ReD-RevolutioN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Καλησπερα παιδες.Διαθετω το συγκεκριμενο case(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700278). Το γεγονος οτι ειναι ανοιχτος αρκετες ωρες την ημερα,εχει 3 ανεμιστηρακια,καθως επισης και το οτι το εχω 3 χρονια συντελεσε στην συσσωρευση αρκετης ποσοτητας σκονης μεσα στο μηχανημα,στα ανεμιστηρακια παντου.Ρωτησα κανα 2 γνωστους μου,αλλα και με ενα μικρο ψαξιμο στο google,και εμαθα οτι μια καλη λυση ειναι ο πεπιεσμενος αερας.Αγορασα λοιπον το εν λογω προιον (http://www.plaisio.gr/Furntiture/Computer-Accessories/Cleaning-Products/Q-Connect-Ozone-Friendly-Air-Duster-400Ml-KF04499B.htm), αλλα δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,μιας και κοντευει να τελειωσει,και η σκονη παραμενει σε αρκετα σημεια,ειδικα στο κατω μερος του κουτιου.Ισως δεν ξερω να το χρησιμοποιησω και σωστα,αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κατι πιο αποτελεσματικο και αμεσο. ΥΓ Δοκιμασα με σκουπα,αλλα δεν.. Ευχαριστω πολυ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εμενα η ηλεκτρική σκουπα εχει ενα ανταπτορα που το τοποθετείς στην σκουπα και αντί να ρουφάει βγαζει με μεγάλη δύναμη αερα, ετσι λοιπόν καθαρίζω το pc. Αλλη πολυ καλη λυση ειναι ενα air blower. Σαν αυτό εδω.
liopyr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Blower ftw. Μη ξεχάσεις να βγάλεις το case στο μπαλκόνι πριν το χρησιμοποιήσεις.
moldovan20 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Το πιστολάκι για τα μαλλιά στον κρύο αέρα δεν κάνει? Γιατί αυτό σκεφτόμουνα μια και το haf932 μπάζει πολύ .
moldovan20 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Αυτό κάνει δουλειά ? Αν και το πιστολάκι που είναι 2000W πιστεύω θα κάνει καλύτερη
HamerZ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 - κόστος γύρω στα 20ευρώ - δες αν μπορείς να πάρεις ένα με ρυθμιστή δύναμης.
kfyros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 εγώ έχω πάρει ένα από το e-ergaleio.gr. Κι αυτό που δείχνεις για τέτοιες δουλειές είναι, και μάλιστα πολύ δυνατό. Υπάρχει βέβαια και η πιο φτηνή λύση. Το παίρνεις και πας στο βενζινάδικο και το φυσάς με τον αέρα τους. Αν φύγει κανένα καλώδιο το ξαναβάζεις στη θέση του. Τα sata cables μπορεί να φύγουν πιο εύκολα αν δεν έχουν clips για να πιάνουν στο mobo ή στους δίσκους - dvd's Το πιστολάκι θα το κάψεις (δεν είναι για να δουλεύει πολύ ώρα), και δεν θα κάνεις και δουλειά. Τα 2000W είναι η ισχύς της αντίστασης για τη θέρμανση του αέρα, ΔΕΝ είναι ισχύς μοτέρ !!!! ---------- Προσθήκη στις 00:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:30 ---------- όσο για τα spray αέρα είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει στα χρονικά.. έχω αηδιάσει με την αλητεία των εμπόρων . Ακούς εκεί 7 ευρώ ένα spray ΑΕΡΑ. Δεν ντρέπονται λιγάκι ???? :mad::mad:
guido Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 ίσως γίνομαι οfftopic,αλλά οκ πες πέρνω ένα Blower για να μην σπαταλάω μια ολοκληρη Kυριακή με πινέλα (!!) που το καθάριζα ως τώρα. αυτό όμως πως σκατά να το καθαρίζω;;; τόσο πίσω από το ανεμιστήρι όσο και στα πλάγια .. (χωρίς να το ξεβιδώσω κατά προτίμηση ... )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 δυστυχώς με τις ψύκτρες ισχύει η πρόληψη (την καθαρίζεις συχνά, πριν πιάσει βαριά μάκα) και όχι η καταστολή (blower)...
kfyros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Όλα φεύγουν με το blower. ή με κομπρεσσέρ αέρα. Κάθε εξάμηνο περίπου (ανάλογα και την σκόνη στον περιβάλλοντα χώρο) όλοι οι υπολογιστές θέλουν φύσημα.
THEMACHINE Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 ένα λαπτοπ πως το καθαρίζεις από την σκόνη ? με blower και αυτό?
kfyros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 ναι. έχω δει φορητά που υπερθερμαίνονταν να δουλεύουν άψογα μετά από ένα καλό φύσημα. σε ανοιχτό χώρο πάντα. δεν μπορείς να φανταστείς τι θα βγάλει από μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.