Προς το περιεχόμενο

Ποια καρτα γραφικων

LouCi4er

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρισκουν οι μνημες στον ανεμιστηρα.Αυτες που εχω δηλαδη λες οτι ειναι οι ποιο καλες?Οι Mushkin δηλαδη δεν λενε?Δηλαδη τι προτινεις να τις κρατησω και να παρω αλλες πιο μετα η να παρω καποιες απο αυτες που σου εδειξα?Οσο για το bandwith τωρα αν και τρεχουν στα 1600 το cpu-z μου λεει max bandith 533.Oσο και να τις βαλω η 1066 η 1333 η 1600 το ιδιο μου δειχνει.

Δημοσ.
Kαλα σιγουρα ουτε η μητρικη ουτε ο επεξεργαστης.Απλως λεω.Ετσι κι'αλλιως δεν ειμαι και τοσο extreme gamer για να μην μου φτανει η 5850.Τωρα για το θεμα εγγυηση νομιζω οτι δινει 2 χρονια το καταστημα.Λες και προκειτε να κρατησεις hardware πανω απο 2 χρονια?Λιγο δυσκολο μου φαινεται.

Kαλα αφου δεν εισαι extreme gamer γιατι να περασεις σε 5850 και να μην μεινεις σε 5770, και μαλλιστα με επεξεργαστη των 67 ευρω; Εκτος αν σου περισσευουν, οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Δημοσ.
Kαλα αφου δεν εισαι extreme gamer γιατι να περασεις σε 5850 και να μην μεινεις σε 5770, και μαλλιστα με επεξεργαστη των 67 ευρω; Εκτος αν σου περισσευουν, οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Γιατι εχω δωσει τα 147 euro και αφου ετυχε τωρα αυτο δηλαδη που χαλασε η 5770 λεω να δωσω αλλα 90 και να παρω κατι καλυτερο.Ετσι κι'αλλιως την 5850 ηθελα να παρω απο την αρχη.Τωρα μην ρωτησεις γιατι δεν την πηρα απο την αρχη. :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Kοιτα αν γινεται να κανεις και μια αναβαθμιση σε επεξεργαστη, γιατι ειναι σαν να βαζεις μηχανη φερραρι σε yugo.

Δημοσ.
Kοιτα αν γινεται να κανεις και μια αναβαθμιση σε επεξεργαστη, γιατι ειναι σαν να βαζεις μηχανη φερραρι σε yugo.

Δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα εχω τον Athlon ii x3 και τον ξεκλειδωσα σε Phenom ii x4.Δηλαδη τετραπυρηνος με 8Mb cache ειναι yugo?Τι να πω,εσυ ξερεις καλυτερα. ;)

Δημοσ.
Δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα εχω τον Athlon ii x3 και τον ξεκλειδωσα σε Phenom ii x4.Δηλαδη τετραπυρηνος με 8Mb cache ειναι yugo?Τι να πω,εσυ ξερεις καλυτερα. ;)

δεν ξέρω τι λέτε :-) εγώ με τον ίδιο επεξεργαστή περνάω στα cpu benchmark έναν ι5 750 φίλου . Τι καλύτερο να βάλει σε αυτά τ λευτα???B)

Δημοσ.
δεν ξέρω τι λέτε :-) εγώ με τον ίδιο επεξεργαστή περνάω στα cpu benchmark έναν ι5 750 φίλου . Τι καλύτερο να βάλει σε αυτά τ λευτα???B)

Αδερφέ η XFX HD5850 πόσο φτάνει ; Έχεις δώσει τάση με afterburner/rivatuner ; Το 'χει το 1GHz Core ;

Δημοσ.
Αδερφέ η XFX HD5850 πόσο φτάνει ; Έχεις δώσει τάση με afterburner/rivatuner ; Το 'χει το 1GHz Core ;

1 GHz core?Grey screen and vertical lines. :lol: :lol: Πολυ δεν ειναι,και μετα λεμε φταινε οι drivers.

---------- Προσθήκη στις 09:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:13 ----------

Μαλλον το παλικαρι δεν θα διαβασε ολο το ποστ.Εννοειτε οτι ειναι αρκετα δυνατος ο Β25.Ετσι κι'αλλιως στα παιχνιδια εναν πυρηνα αντε δυο χρησημοποιεις,αμα παιζεις και σε μεγαλες αναλυσεις το πακετο το τρωει η gpu.

Δημοσ.

core 775 από την μανά . δεν το έχω πειράξει ακόμη. θα σε ενημερώσω μόλις το κάνω :devil:

Στα 900 φτάνει άνετα από ότι ξέρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...