ball Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 antonisid δυστυχώς δεν έχω καθόλου γνώσεις γι'αυτό και σας ρωτάω! αν ψάξω στο google αυτά που μου λές θα τα βρώ? ή πρέπει να ρωτήσω κάποιον κομπιουτερά?
antonisid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ε η αληθεια είναι οτι θελει γνωσεις παραπανω απ τα βασικα αρκετα θα'λεγα! Οποτε θα πρεπει να πληρωσεις για να στο φτιάξει κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.