Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικο και μητρικη καρτα

speedy23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc μου αποτελειται απο:E8500 @ 3.16GHz, ATI 4850,Gigabyte GA-G31M-ES2L,DDR2 kingston 4GB,1 dvd rom,και το τροφοδοτικο ειναι ενα Lamtech 550w(ATX-S550)

Εδω και καιρο αντιμετωπιζω κατι προβληματα και με το τροφοδοτικο αλλα και με ενα θεμα που πιστευω οτι ευθυνεται η motherboard.

Οσον αφορα το τροφοδοτικο,το προβλημα παρουσιαζεται οταν παιζω παιχνιδια και υπερθερμαίνεται σε βαθμο που να οδηγει το pc να κανει reboot.Αν το πιασεις εκεινη την ωρα το σημειο του κουτιου που βρισκεται το τροφοδοτικο,πραγματικα τσουρουφλαει.

Τωρα το αλλο προβλημα που μου εμφανιστηκε εδω και μηνες και δεν εχει λυθει,ειναι ενα memory test που μου κανει συχνα με το που το ανοιγω και δεν μπορεις να κανεις skip.Μιλαμε οτι η ολη διαδικασια κραταει γυρω στα 3 λεπτα και μετα αρχιζει να φορτωνει τα windows.Μετα απο καποιο καιρο εξαφανιζεται,τα windows φορτωνουν κατευθειαν μεχρι να επανεμφανιστει το προβλημα.Το ειχα παει multirama τοτε που μου εκανε στο σπιτι το memory test αλλα εκει δυστυχως δεν το εμφανισε και φορτωνε κατευθειαν.Αλλαξα και μνημες αλλα το προβλημα παρεμενε γι'αυτο και παιζει να ειναι η μητρικη.

Απο βδομαδα θα παω στο service τους και θα ηθελα να μου προτεινατε αν μπορουσατε(τροφοδοτικο και Mobo) απο το site τους καποια οσο το δυνατον αξιοπιστα προιοντα μπας και μου τ'αλλαξουν ή να πληρωσω τη διαφορα.Για λεφτα να δωσω μεχρι 120 ευρω το πολυ αν χρειαστει και για τα 2.

http://www.multirama.gr/products/category?catid=020000

Το τροφοδοτικο αυτο για παραδειγμα θα το προτεινατε? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0450413&catid=020500

Σορυ για το μακροσυρτο ποστ.

Δημοσ.

Θα έχεις κάποιο πιστωτικό αντικατάστασης από multirama για το psu;

Ρωτάω γιατί τουλάχιστον στο site τους δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερα αξιοπρεπές.

Αν μπορείς να πάρεις από αλλού, πάρε αυτό.

Αν πρέπει να πάρεις αναγκαστικά από εκεί, πάρε αυτό που κοιτάς. (στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος).

Η μητρική λογικά δεν έχει πρόβλημα.

Το τεστ που τρέχει έχει να κάνει μάλλον με το λειτουργικό και τα "violent restarts"...

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος πως έχω καταλάβει ποιο τεστ τρέχει.

Άλλαξε psu να σταματήσουν τα απότομα restart, λογικά εκεί οφείλεται.

Δημοσ.
Δεν είμαι σίγουρος πως έχω καταλάβει ποιο τεστ τρέχει.

Άλλαξε psu να σταματήσουν τα απότομα restart, λογικά εκεί οφείλεται.

Αυτο μου βγαζει και διαρκει 3 αιωνια λεπτα:-D

dsc00257xi.jpg

Οπως και να'χει,ευχαριστω για τις προτασεις σας.

Δημοσ.
Χωρίς σκέψη, γιατί άμα το σκεφτείς δεν θα το αγοράσεις. :P

χαχαχα. εχεις δικιο.

Δημοσ.
Αυτο μου βγαζει και διαρκει 3 αιωνια λεπτα:-D

dsc00257xi.jpg

Οπως και να'χει,ευχαριστω για τις προτασεις σας.

Aυτό το τεστ απενεργοποιείται από το bios, ψάξε για κάποια επιλογή "quick boot" ή κάπως έτσι.

Δημοσ.

Μου το'χουν ξαναπει αυτο αλλα δεν τη βρισκω την εντολη αυτη.Θυμαται κανεις σε ποια κατηγορια ειναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...