Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
1mpbs Upload μόνο η 24άρα ε;

Αχχχ..

για να πάει πιο πάνω θα πρέπει να θυσιαστεί συγχρονισμός στο download...

• Super Moderators
Δημοσ.

και τα 2, πχ χρήστες στην On Telecoms που έχουν πάρει το πακέτο για 2mbit upload όταν το ενεργοποιούν (κατά βούληση :-D ) τους μειώνεται ο συγχρονισμός του downstream...

Δημοσ.

Καλά θα κάνουν να κοιτάξουν πρώτα να λύσουν τα προβλήματα που έχουν οι πελάτες τους πριν βγαίνουν και υπόσχονται και αναβαθμίσεις στις ταχύτητες.

Μετά απο ταλαιπωρία με εναλλακτικό πάροχο αποφάσισα να βάλω στο γραφείο Connex @ Work προκειμένου να μην έχω προβλήματα με το internet και ας είναι πολύ πιο ακριβά από την άλλη σύνδεση που είχα...

Αποτέλεσμα... μέσα στην ημέρα πέφτει το internet κάθε 15' για 2' και δεν μπορώ να δουλέψω.. τους έχω πάρει 100 τηλέφωνα και δεν έχει γίνει τίποτα..συνέχεια λένε οτι το φτιάχνουν και το πρόβλημα συνεχίζετε.. και σκεφθείτε πως είμαι 20 μέτρα από το DSLAM.

• Super Moderators
Δημοσ.
Tι εννοείται με το <<πέφτει ο συχρονισμός του downstream>>?

Αν δηλαδή, είσαι στα 10 θα πάει στα 8?

yeap, πέφτει κάμποσο, συγκεκριμένα δεν θυμάμαι :-(

Δημοσ.
yeap, πέφτει κάμποσο, συγκεκριμένα δεν θυμάμαι :-(

Στην ουσία μειωνονται τα κανάλια της κατερχόμενης ζευξης, ώστε να δωθούν στην ανερχόμενη, σωστά? Δεν παίζει κάποιο άλλο τεχνικό θέμα(?)

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι ας πέφτει εφόσον συγχρονίζεις ψιλά, αλλά αν είσαι μέτρια προς χάλια σε θέμα συγχρονισμού είναι κάπως χαλάστρα να πέφτεις ακόμα πιο κάτω...

τώρα για το ποιος πατάει τέρμα γκάζι και πόση ώρα είναι θέμα του τι κατεβάζεις, πλέον με 720/1080p movies/tv series τα gbs φεύγουν αβέρτα, πχ αρχές του έτους "άλλαζα" σειρές από SD σε HD 720p (πάνω από 2TB) κατεβάζοντας με 12-13mbps, δεν θα με χάλαγε να κατέβαζα με 20-22mbps για να τέλειωνα "μια ώρα αρχίτερα"...

Δημοσ.

Παντως η ανακοινωση της ΕΕΤΤ γραφει οτι η αναβαθμιση εγκρινεται μονο για τις συνδεσεις χονδρικης. Δηλαδη με το δικο μου του conn-x τι θα γινει; καμια ανακοινωση. Ας κοιταξουν στον οτε να αναβαθμισουν πρωτα την ανακοινωση τους που ειναι η ιδια εδω και 1μιση μηνα (και που δεν λεει τπτ) και μετα αναβαθμιζουν τις γραμμες. Αν γνωριζει καποιος τι θα γινει με τους απλους οικιακους καταναλωτες ας μας πει.

• Super Moderators
Δημοσ.

εγκρίθηκε για τις τιμές χονδρικής αλλά μειώσεις από τους εναλλακτικούς δεν είδαμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...