kotikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Παιδια χιλια συγνωμη αν εχει ειπωθει κατι παρομοιο. Εχω στην κατοχη μου τη σειρα του lost(σαιζον 5) γνησια και απλως οπως και αλλες σειρες θελω να παραμεινει σε καλη κατασταση.Γι αυτο λοιπον θελω να φτιαξω αντιγραφα ασφαλειας αλλα δεν μπορω.Εχω χρονια να ασχοληθω με το σπορ αλλα παρολο που κατεβασα ολα τα τελευταια anydvd dvdfab στο τελος αδυνατει να κανει την αντιγραφη. Εχει καποιος καποια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω?
vdanasto Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 DVD Decrypter για την αντιγραφή τους στο δίσκο, και μετά εγγραφή σε άλλα δισκάκια με το πρόγραμμα της επιλογής σου (Nero,Roxio κλπ).
kotikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Thanks vdanasto αλλα και το decrypter μου κολαγε με αυτα τα dvd Τελικα κατι γινεται χρησιμοποιωντας το τελευταιο beta anydvd και το dvdshrik και διαλεγοντας μονο τις ταινιες χωρις μενου κλπ. Ευχαριστω πολυ.
vdanasto Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω το Decrypter, πάντως ξέρω ότι έχει σταματήσει η ανάπτυξή του. Ενδεχομένως γι' αυτό να μην λειτουργούσε, σίγουρα θα έχουν βγει καινούριες προστασίες που δεν υποστηρίζει.
alex89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Με το dvdfab δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Έκανε αντιγραφή τα δισκάκια με έργα χωρίς πρόβλημα. Από ότι βλέπω το πρόβλημα το έχεις με αρκετά καλά προγράμματα. Μήπως δε φταίνε τα προγράμματα αλλά το οπτικό σου; Γιατί δεν δοκιμάζεις δε φίλου για να μην καις άδικα και δισκάκια;
kotikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Eπειδη και εγω ειχα μεινει πισω, ειχα παλιες εκδοσεις fab etc τα οποια ουτε καν αναγνωριζαν τα dvd. Mε τις νεες εκδοσεις τα αναγνωριζαν τα διαβαζαν σχεδον μεχρι το τελος και μετα μου πεταγαν μια αποτυχια . Τελικα τα καταφερα μονο με το νεο beta anydvd και dvdshrink και με αυτα παλι καταφερα να γραψω τα επεισοδια μονο, χωρις μενου κλπ που ηθελα, αλλα εντελει μου αρκει.Ευχαριστω και παλι.
ohristou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Περιεργα ολα αυτα. Eγω με DVD Fab και DVD Shrink ειμαι κομπλε.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Εχει τυχει και σε μένα αυτο το πρόβλημα οταν θελησα και εγω να κανω καποια αντιγραφα ασφαλειάς απο αγορασμένα γνησια dvd που ειχα και ενας φίλος μου ειπε τι να κάνω και δουλεψε . Πηρα τα dvd που ειχα και τα φόρτωσα πρώτα στον εξωτερικο δίσκο ( δεν κατάλαβα ποτε που ειναι η διαφορά απο τον εσωτερικο δίσκο ) και απο εκει τα πηρα με το dvd fab και τα εγραψα μια χαρα μετα .
kotikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Και κατι αλλο αξιοπεριεργο σε αυτα τα dvd ηταν οτι ενω ηταν τυπου 9 και στις ιδιοτητες του οδηγου dvd εγραφε οτι ειχε μεγεθος 7.05 gb οταν εμπαινα με εξερευνηση στο dvd ο φακελος video ts ειχε μεγεθος 21,9GB!!.Γεγονος που συνεβηκε σε δυο διαφορετικα pc και 3 οδηγους dvd. Ισως καποιο καινουργιο κολπο προστασιας?
kurkosdr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Και κατι αλλο αξιοπεριεργο σε αυτα τα dvd ηταν οτι ενω ηταν τυπου 9και στις ιδιοτητες του οδηγου dvd εγραφε οτι ειχε μεγεθος 7.05 gb οταν εμπαινα με εξερευνηση στο dvd ο φακελος video ts ειχε μεγεθος 21,9GB!!.Γεγονος που συνεβηκε σε δυο διαφορετικα pc και 3 οδηγους dvd. Ισως καποιο καινουργιο κολπο προστασιας? Προστασια: X-protect (manipulated TOC + dummy files) Κοινως, ειδικα τροποιημενο filesystem οπου δειχνει επιπλεον αρχεια που δεν υπαρχουν. Επειδη δεν προσεγγιζονται ποτε απο τα μενου, δεν επηρεαζουν την αναπαραγωγη του DVD. Αλλα μολις παει να τα αντιγραψει το προγραμμα πεταει error. Πρέπει να λυνεται με το fab... Για περισσορερες πληροφοριες ψαξε για "X-protect" και "manupulated TOC" στο doom9 (link)
bluesattack Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Το τελευταιο any dvd + dvd shrink και απο εμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.