Προς το περιεχόμενο

Formula 1 στο Internet?

batma11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας

Θέλω να παρακολουθήσω την Formula 1 στο Internet αλλά χωρίς να πληρώσω τίποτα γιατί στο site του αντ1 πληρώνεις δεν μπορώ κάθε φορά που έχει Formula 1 να πληρώνω. Υπάρχει κάποιο site να δω live Formula 1 δωρεάν και με καλή εικόνα γιατί θέλω να το γράψω κιόλας είμαι fan του Μίκαελ Σουμάχερ. Ευχαριστώ για κάθε απάντηση :shifty::shifty::shifty:

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρηκα αυτό...!!!

Επειδή θεωρώ απαράδεκτο o ANT1 να μας ζητά €4.99 για να δούμε το αγωνιστικό τριήμερο θα σας γράψω με ποιον τρόπο μπορείτε να δείτε μέσω του website του Αγγλικού BBC one.

Ο τρόπος είναι 100% νόμιμος και δεν κρύβει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Όλη η δουλειά γίνεται με το πρόγραμμα Comodo TrustConnect που μας δίνει Αγγλικό IP ώστε να έχουμε δικαίωμα να δούμε την μετάδοση του BBC. (το BBC δίνει άδεια να δεις το web TV του μόνο εάν έχει αγγλική IP).

- Λοιπόν αρχικά πρέπει να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το Comodo TrustConnect από εδώ για χρήστες windows. Αφού κατέβει κάντε το install.

- Αφου ολοκληρωθεί η διαδικασία του install μπαίνεις εδώ και κάνεις εγγραφή.

- Θα δείτε ότι στην μπάρα εργασιών των windows θα έχει προστεθεί το εικονίδιο του Comodo TrustConnect (είναι τετράγωνο εικονίδιο άσπρο – κόκκινο). Κάνετε διπλό κλικ εκεί και βάζετε το username και το password που βάλατε κατά την εγγραφή στο παραπάνω site. Πατήστε connect. Σε 20-25 δευτερόλεπτα το μικρό εικονίδιο θα γίνει αρχικά κίτρινο και μετά πράσινο. Όταν γίνει πράσινο έχετε πλέον IP Αγγλίας. Ανοίξτε το http://www.bbc.co.uk/iplayer/playlive/bbc_one_london και δείτε τα δοκιμαστικά και τον αγώνα από το BBC one χωρίς διακοπές και πάνω απ’όλα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ! Το BBC one δείχνει τις κατατακτήριες του Σαββάτου και τον αγώνα της Κυριακής.

Σάββατο στις 12.10 ώρα Ελλάδος

Κυριακή στις 13.10 ώρα Ελλάδος

Όταν τελειώσει η μετάδοση ή κλείσετε την σελίδα ή δεν θέλετε άλλο να έχετε IP αγγλικό κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Comodo TrustConnect και πατήστε disconnect ώστε να πάρετε πάλι την κανονική σας ελληνική IP.

Αυτά από εμένα!

Δημοσ.

Με αυτό τον τρόπο θα δεις F1 από BBC, αλλά δεν είναι νόμιμο. Αν ήταν νόμιμο, δεν θα χειάζονταν αλλαγή IP.

Μόνο με δορυφορική κεραία μπορείτε να δείτε το GP στο γερμανικό RTL.

Δημοσ.

εγώ πάντως θα το παρακολουθώ μαγνητοσκοπημένο... και μάλιστα απο ξένο κανάλι. μόνο και μόνο γιατι η ποιότητα εικόνας είναι κλάσης ανώτερη απο του ant1... αν και κάτι μου λέει οτι θα καταλάβουν την μ**ακία τους και θα το γυρίσουν το μεσημέρι... για να δούμε... άντε επιτέλους αρχίζει :) :) :)

Δημοσ.
Με αυτό τον τρόπο θα δεις F1 από BBC, αλλά δεν είναι νόμιμο. Αν ήταν νόμιμο, δεν θα χειάζονταν αλλαγή IP.

Συμφωνώ απολύτως... Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν η σωστή λέξη είναι "παράνομο", αλλά είναι σίγουρα παράτυπο. Το BBC έχει κάποιο λόγο που ζητά αγγλική IP.

Δημοσ.
Συμφωνώ απολύτως... Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν η σωστή λέξη είναι "παράνομο", αλλά είναι σίγουρα παράτυπο. Το BBC έχει κάποιο λόγο που ζητά αγγλική IP.

Έχει τα δικαιώματα της F1 μόνο στην Αγγλία και θα ήταν παράνομο να έκανε stream σε όλο τον κόσμο. Για αυτό και ο περιορισμός.

Δημοσ.
Έχει τα δικαιώματα της F1 μόνο στην Αγγλία και θα ήταν παράνομο να έκανε stream σε όλο τον κόσμο. Για αυτό και ο περιορισμός.

Συμφωνώ, αυτό εννοούσα με το "κάποιος λόγος" (απλά το θεώρησα προφανές :-)).

Επίσης, στην Αγγλία από όσο ξέρω, υπάρχει ένα ειδικό τέλος για χρήση της τηλεόρασης (κάτι σαν το "χαράτσι" της ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ ένα πράμα :-D), το οποίο "απαιτείται" από το BBC να έχεις πληρώσει για να παρακολουθήσεις συγκεκριμένα streams. Δεν σε ελέγχει, απλά σε ρωτάει με ένα μήνυμα πριν δεις το stream και αν απαντήσεις ότι το έχεις πληρώσει, σε αφήνει. Τουλάχιστον, έτσι γινόταν μέχρι πριν κάποιο καιρό.

Άρα, το να χρησιμοποιείς αγγλική IP παρακάμπτει και αυτή την "υποχρέωση"...

Δημοσ.

Από BBC είναι νόμιμο σε βρετανικές IP δεδομένου ότι οι κάτοχοί τους έχουν πληρώσει (όπως είπε και ο apos) το τέλος τηλεόρασης που υπάρχει εδώ εις τας Αγγλίας -κάτι σαν την ΕΡΤ στη ΔΕΗ φανταστείτε το. Άπαξ και μπεις από Ελλάδα με βρετανική IP, τότε παρανομείς αφού εκτός των άλλων το BBC έχει δικαιώματα αναμετάδοσης των αγώνων μόνο για Ηνωμένο Βασίλειο.

Δημοσ.

Έχεις δικιο

το προγραμμα απο εδώ

h**p://eu2.download.comodo.com/trustconnect/ComodoTrustConnectClient.exe

και εγγραφή εδώ

h**ps://accounts.comodo.com/trustconnectfree/management/signup

Υ.Γ. Πολλοί ηθικοπλάστες ειναι μαζεμενοι εδώ ή μου φαίνεται ?

Δημοσ.
Άπαξ και μπεις από Ελλάδα με βρετανική IP, τότε παρανομείς αφού εκτός των άλλων το BBC έχει δικαιώματα αναμετάδοσης των αγώνων μόνο για Ηνωμένο Βασίλειο.

Ναι... και με βάση ποιό νόμο της Ελληνικής επικράτειας παρανομείς? Τί κακό κάνεις ακριβώς? :rolleyes:

Δημοσ.

Υ.Γ. Πολλοί ηθικοπλάστες ειναι μαζεμενοι εδώ ή μου φαίνεται ?

Καθόλου ηθικοπλάστες, φίλε proklos. Κανένας δεν είπε ότι είναι ανήθικο. Ο μόνος που φάνηκε αναξιόπιστος σε όλο το thread είναι ένας άλλος φίλος, που είπε αυτό:

Ο τρόπος είναι 100% νόμιμος

και μετά, από το "νόμο", το γύρισε στην "ηθική".

Με αυτόν να τα βάλεις. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...