Προς το περιεχόμενο

Πως κοπιάρω ολόκληρο forum;

aloenanick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ψάχνεις software από τη σκοπιά του τελικού χρήστη και όχι από τη σκοπιά του Web Developer ή αυτού που διαχειρίζεται το site/forum, καλώς το έβαλες εδώ το θέμα.

Δημοσ.

Ναι,τελικά είχα ένστικτο,απ' τη σκοπιά του τελικού leecher τη ψάχνω,σωστά είμαι μάλλον.

Μιας και σε πέτυχα μπόσικο,για πε.

Δημοσ.

Δύσκολη περίπτωση:

Τα forums έχουν δυναμικό περιεχόμενο, πολλά μπορεί να κρύβουν όλο ή τμήμα του περιεχομένου τους αν δεν είσαι logged-in, παρέχουν λειτουργικότητα η οποία βασίζεται εν μέρει και σε server-side scripts (τα οποία δε μπορούν τα ίδια να αντιγραφούν, μόνο το HTML result που δίνουν ως απάντηση), έχουν πάρα πολύ μεγάλο βάθος αναζήτησης που πρέπει να γίνει και εξωφρενικά πολλά links που πρέπει να ακολουθήσει το leeching robot. Και φυσικά σε ένα μεγάλο forum, ο όγκος και μόνο του συνολικού περιεχόμενου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν πρόκειται για ένα ενιαίο αρχείο που θα κατεβεί αλλά πολλά μικρά αρχεία πάνω από πολλά HTTP connections ( = τεράστιο συνολικό latency), κάνουν δύσκολη την απόπειρα.

Σε κάποιο μικρούλι forum που επιτρέπει guests, ίσως να έχεις επιτυχία και με το HTTrack. Δοκίμασες; Και αν ναι, που σκάλωσε η δουλειά... ;

Δημοσ.

Koίτα,"πέφτει" ένα "αγαπημένο" αυτό το καιρό και δρυός πεσούσης πας ανηρ ξυλεύεται φάση.

Άμα ξέρεις κάτι,δώσε και θα καλοσκαιρίσουμε όλοι.

Το Httτέτοιο είναι καλό για site,έχω κατεβάσει πλήρη τέτοια,όπως το Altfactor (fun εδώ...),αλλά σ' αυτό το forum σταματάει σε τρία λεπτά να κατεβάζει.

Κρίμα,είναι παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές.Σοβαρά μιλάω.

Δημοσ.

Όχι, δεν έχω κάτι υπ' όψιν μου που να έχει αποδεδειγμένα καλά αποτελέσματα σε forums. Το είχα ψάξει και παλιότερα για forum ενός φίλου (το είχε στήσει σε δωρεάν forum hosting υπηρεσία και δεν του έδιναν δυνατότητα για backup ώστε να γίνει migration), αλλά τζίφος.

Δημοσ.

Καλώς,ευχαριστώ κε Παρσιφαλίδη που ασχοληθήκατε μαζί μου,σας αποδεσμεύω.

btw,αν θες να δεις για τι πράμα μιλάω,έμπα αλλού που ζητάω κι εκεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...