AllenWalker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Γεια χαρά. Πως μπορώ να μετατρέψω ένα protected WMA σε MP3? Πρόσφατα πλήρωσα για να κατεβάσω κάτι τραγουδάκια και θέλω να τα μοιραστώ με φίλους και να τα παίζω στο κινητό μου όποτε θέλω... Πως;;;;
jim_p Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δεν μπορεις, γιαυτο το λογο ειναι η προστασια! Μπορεις ομως να τα παιξεις και να τα ηχογραφησεις καπου αλλου με το αναλογο προγραμμα. Πχ απο την εξοδο ηχου ενος pc στην εισοδο ηχου ενος αλλου. Μπακαλικη λυση, αλλα απο το τιποτα...
StavrosD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Αν όντως το έχεις αγοράσει μπορείς να το μετατρέψεις καθώς το κλειδί για το αρχείο βρίσκεται ήδη στον υπολογιστή σου. Τεχνικές λεπτομέρειες δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται. Μπορείς όμως αντί για μετατροπή να γράψεις το wma σε ένα audio CD (επανεγγράψιμο ίσως και μετά το απολαμβάνεις.
AllenWalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Βρήκα τη λύση(μετά απο δυο μέρες περίπου) με το tunebite!! Εξαιρετικό πρόγραμμα αρκεί να βρεις το κλειδί! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
flik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Παλιότερα είχα βάλει ένα πρόγραμμα, το Noteburner. Νομίζω έκανε αυτή τη δουλειά. Το αναφέρω ενημερωτικά
micos000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 [..]αρκεί να βρεις το κλειδί![..] Τρίτο αποτέλεσμα βγήκε στο google...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.