Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry για το οφτόπικ, και sorry για τον σχολιασμό τον κανόνων σε κοινή θέα που λες πως απαγορεύεται (αν και απλά συζήτηση κάνουμε με αφορμή ένα θέμα δεν βρίσκω κάτι κακο..ούτε flames ούτε τπτ) , αλλά καταλαβαίνεις πως με αυτό :

Οι διαχειριστές γνωρίζουν καλύτερα το τι ειδήσεις ενδιαφέρουν περισσότερο το μεγαλύτερο ποσοστό του insomnia και γιαυτό είναι πιο βολικό για όλους να δημοσιεύουν απευθείας τις ειδήσεις που θεωρούν σημαντικές.

αποτρέπεις έμμεσα τον κόσμο από το να ψηφίσει αφού στο τέλος παρόλο που μπορεί μια είδηση να έχει +10, εσύ θεωρείς πως ξέρεις καλύτερα και μιλάς για την πλειοψηφία του insomnia και μπορεί με μιας να ακυρώσεις αυτό το +10..

αυτά οφτόπικ, και χωρίς διάθεση για flame..απλά την γνώμη μας λέμε

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

O dimitris2006 το εξήγησε με ακρίβεια, δυστυχώς όμως δεν έγινε αντιληπτός και ερμηνεύεται κατά το δοκούν ορισμένων μελών.

1. Τα μέλη μπορούν να δημοσιεύσουν ειδήσεις στην ενότητα Ειδήσεις-Lobby. Εάν μία είδηση που δημοσιεύθηκε από μέλος λάβει συγκεκριμένο αριθμό ψήφων από τα υπόλοιπα μέλη εντός διαστήματος δύο (2) ημερών, τότε μεταφέρεται αυτομάτως στην Κεντρική Σελίδα.

2. Παράλληλα και ανεξαρτήτως των ειδήσεων που δημοσιεύουν και ψηφίζουν τα μέλη, οι διαχειριστές δικαιούνται να τοποθετήσουν ειδήσεις που κρίνουν ότι ενδιαφέρουν μια μεγάλη μερίδα των μελών απ'ευθείας στην Κεντρική Σελίδα.

3. Οι διαχειριστές δεν μεταφέρουν ειδήσεις των μελών από την ενότητα Ειδήσεις-Lobby στην Κεντρική Σελίδα.

Ούτε εμποδίζουν μία είδηση που έλαβε αρκετές ψήφους να μεταφερθεί αυτομάτως από την ενότητα Ειδήσεις-Lobby στην Κεντρική Σελίδα.

Ούτε μεταφέρουν ειδήσεις που ψηφίστηκαν από τα μέλη από την Κεντρική Σελίδα πίσω στην ενότητα Ειδήσεις-Lobby.

Ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα παρέμβασης των διαχειριστών στις επιθυμίες των μελών.

Κάθε άλλη ερμηνεία είναι εκ του πονηρού.

Ρε παιδιά δεν είναι τα πράγματα τόσο αθώα όσο μπορεί να νομίζετε, όταν ένα φόρουμ έχει τόσο μεγάλη απήχηση υπάρχει και χρηματικό αντίκρισμα......είναι σαν κάτι ελληνικά site που σου λένε <<εμείς δεν αβαντάρουμε το rapidshare>> αλλά από την άλλη δίνουν δωράκια rapidshare premium και τέτοια.

Τα λεφτά κινούν τον κόσμο....

Αυτό που γράφεις είναι κοινή συκοφαντία και προσβλητικά για το forum και για τα μέλη του.

Έχεις έστω και την παραμικρή απόδειξη για τις μπούρδες που γράφεις; :mad:

Δημοσ.
να ρωτήσω κάτι ...

γιατί αυτή η είδηση δεν έχει βγει στην πρώτη σελίδα με 6 ψήφους ενώ το θέμα "ASUS O!Play HD2 : Το πρώτο media player με USB 3.0" που έχει 5 είναι ;

Η είδηση μπήκε τελικά στην κεντρική αλλα το έχω παρατηρήσει και εγώ και σε χειρότερες περιπτώσεις, ειδήσεις με 2-3 ψήφους να μπαίνουν στην κεντρική σελίδα και άλλες με 10 και 15 να αγκομαχούνε στο λόμπυ

Γενικώς φαίνεται οτι η δική μου ή η δική σου ψήφος δεν έχει ίδια δυναμικότητα με ενός άλλου, η μπορεί και να μην έχει καν δυναμικότητα και απλά να κρίνουν οι διαχειριστές ποια θα βγεί στην κεντρική και ποια οχι

Νομίζω κάπου χαθήκαμε στη μετάφραση και χρειάζεται να εξηγήσω κάποια τεχνικά θέματα.

Όπως λέει και ο paredwse, καμία είδηση δε μεταφέρεται απευθείας στη κεντρική από το lobby αν δεν έχει συμπληρώσει τις απαιτούμενες ψήφους. Ο μόνος λόγος που βλέπετε ειδήσεις με 0 ή ελάχιστες ψήφους στην κεντρική, είναι επειδή τις έχουν βάλει οι news editors (και όχι μέλη) κατευθείαν εκεί.

Το περιεχόμενο της κεντρικής σελίδας δε διαμορφώνεται μόνο από τους insomniacs αλλά και από τους αρμόδιους συντονιστές. Το insomnia δημοσιεύει και δικές του ειδήσεις οι οποίες κρίνονται ως σημαντικές και άμεσες προς δημοσίευση. Για παράδειγμα, η είδηση της Asus που αναφέρθηκε όπως και άλλες σχετικές με hardware, είναι ειδήσεις από την ανταπόκριση της CeBIT 2010.

Η λογική που ακολουθούμε είναι η εξής. Αν υπάρχει μια είδηση σημαντική και ενδιαφέρουσα τότε την δημοσιεύουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στη κεντρική σελίδα γιατί θέλουμε άμεση ενημέρωση σε σημαντικές εξελίξεις. Βέβαια δε γίνεται να παρακολουθούμε όλη την επικαιρότητα αλλά ευτυχώς υπάρχει η κοινότητα που καλύπτει τα κενά δημοσιεύοντας ειδήσεις από το ελληνικό internet στο lobby και αυτές τίθενται προς ψηφοφορία.

Αν περάσει το χρονικό όριο των 2 ημερών και η είδηση δεν έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων, τότε δε θεωρείται "φρέσκια" και γι'αυτό δε περνάει στη κεντρική αλλά παραμένει στο lobby. Γι 'αυτό βλέπετε ειδήσεις με αρκετές ψήφους στο lobby οι οποίες όμως τις πρώτες 2 ημέρες της δημοσίευσης τους είχαν ελάχιστες ψήφους.

Το σύστημα αυτό είναι δοκιμασμένο ότι δουλεύει σωστά όχι μόνο στο insomnia αλλά και σε πολύ μεγαλύτερα sites. Έχω παρατηρήσει (και δε νομίζω να είμαι ο μοναδικός) ότι αν μια είδηση κρίνεται από τη κοινότητα σημαντική, τότε συμπήρώνει τις απαιτούμενες ψήφους το πολύ σε μερικές ώρες.

Ελπίζω να είναι σαφής γενικά η λειτουργία των ψήφων με τις ειδήσεις. Αν υπάρχει κάποια απορία/ένσταση πολύ ευχαρίστως να τη συζητήσουμε σε νέο θέμα που μπορείτε να δημιουργήσετε στο insomnia site-forum.

Δημοσ.

Επί της είδησης : Κάθε μαχαιριά στο γίγαντα είναι good news imo. Μια στοιχειώδης απόδοση δικαιοσύνης και κάλυψη του κοινού περί δικαίου αισθήματος (εφόσον η MS πληρώσει) για τις απάτες και τις παρανομίες με τις οποίες έγινε αυτό που είναι σήμερα. Το κακό έχει γίνει βέβαια, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται.

Δημοσ.

όσον αφορά την πατέντα, αυτή έχει να κάνει με τη δυνατότητα δημιουργίας custom xml από τις εφαρμογές office .

Σιγά μην χάσει η Microsoft από αυτό.

Απλά τραβάει τα δικαστήρια όπου φτάσουν και όταν τελεσιδικήσουν θα πληρώσει ότι είναι να πληρώσει κάποτε,

ή όταν το αποφασίσει θα έρθει σε συμφωνία με την i4i για να να αποσύρει τις αγωγές.

Business policy είναι και όσοι το βλέπουν οπαδικά καλό είναι να ενηληκιωθούν κάποια στιγμή.

Με οπαδικές λογικές πάντα θα είσαι στην αποκάτω...

Δημοσ.

την βλέπω την apple να έρχεται ήδη έχει φτάσει την microsoft σε απόσταση αναπνοής στα 50$ δις μόνο τώρα που θα βγει και το ipad άντε γεια

Δημοσ.

τόσο εύκολο είναι αυτό;υπολόγισε ποσες σερβιετες πρέπει να πουλήσει η apple βγάλε το κόστος κατασκευής και φόρους και πες μου ποτέ θα φτάσει την ms.περιμενουμε επίσης κάποια στιγμή τα νέα wm7 και xbox.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Επί της είδησης : Κάθε μαχαιριά στο γίγαντα είναι good news imo. 1)Μια στοιχειώδης απόδοση δικαιοσύνης και κάλυψη του κοινού περί δικαίου αισθήματος (εφόσον η MS πληρώσει) για τις απάτες και τις παρανομίες με τις οποίες έγινε αυτό που είναι σήμερα. Το κακό έχει γίνει βέβαια,2) αλλά ο αγώνας συνεχίζεται.

1)

Ο κολοσσός του software δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την υπόθεση και έχει ήδη δρομολογήσει νέες εφέσεις. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να φτάσει μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο για να ανατρέψει τις προηγούμενες αποφάσεις.

Κοινός η έφεση τους συμφέρει καλύτερα από την απόδοση του προστίμου. :)

2) Έχουμε πόλεμο κ δεν το ξέρουμε;

Μάλλον έχεις :)

Αλλά κ από την άλλη, όλοι θέλουν να χτυπήσουν τον μεγάλο, κ o μεγάλος τον μικρό.. (βλέπε apple vs the world).

Δημοσ.
Έχουμε πόλεμο κ δεν το ξέρουμε;

Γι' αυτούς που αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητά του, ναι. Κανείς δε θα ενοχλήσει όλους τους υπόλοιπους. Μπορούν να συνεχίσουν αμέριμνοι...

Δημοσ.
Γι' αυτούς που αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητά του, ναι. Κανείς δε θα ενοχλήσει όλους τους υπόλοιπους. Μπορούν να συνεχίσουν αμέριμνοι...

ακριβως:-)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγώ πάντως πάντα win είχα και αυτά που θέλω μου τα κάνουν και με το παραπάνω, τον Βασίλη τον πάω πολύ γιατί είναι γαμάτο τυπάκι και νο πρόμπλεμ...

γιατί σκωτώνονται όλοι για το "καλύτερο" λειτουργικό; αφού όλοι από τα win ξεκινίσαμε και εκεί θα καταλήηουμε.

Δημοσ.

Κοιτα να δεις ομως, που οταν ειναι για το Βασιλακη ο νομος για τις πατεντες πρεπει να ισχυσει στο ακεραιο, μολις φυγουμε απο αυτο βγαζουμε τις αριστερες σημαιες και ορμαμε ακαθεκτοι στην επανασταση κατα του κακου νομου περι πατεντων.

Ακομη κι εδω, δυο μετρα και δυο σταθμα... ο νομος πρεπει να ισχυσει αναλογως το ποσα λεφτα παραπανω απο εμας εχει ο θιγομενος.

Δημοσ.

Δε διαφωνώ σε αυτό που λες και ειδικά για αυτούς που τα λες. Αλλά σαφώς και ο νόμος πρέπει να υπερισχύσει.

Δημοσ.
εγώ πάντως πάντα win είχα και αυτά που θέλω μου τα κάνουν και με το παραπάνω, τον Βασίλη τον πάω πολύ γιατί είναι γαμάτο τυπάκι και νο πρόμπλεμ...

γιατί σκωτώνονται όλοι για το "καλύτερο" λειτουργικό; αφού όλοι από τα win ξεκινίσαμε και εκεί θα καταλήηουμε.

Δεν ξεκινήσαμε όλοι από win φίλτατε και ακόμα περισσότερο δε θα καταλήξουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...