Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα με την 8αρα Οτε AΠIΣ πηγαινε πολύ καλύτερα και χωρίς καθόλου dc. Aπο την στιγμή που μπήκα στο ιδιόκτητο 4NET μου αλαξε το αδοξαστο στα dc. Βασικα ακόμα και με dsl1 στο speedtouch και κλειδωμενος στα8 έχω noise 5-6.5 ενώ σε δίκτυο ΟΤΕ είχα 14-16. Πολύ καλός ο διπλασιασμός και πολύ κΑλύτερα αποτελέσματα με ΟΤΕ και σε ping ΓIA online gaming από ότι έχω δει μέχρι τώρα. Η 4νετ το μόνο + Που είχε ήταν η τιμή και το χάνει και αυτό...ακόμα και σε YouTube σέρνεται κάθετες 3 και λίγο.

Δημοσ.

Δηλαδη εμεις που εχουμε οτε pstn με 24 ιντερνετ πληρωνουμε σχεδον 45 ευρω το μηνα...Το double play εχει 43.90 με 8 ιντερνετ.

Αυτο θα αναβαθμιστει σε 24???????

Aν θελεις 24 ιντερνετ θα σε συμφερει το double play

Δημοσ.
...και εγώ παρόμοιο πρόβλημα έχω, με την 8αρα κατάφερα να έχω 7,5 σταθερά ενώ με 24 είχα τρελαθεί στα disconnects....να δούμε τώρα τι θα κάνουμε...

Εγώ που έχω Noise Margin 11-14db λέτε να έχω και εγώ πρόβλημα με την 24??

Και τη γίνετε ρε παιδιά αν η γραμμή έχει θόρυβο??:rolleyes:

(πάντως το Attenuation μου είναι σταθερά στο 22...)

Δημοσ.
Το noise margin θα αλαξει στα 24.... συμφωνα με το attenuation σου θα εισαι περιπου στα 16-17 mbps

Όταν ανεβαίνει η ταχύτητα, τότε ανεβαίνει και το " Noise Margin " ??

Την προηγούμενη φορά που έκανε αναβάθμιση ο οτε (4>8), το Noise Margin

είχε πέσει....:rolleyes:

Δημοσ.

αν δε κάνω λάθος πέφτει γύρω στα 6db

Δημοσ.

Επειδή δεν πολυκαταλαβαίνω από noises κλτ θέλω να ρωτήσω κανά δυο πραγματάκια...

Αυτή τη στιγμή έχω το απλό conn-x του ΟΤΕ στα 2mbps. Είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος, ειδικά όσο αφορά τη latency στα παιχνίδια.

Με το που είδα την είδηση σκέφτηκα να αναβαθμίσω άμεσα στην 8άρα, προκειμένου να αναβαθμιστεί αυτόματα σε 24άρα. Με αυτά που διάβασα όμως ψιλοδιστάζω.

Όταν λέτε αποσυνδέσεις τί ακριβώς εννοείται; Ότι δεν έχετε Internet για λίγα λεπτά ή για κάποιες ώρες. Επίσης σε τί συχνότητα γίνονται αυτές οι αποσυνδέσεις;

Το δεύτερο που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι, αν τυχόν με την αναβάθμιση, θα έχω και παράλληλη αύξηση στη latency των online παιχνιδιών. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Ευχαριστώ, και συγγνώμη για τη μακροσκελή δημοσίευση!

Δημοσ.

oχι θα πεσει.... Επισης ειναι και σε ADSL2+ οποτε θα παιξει και αυτο παραγοντα στη μειωση του snr...

Δημοσ.
oχι θα πεσει.... Επισης ειναι και σε ADSL2+ οποτε θα παιξει και αυτο παραγοντα στη μειωση του snr...

Με βλέπω να πηγαίνω στα 2Μb....:mad:

Δημοσ.
Με βλέπω να πηγαίνω στα 2Μb....:mad:

Οχι απαραιτητα... μπορουν να στο κανουν να συγχρονιζει πιο χαμηλα αλλα παντα σταθερα. Τουλαχιστον καπια στιγμη που υπηρχε ενα προβλημα με τη δικια μου γραμμη (forthnet) με ειχαν σταθερα στα 12mbps απο 17

Δημοσ.

Οχι ρε φουστη μου... παλι τα ιδια:mad:

Δεν εχω 20 μερες που κλεδωσα σταθερα στα 3.6 μετα την αναβαθμηση απο 4 στα 8 και μετα απο πολλες αλλαγες ρουτερ...

Αντε παλι απ' την αρχη:mad::mad::mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...