Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Και εκεί που νόμιζες οτι το σενάριο του Assassins Creed είναι τραβηγμένο... χαχα,στο μυαλό μου είσαι...
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 δεν νομιζω να ζουμε για να τα χαρουμε αυτα τα πραγματα.καποιοι αλλοι θα τα χαρουν και με τα καλα τους και με τα ασχημα τους βεβαια.σε λιγο δεν θα πηγαινεις δικαστηριο.θα σου εξεταζουν τον εγκεφαλο και θα βλεπουν οτι εχεις κανει μεχρι και ποτε πηγες για κατου....μα.
Linus_21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πάει του κλέψαν την δουλειά... Ποιους θα ανακρίνει τώρα
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Αυτή η φοβία της τεχνολογίας που βλέπω σε πολλούς δεν μου αρέσει. Με την ίδια λογική να μην έχουμε pc, tv, ούτε καν τηλέφωνα γιατί μέσω όλων αυτών μπορούν να μας ελέγχουν. Η πρόοδος πρέπει να υπάρχει και η ενδεχόμενη κακή χρήση της δεν είναι λόγος να μην υπάρξει. Το θέμα είναι να την χειριστούμε σωστά.
BozGNR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Η αμφισβήτηση δεν είναι ποτέ στείρα, παρα μόνο όταν βασίζεται όχι στην τεχνοφοβία, αλλά στη λογική. Η τεχνοκρατία έχει μία ιστορία 150 χρόνων τουλάχιστον. Τα δείγματα που έχει δώσει λοιπόν είναι αρκετά ώστε να θέλει κάποιος να κρατάει μία πισινή.. σχετικά με τα κίνητρα αυτών που ελέγχουν την πρόοδο της τεχνολογίας. Το κίνημα των λουδιστών άλλωστε έκανε την εμφάνιση του παράλληλα με την εμφάνιση των πρώτων ατμομηχανών. Τα φοβικά αυτά ένστικτα δεν είναι κάτι καινούριο..
hammerd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 εγω πιστευω οτι ολα γινονταν, γινονται και συνεχιζουν να γινονται για στρατιωτικους λογους... τουλαχιστον αυτη ειναι η αρχικη αφορμη...βλεπε ιντερνετ... για φανταστειτε να περασουν στην εγγραφη κατασκευασμενης μνημης και να περνανε στους στρατιωτες ολη την γνωση που χρειαζεται, και ετσι να εξοικονομουν πορους απο την εκπαιδευση τους και να τα δινουν στην αναπτυξη παρομοιων τεχνολογιων ! μετα θα περασει σε καθε τυπου εκπαιδευτικο οργανισμο (πληρως ελεγχομενη γνωση) και αντε γεια μετα.. ! και μετα και μετα..οτι θελει ο καθενας να την κανει την τεχνολογια θα μπορει..
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 εγω πιστευω οτι ολα γινονταν, γινονται και συνεχιζουν να γινονται για στρατιωτικους λογους...τουλαχιστον αυτη ειναι η αρχικη αφορμη...βλεπε ιντερνετ... το ιντερνετ δεν ξεκίνησε από το cern?
eyes_o9001 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Τι 1984' date=' μου λες τώρα.... Εδώ σε λίγο θα σκεύτεσαι ότι θες να πας στην τουαλέτα και θα την έχεις ήδη δίπλα σου, ή θα σκεύτεσαι ότι θες να σκοτώσεις κάποιον και πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις τον τέτλιο φόνο στο μυαλό σου θα σε έχουν συλάβει... μια ταινία μου θυμίζει και αυτό... Ιδιωτική ζωή τέρμα!!![/quote'] Minority Report Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
smoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 αμάν κάτι μου λέει πώς σε λίγο καιρό ούτε προσωπικές ανάμνησις δεν θα μπορούμε να έχουμε το φαντάζεστε να γίνει κάτι με την γυναίκα του γείτονά και μετά άμα δει τις ανάμνησις σου ..... άντε γεια
kfyros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 λεφτά που πάνε σε απίστευτες μαλακίες!!! Πολλές από αυτές τις έρευνες είναι τελείως ηλίθιες και βασίζονται στο πόσο καπάτσος είναι ο επικεφαλής για να βρει χρηματοδότες για τέτοιο project , παρουσιάζοντας ένα κερδοφόρο business plan. Στην Ελλάδα δεν βρίσκουμε ούτε ευρώ για να χρηματοδοτήσουμε οποιοδήποτε project, εφόσον δεν αφορά αρπαχτή και μίζα ή δεν υπάρχει ακίνητο για προσημείωση (από τις κωλοτράπεζες). Στην Αγγλία αν είσαι αρκετά μάγκας και έχεις αρκετά κονέ μπορεί να χρηματοδοτήσεις έρευνα για την αξιοποίηση του ενεργειακού φορτίου της κλανιάς... 2 όψεις του ίδιου νομίσματος. Προτιμώ την Αγγλική ..
Human Soul Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Τι να πει κι αυτός ο άμοιρος... Win. Εγώ ήθελα να πω ότι σε κάποιους τους πήραζαν οι κάμερες..Φαντάσου τώρα να βάλουν κάτι για να σκανάρει τον εγκέφαλό σου... Φυσικά όλα αυτά θα χρηματοδοτούνται στο μέλλον από το στρατό.Και ας μη μας λένε μαμακίες ότι και καλά το mind control είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.. Παρόλ'αυτά έχει και τα θετικά του,όπως αυτό το mindset του neurosky :-D
domdib1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 το topic αυτό μου θύμησε τη φοβερή ταινία "Eternal Sunshine of the Spotless Mind". εκεί που μπορούσες να επιλέξεις να διαγράψεις επιλεκτικά τη μνήμη σου. αγαπημένη μου σκηνή σε αυτήν την ταινία ήταν αυτή.
Mike pizza man Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Minority Report Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Από το στόμα μου το πήρες! Βέβαια, η επιστήμη κατανόησης της λειτουργίας του εγκεφάλου βρίσκεται ακόμα στην εποχή του λίθου. Φαντάζομαι ότι σε Χ χρόνο (20 χρόνια, 200 χρόνια όλα αυτά θα τα ακούν οι τότε ανθρώπους μηδιάζοντας... Πάντως, πρόκειται για πολύ "γοητευτικό" εγχείρημα!
Φιλολογίνα Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 να γίνει κάτι με την γυναίκα του γείτονά και μετά άμα δει τις ανάμνησις σου ..... άντε γεια M' αρέσουν οι άνθρωποι που φτάνουν έτσι άμεσα στο ζουμί της υπόθεσης Οι άλλοι κάνουν συνομωσιολογικά σενάρια για Cia και Mind control, αλλά ο smoze τονίζει την απλή πλευρά της καθημερινότητας και το πώς θα επηρρεαστεί η δυνατότητα κερατώματος... αυτά είναι Εμένα πάντως θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα μια πτυχή του εγχειρήματος: Να διαχωριστούν οι πραγματικές αναμνήσεις των "τρυφερών ηλικιών" από τις πλασματικές που δημιουργούμε έχοντας ακούσει ιστορίες των γύρω. Υπάρχει ας πούμε ένα περιστατικό που συνέβη όταν ήμουν 3 ετών, και για κάποιον ανεξήγητο λόγω νομίζω ότι το θυμάμαι λεπτομερώς - θα θελα να ξέρω αν όντως το θυμάμαι ή αν είναι, κατά έναν τρόπο, implanted memory... Βέβαια είναι γεγονός ότι δεν τρελαίνομαι με την ιδέα του να ψαχουλεύει ο άλλος το -διόλου ευκαταφρόνητου μεγέθους - κεφάλι μου, αλλά θα γούσταρα πολύ ένα ... μηχανηματάκι (!) που θα το χειρίζομαι μόνο εγώ και θα βλέπω τις αναμνήσεις μου ωσάν ταινία (ξέρω, έχω φαντασία εξίσου μεγάλη με τα posts του washcloud, αλλά λέμε τώρα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα