vend Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Αγαπητέ admin Εκανα την εγγραφη μου στο Insomnia.gr μόνο και μόνο για να ξεσκεπάσω ένα επίσσης μέλος του site λόγω του ότι συκοφάντησε εμένα και την επιχείρησή μου. Και επειδή στους όρους του insomnia.gr αναφέρεται " Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα απο τα όρια του forum και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο" το μέλος αυτό λοιπόν επειδή δυσφήμισε εμένα χωρίς φυσικά να αναφέρει κανένα επιχείρημα, μου δίνεται το δικαίωμα να κινηθώ νομικά εναντίον του για να φανεί τελικά άν έχει επιχειρήματα που δεν τα αναφέρει όπως επίσσης θά πρεπε να κάνετε εσείς αυτήν την ενέργεια και φυσικά να αφαιρείτε τέτοια μέλη απο το site σας. Γι αυτό και σας καλώ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου ώστε να σας ενημερώνω πλήρως για τις κινήσεις μου φιλικά vend
Satanic Πάριος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πες μας με λεπτομέρειες τι θα του κάνεις. Πως θα τον συνθλίψεις και τα σχετικά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Για επικοινωνία με τον administator και την ομάδα διαχείρισης, παρακαλώ χρησιμοποιείστε την σχετική Φόρμα Επικοινωνίας που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας. Ευχαριστώ.
Lucifer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Αγαπητέ VEND. Παρ' όλο που δεν είμαι ο admin του φόρουμ και δεν μπορώ ως τέτοιος να αναφερθώ στο ζήτημα της ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ του βλάσφημου μέλους, ως συντονιστής του παρόντος subforum, κλειδώνω αυτό το thread επικαλούμενος τους κανόνες. Στο μέλλον τέτοια ζητήματα μείζονος σημασίας προτιμότερο είναι να αποστέλλονται ως προσωπικά μηνύματα στον admin και όχι ως threads που επικαλούνται την πίστη μας πως δεν είσαι κάποιο ακόμη φρούτο και πως σοβαρολογείς -κάτι που καθίσταται δύσκολο όταν καταλήγεις στο "βρείτε με εσείς για αυτό που θέλω εγώ". Ευχές δι υμάς LUCIFER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.