Προς το περιεχόμενο

ιος σε εξωτερικο σκληρο (και τωρα?)

MikeRockMetal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 3 μερες κατεβασα ενα παιχνιδι απο το ιντερνετ και απο την ωρα που το εκανα install ο υπολογιστης "σερνεται"! παταω ctrl + alt + del και μου βγαζει πολλες ακυρες διεργασιες του τυπου 833,555.εχε η αλλιως fdsfdsff.tmp κλπ

μαλλον πρεπει να ειναι σε καποιον εξωτερικο σκληρο δισκο! την πρωτη φορα εκανα φορματ ομως εκανε παλι τα ιδια. του εβαλα το nod32 και μετα το 2ο φορματ στην αρχη ολα καλα.. μετα απο το 3ο restart και αφου εβαλα μεσα προγραμματα αρχισε παλι..

(να σημειωσω οτι τα προγραμμα που εβαλα τα εχω ξαναβαλει απειρες φορες μετα απο φορματ και δεν εκανε ΠΟΤΕ κανενα προβλημα!)

τι μπορω να κανω τωρα?:fear:

Δημοσ.

σκαναρισε τον εξωτερικο σου δισκο με το αντιβαιρους σου και αν δεν βαλε καποιο αλλο αντιβαιρους οπως λεει και ο φιλος παρακατω

Δημοσ.
πριν 3 μερες κατεβασα ενα παιχνιδι απο το ιντερνετ και απο την ωρα που το εκανα install ο υπολογιστης "σερνεται"! παταω ctrl + alt + del και μου βγαζει πολλες ακυρες διεργασιες του τυπου 833,555.εχε η αλλιως fdsfdsff.tmp κλπ

μαλλον πρεπει να ειναι σε καποιον εξωτερικο σκληρο δισκο! την πρωτη φορα εκανα φορματ ομως εκανε παλι τα ιδια. του εβαλα το nod32 και μετα το 2ο φορματ στην αρχη ολα καλα.. μετα απο το 3ο restart και αφου εβαλα μεσα προγραμματα αρχισε παλι..

(να σημειωσω οτι τα προγραμμα που εβαλα τα εχω ξαναβαλει απειρες φορες μετα απο φορματ και δεν εκανε ΠΟΤΕ κανενα προβλημα!)

τι μπορω να κανω τωρα?:fear:

Να δοκίμαζες ας πούμε κάποιο άλλο anti-virus?

Δημοσ.

Όταν λες "πρέπει να είναι σε κάποιο εξωτερικό δίσκο";

Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τον δίσκο αυτόν και δες αν θα τρέχουν ακόμα -που πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα συμβαίνει. Πώς είπαμε ότι έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο "ιός" είναι σε εξωτερικό δίσκο; Anywayz, ένα σκανάρισμα με ένα καλό antivirus με τα τελευταία definitions (όσο καλό κι αν είναι ένα AV, χωρίς τα τελευταία defs δεν πιάνει μία) σε συνδυασμό με έναν μίνι καθαρισμό (παίξε και με το msconfig λίγο) πιστεύω να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.
Όταν λες "πρέπει να είναι σε κάποιο εξωτερικό δίσκο";

Πώς είπαμε ότι έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο "ιός" είναι σε εξωτερικό δίσκο;

εκανα 2 φορματ και τις φορες ο ιος μετα απο καποιο ρεσταρτ εμφανιζοταν παλι!

μου κανει καθε διεργασια - αρχειο .εχε να φαινεται σαν ιος στο αντιβιοτικο (nod 32) και γενικα μου εχει κανει τον υπολογιστη... χαλια!

τωρα θα δοκιμασω να μεταφερω τα αρχεια σε εναν σκληρο δισκο καθαρο (τον πηρα χτες!) και σε ολους τους αλλους θα κανω φορματ! (πριν κανω φορματ θα σκαναρω καθε αρχειο που θα περασω στον καινουργιο μου σκληρο δισκο..) ποσες πιθανοτητες υπαρχουν μετα απο τοση διαδικασια καθαρισμου να ξαναμπε στον υπολογιστη μου? :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...