Προς το περιεχόμενο

windows 7 απορια

bahamut zero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα θα βαλω windows 7 στο laptop μου και εχω μια απορια για το ποια εκδοση θα επιλεξω...αυτη τη στιγμη εχω windows vista αυθεντικα τα οποια ηταν εγκατεστημενα οταν αγορασα τον υπολογιστη μου...οταν τον αγορασα ομως δεν υπηρχε στη συσκευασια το δισκακι των vista.....ποια εκδοση θα χρειαστει να αγορασω?την upgrade ή την full retail?ρωταω γιατι φοβαμαι οτι θα αγορασω την εκδοση upgrade και θα μου ζητησει το δισκακι των vista για να δει οτι τα εχω αυθεντικα...μπορει καποιος να βοηθησει???

Δημοσ.

Μην κανεις upgrate εγκατασταση ακομα και αν μπορεις...Θα εχεις προβληματα.Κανε καθαρη εγκατασταση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Βαλε home premium αν τα αγορασεις .

Δημοσ.
Μην κανεις upgrate εγκατασταση ακομα και αν μπορεις...Θα εχεις προβληματα.Κανε καθαρη εγκατασταση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Βαλε home premium αν τα αγορασεις .

αυτο θα κανω αλλα δεν ξερω τι πρεπει να αγορασω...τη full retail ή την upgrade retail edition των home premium

Δημοσ.
αυτο θα κανω αλλα δεν ξερω τι πρεπει να αγορασω...τη full retail ή την upgrade retail edition των home premium

Το έχω πει κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές στο φόρουμ, και πάλι βρίσκω να διαδίδονται τα ίδια και τα ίδια. :-) Λοιπόν, όπως πολύ σωστά έχεις αντιληφθεί, υπάρχουν δύο συνιστώσες στην περίπτωσή σου: το τεχνικό κομμάτι τής αναβάθμισης, και το αδειοδοτικό. Για το τεχνικό κομμάτι, όπως είπε ο Γιάννης Platano, θα κάνεις clean installation (αυτό που η Microsoft αποκαλεί «custom install»). Για το αδειοδοτικό κομμάτι, τώρα, εσύ που έχεις Vista (αλλά και κάθε άλλος κάτοχος Windows XP ή Vista) δικαιούσαι να αγοράσεις την έκδοση upgrade (η οποία είναι φθηνότερη από την full). Με το upgrade δισκάκι των 7, θα κάνεις clean installation με βάση αυτές τις οδηγίες: http://www.winsupersite.com/win7/clean_install_upgrade_media.asp.

.-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...