Προς το περιεχόμενο

Ποια καρτα γραφικων

LouCi4er

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω στειλει RMA την XFX HD 5770 που πηρα πριν απο 20 μερες.Με τον τεχνικο που μιλησα μου ειπε θα την κοιταξουν και θα μου πουνε.Του ειπα αν γινετε να παρω κατι καλυτερο και να πληρωσω τη διαφορα και μου ειπε οτι μαλλον γινετε.Τεσπα ειχα σκοπο να παρω 5850 αλλα ειχαν μονο Gigabyte και Power Color.Eιπα για την Gigabyte αλλα μπηκα σημερα στο site(Pc1) και βλεπω οτι εχει μονο την Power Color.Αν μου πουνε οκ , να την παρω την Power Color λετε η να το αποφυγω?

Δημοσ.
Λοιπον εχω στειλει RMA την XFX HD 5770 που πηρα πριν απο 20 μερες.Με τον τεχνικο που μιλησα μου ειπε θα την κοιταξουν και θα μου πουνε.Του ειπα αν γινετε να παρω κατι καλυτερο και να πληρωσω τη διαφορα και μου ειπε οτι μαλλον γινετε.Τεσπα ειχα σκοπο να παρω 5850 αλλα ειχαν μονο Gigabyte και Power Color.Eιπα για την Gigabyte αλλα μπηκα σημερα στο site(Pc1) και βλεπω οτι εχει μονο την Power Color.Αν μου πουνε οκ , να την παρω την Power Color λετε η να το αποφυγω?

δεν εχουν καποια διαφορα :-) το αυτοκολλητο αλλαζει μονο.Στον phenom b25 θα την βάλεις?

Δημοσ.
δεν εχουν καποια διαφορα :-) το αυτοκολλητο αλλαζει μονο.Στον phenom b25 θα την βάλεις?

Ναι γιατι? :mad: :mad: χαχαχα πλακα σου κανω :lol: :lol:.Εχω αγωνια να δω τι θα μου πουνε.

Δημοσ.
θα σου έλεγα να πας σε ΧΧ70 πάντως, π.χ. 5770, 5870

Με ενα μικρο overclocking θα εχει την ιδια αποδοση. Γιατι να χωσει τζαμπα φραγκα;

Δημοσ.
Ναι γιατι? :mad: :mad: χαχαχα πλακα σου κανω :lol: :lol:.Εχω αγωνια να δω τι θα μου πουνε.

γιατί έχουμε κ οι 2 b25 έχω την 5850 (εσύ θ τν πάρεις)

(δηλαδή θα έχουμε το ίδιο σύστημα ) να bencharoume να δούμε που είμαστε :-)

Δημοσ.
γιατί έχουμε κ οι 2 b25 έχω την 5850 (εσύ θ τν πάρεις)

(δηλαδή θα έχουμε το ίδιο σύστημα ) να bencharoume να δούμε που είμαστε :-)

Μολις την παρω να δοκιμασουμε.Παντως για οτι λενε τα παιδια απο πανω, 5770 ειχα και μιας και μου βγηκε χαλασμενη,λεω να δωσω αλλα 100 να παρω την 5850.Τωρα για την 5870 δεν νομιζω οτι μου χρειαζετε 350+ ευρο καρτα γραφικων,τη στιγμη που εχω cpu με 64 euro και μητρικη επισης με 64 euro. :-) :-)

Δημοσ.

καλα η μητρικη δεν παιζει ρολο, αλλα ανεμεσα σε 5850 k 5770 αν εχεις το περιθωριο χρηματω ν μη το σκεφτεις αλλα περιμενε λιγο να φερει κ αλλες υλοποιησεις γτ η giga εχει 3 χρονια εγγυηση . καταλλα ολες ιδιες ειναι .

Δημοσ.
καλα η μητρικη δεν παιζει ρολο, αλλα ανεμεσα σε 5850 k 5770 αν εχεις το περιθωριο χρηματω ν μη το σκεφτεις αλλα περιμενε λιγο να φερει κ αλλες υλοποιησεις γτ η giga εχει 3 χρονια εγγυηση . καταλλα ολες ιδιες ειναι .

Kαλα σιγουρα ουτε η μητρικη ουτε ο επεξεργαστης.Απλως λεω.Ετσι κι'αλλιως δεν ειμαι και τοσο extreme gamer για να μην μου φτανει η 5850.Τωρα για το θεμα εγγυηση νομιζω οτι δινει 2 χρονια το καταστημα.Λες και προκειτε να κρατησεις hardware πανω απο 2 χρονια?Λιγο δυσκολο μου φαινεται.

Δημοσ.
δεν σε χαλαει να εχεις 3 χρονια ομως .

Καλα σιγουρα,δεν το συζηταω.Απλως επειδη εχω στειλει RMA την 5770 που ειχα και μαλλον τη δευτερα θα μου πουνε τι θα γινει,λεω να παρω τωρα μια PowerColor.Γιατι καινουργιες υλοποιησεις μπορει να φερουν και σε ενα μηνα.Ξερω και΄γω,θα τους ρωτησω και αν μου πουνε οτι θα φερουν σε καμια εβδομαδα θα περιμενω.Βασικα XFX θελω αλλα........Τεσπα βλεπουμε. :-) :-)

Δημοσ.

xfx κ ati δεν μου καθεται καλα εγω θα προτιμουσα ειτε giga-asus-sapphire αν κ οπως ειπαμε ειναι ιδιες .

Δημοσ.
xfx κ ati δεν μου καθεται καλα εγω θα προτιμουσα ειτε giga-asus-sapphire αν κ οπως ειπαμε ειναι ιδιες .

Λες ε?Και εγω τις ειχα για τις καλυτερες υλοποιησεις.Τεσπα σου εχω και ενα αλλο διλημα εχω αυτες http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003636 αλλα επειδη βρισκουν στην coolermaster hyper 212 plus τις εχω βαλει στα Α2 Β2.Προβλημα δεν εχω αλλα εστειλα mail στην ASRock και μου ειπαν αν μπορω να τις αλλαξω να βαλω αλλες στα Α1 Β1.Ποιες λες αυτες http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005278 η αυτες http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007407

Δημοσ.

οι dominator ειναι οι πιο καλες απο αυτες . οταν λες βρισκει ? τα heatpipe της ψυκτρας η ο ανεμηστηρας? επισης σε αυτην την τιμη που τις εχει ειναι πολυ καlο value for money . κ για τα slot γενικα λενε οτι τα πιο κοντινα στον cpu εχουν καλυτερο bandwith. αν κ δεν νομιζ να δεις διαφορα εφοσον παιζουν καλα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...