othon.gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μου ζητάει ο Αντ1 να πληρώνω κάθε φορά 5 παρά κάτι ευρώ για να απολαμβάνω την επιστροφή του Μιχαλάκη; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Εγώ θα επιλέξω να κάνω λίγη υπομονή να φάνε την πατάτα και να το γυρίσουν στην απευθείας μετάδοση, αφού έτσι κι αλλιώς είναι φως φανάρι ότι θα πάρουν γρήγορα χαμπάρι το πόσα λεφτά θα χάσουν από τις διαφημίσεις που θα έβαζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Γεια σου ρε Μίνωα προτηγανισμένε!
neco Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 h**p://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=motorsports και αφήστε τον ΑΝΤ1 να ζητάει όσα θέλει...
georginos1989 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 h**p://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=motorsports και αφήστε τον ΑΝΤ1 να ζητάει όσα θέλει... Μπηκα αλλα δεν εχει για f1 εδω.... Δώστε κανένα link που να δουλεύει να δούμε τον αγώνα:-)
othon.gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μπηκα αλλα δεν εχει για f1 εδω....Δώστε κανένα link που να δουλεύει να δούμε τον αγώνα:-) Απ' ότι κατάλαβα, δείχνει μόνο τους αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οπότε καλό είναι να ξαναδοκιμάσουμε κατά τη 1 το μεσημέρι.
georginos1989 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Αφου έχει και κατι αγωνες που ξεκιναν στις 9 το βραδυ... Λογικα πρεπει να είχε και την f1...... E?
tarantules Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι ρυθμίσεις να βάλω στο δέκτη για να δω το RTL? Είμαι σε hotbird με δέκτη tecview 2051. Βρήκα για RTL και έβαλα : συχνότητα 11054 Η 5/6 27500 αλλά ακούω ράδιο.Δεν δείχνει εικόνα. Μήπως κάνω κάτι στραβά?
tarantules Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Τη συχνότητα στον Hotbird για RTL.Έχει τον αγώνα live.Να ήξερα και Γερμανικά καλά θα ήταν
Centurion Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μόλις έβαλα την δορυφορική που μου είχε βάλει ο ξάδερφος και όχι μόνο βλέπω τσαμπέ και νόμιμα αλλά το πιάνω και καμπάνα. Έχω σήμαααα, σήμα καμπάναααα... Πάρτα ant1 που θέλεις και λεφτά.Τα νταβατζιλίκια αλλού.
tarantules Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πάντως από τις μ@λ@κιες που έλεγε ο Πουρναράκης προτιμώ να ακούω τα Γερμανικά
Nord_Chaos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Παιδια το http://www.myp2p.eu/ που προτεινε ενας φιλος παραπανω πραγματι δειχνει live αγωνες απο αρκετα σπορ (και formula 1)...ΛΙγο πριν αρχισει ο αγωνας ή κατα τη διάρκειά του τσεκαρετε το εν λογω site και πατε Live Sports>>Motosports...Βεβαια θα χρειαστειτε προγραμματα για video streaming οπως ειναι το sopcast,το tvants κτλ καθώς το site δεινει τα link των καναλιων που με τη σειρα του το ανοιγει το sopcast...Παντως κανεις δεν μπορει να εγγυηθει για την ποιοτητα της εικονας αλλα παραμενει μια καλη εναλλακτικη λυση να παρακολουθεις ζωντανους αγωνες...
2arkoudi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Βρηκα αυτό...!!! Επειδή θεωρώ απαράδεκτο o ANT1 να μας ζητά €4.99 για να δούμε το αγωνιστικό τριήμερο θα σας γράψω με ποιον τρόπο μπορείτε να δείτε μέσω του website του Αγγλικού BBC one. Ο τρόπος είναι 100% νόμιμος και δεν κρύβει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Όλη η δουλειά γίνεται με το πρόγραμμα Comodo TrustConnect που μας δίνει Αγγλικό IP ώστε να έχουμε δικαίωμα να δούμε την μετάδοση του BBC. (το BBC δίνει άδεια να δεις το web TV του μόνο εάν έχει αγγλική IP). - Λοιπόν αρχικά πρέπει να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το Comodo TrustConnect από εδώ για χρήστες windows. Αφού κατέβει κάντε το install. - Αφου ολοκληρωθεί η διαδικασία του install μπαίνεις εδώ και κάνεις εγγραφή. - Θα δείτε ότι στην μπάρα εργασιών των windows θα έχει προστεθεί το εικονίδιο του Comodo TrustConnect (είναι τετράγωνο εικονίδιο άσπρο – κόκκινο). Κάνετε διπλό κλικ εκεί και βάζετε το username και το password που βάλατε κατά την εγγραφή στο παραπάνω site. Πατήστε connect. Σε 20-25 δευτερόλεπτα το μικρό εικονίδιο θα γίνει αρχικά κίτρινο και μετά πράσινο. Όταν γίνει πράσινο έχετε πλέον IP Αγγλίας. Ανοίξτε το http://www.bbc.co.uk/iplayer/playlive/bbc_one_london και δείτε τα δοκιμαστικά και τον αγώνα από το BBC one χωρίς διακοπές και πάνω απ’όλα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ! Το BBC one δείχνει τις κατατακτήριες του Σαββάτου και τον αγώνα της Κυριακής. Σάββατο στις 12.10 ώρα Ελλάδος Κυριακή στις 13.10 ώρα Ελλάδος Όταν τελειώσει η μετάδοση ή κλείσετε την σελίδα ή δεν θέλετε άλλο να έχετε IP αγγλικό κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Comodo TrustConnect και πατήστε disconnect ώστε να πάρετε πάλι την κανονική σας ελληνική IP. Αυτά από εμένα! H παραπανω ειναι η καλυτερη λυση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.