Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O OTE είναι πλέον γερμανικών συμφερόντων. Επομένως, πρώτα θα ξεστοκάρει το στοκ που του έχει μείνει από την μητρική εταιρία και όταν η Γερμανία περάσει στην επόμενη τεχνολογία, τότε θα έρθει το τότε στοκ προς Ελλάδα μεριά... Οι νέες ταχύτητες δεν θα ωφελήσουν αν δεν αναβαθμιστεί στο σύνολο το δίκτυό του. Και εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι. Έκανα 5 μήνες για να δω σταθερό internet στα 8Mb στη Λάρισα...

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκεί που είχαν ανακοινωθεί έργα υποδομών για οπτικές ίνες με σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης ως το 2011-2012 και χρηματοδότηση από κονδύλια κρατικά και της ευρωπαϊκής ένωσης το έργο φρέναρε λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών (???). Ο μόνος που έχει συμφέρον από την επ' αόριστον αναβολή είμαι ο ο.τ.ε. και οι Γερμανοί ιδιοκτήτες - μάλιστα η πρηγούμενη κυβέρνηση τον κάλεσε να συμμετάσχει στο έργο ως συναίτερος (γιατί?) - οπότε μου έχουν μπει σοβαρές υποψίες στο μυαλό. Για χρόνια οι τηλεπικοινωνίες ήταν πίσω εξαιτίας του Ο.Τ.Ε. και τώρα πιθανόν συνεχίζει την παράδοση που χάραξε από τότε.

Με άλλα λόγια σιγά την είδηση, καλή η dsl του Ο.Τ.Ε., αλλά βλέπω με μισό μάτι και αυτόν και τις προσφορές του.

Δημοσ.
Ο ΟΤΕ ήθελε προ καιρού να ρήξη της τιμές του όσο είναι και τον υπολοίπων αλλά εννοείτε ότι δεν τον άφησαν γιατί θα έκανε τεράστια ζημιά στον ανταγωνισμό.

Την στιγμή που ο περισσότερος κόσμος έχει τηλέφωνο ΟΤΕ σπίτι του και εάν θέλει και Internet μέσα σε μία βδομάδα για Αθήνα είναι έτοιμο ποιος ο λόγος να πάει κάπου αλλού που θα πάρει περισσότερο και η τιμές θα είναι ίδιες ;

+1000 ισχυει αυτο

Δημοσ.

Πάντως γενικά το όλο δίκτυο στην Αθήνα είναι ένα μαύρο χάλι.

Στην Κύπρο βάλανε Fiber πολύ σύντομα γιατί είναι και λιγότερο το κοινό αλλά και η κατάσταση πολύ καλύτερη.

Την διαφήμιση του ΟΤΕ την είδε κανείς με τον τεχνικό στο DSLAM που κάθετε και ρυθμίζει της γραμμές;

Ξέρει πολύ καλά που πατάει ο ΟΤΕ.

Αρκετά ψαρωτική διαφήμιση για κάποιον που δεν έχει ξέρει πέντε πράγματα και δεν έχει δει ποτέ του Rack. :P

• Super Moderators
Δημοσ.
ωραιος ο οτε αλλα τι να το κανεις οταν μενεις αθηνα και δεν πιανεις πανω απο 4 mbps;

Τα ίδια και στη Ραφήνα. Με 8άρα είμαι στα όρια του δικτύου - προτιμώ να κλειδώνει στα 6 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αν αυξήσουν την ταχύτητα (OMG!), θα αρχίσουν και τα disconnects να πέφτουν βροχή...

Δημοσ.
Τα ίδια και στη Ραφήνα. Με 8άρα είμαι στα όρια του δικτύου - προτιμώ να κλειδώνει στα 6 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αν αυξήσουν την ταχύτητα (OMG!), θα αρχίσουν και τα disconnects να πέφτουν βροχή...

και οι υποβαθμίσεις σε 2Mβιτ εαν δεν κρατήσουν και το προφίλ της 8αρας για περιπτώσεις που παίζουν στα όρια

Δημοσ.
Πάντως γενικά το όλο δίκτυο στην Αθήνα είναι ένα μαύρο χάλι.

Στην Κύπρο βάλανε Fiber πολύ σύντομα γιατί είναι και λιγότερο το κοινό αλλά και η κατάσταση πολύ καλύτερη.

Την διαφήμιση του ΟΤΕ την είδε κανείς με τον τεχνικό στο DSLAM που κάθετε και ρυθμίζει της γραμμές;

Ξέρει πολύ καλά που πατάει ο ΟΤΕ.

Αρκετά ψαρωτική διαφήμιση για κάποιον που δεν έχει ξέρει πέντε πράγματα και δεν έχει δει ποτέ του Rack. :P

ρε παιδια εχω μια απορια στη διαφημιση..σε καποια φαση λεει "για να εχουμε χαμηλο SNR στα 8Db"

το snr δεν πρεπει να ειναι μεγαλο για να εχουμε σταθερη συνδεση ή τα χω μπερδεψει?

Δημοσ.
ρε παιδια εχω μια απορια στη διαφημιση..σε καποια φαση λεει "για να εχουμε χαμηλο SNR στα 8Db"

το snr δεν πρεπει να ειναι μεγαλο για να εχουμε σταθερη συνδεση ή τα χω μπερδεψει?

οχι έτσι πρέπει. όσο πιο ψηλό τόσο καλύτερα

Δημοσ.

Τωρα που έρχεται το πασχα άναψε και καμια λαμπάδα μπας και μας λυπηθεί ο θεος και δώσει καμιά οπτική ινα :P

Δημοσ.

Κάνεις λάθος. Τα πράγματα στην Κύπρο είναι πολύ χειρότερα τόσο από θέμα υποδομών όσο και από θέμα ταχυτήτων. Και από θέμα τιμών.

Δημοσ.

Εγω παντως μεγαλο πευκο εχω 8αρα και κλειδωνει στα 7 με 7,2. Οποτε την δωρεαν αναβαθμιση την βλεπω σαν ξερολουκουμο.

Δημοσ.
Μην ακούω βλακείες μεσημεριάτικα.

Σχεδόν σε όλη την Ευρώπη υπάρχει η λύση του Fiber at home.

Σκέψου ότι έχει και στην Κύπρο Fiber at home.

Ο ΟΤΕ εδώ θέλει να φάει...

Τώρα ανεβάζει τις ταχύτητες (θα σπάσουν τα τηλέφωνα στης βλάβες) και κατεβάζει της τιμές.

Κάαααποια στιγμή θα βγάλει το VDSL και όταν θα θυμηθεί θα βγάλει και Fiber at Home.

Έχω γνωστό στην Γερμανία που έχει 100Μbps σε Fiber.

Στην Κύπρο πληρώνεις 40 ευρώ το 1mbit, όσο για την Αγγλία πολύ θα ήθελαν να έχουν 24άρες γραμμές όπως εδώ που σχεδόν όποιος έχει ιντερνετ έχει 24άρα.

Ναι χρειάζεται αναβάθμιση στην ποιότητα της υπηρεσίας και όχι τόσο στο bandwidth αλλά δεν μπορούμε και μια ζωή να κατακρίνουμε...

Δημοσ.

γιααα μισο ρε παιδια? την 8ρα γιατι να τη διωξουν? Μηπως να κραταγαν καλητερα 8ρα και 24ρα και να τις εχου νακι τις 2 με 1mbps upload?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...