petros_samurai Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Καλησπερα μαγκες μου βασικα σκεφτομουν να αγορασω μια βιντεοκαμερα hd και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι καταληξα σε μια φτηνη λυση,στην Toshiba Camileo S20 (κατι παρακαπω απο 100ευρω)Αλλα κοιτοντας και φωτογραφικες μηχανες ειδα την Canon Ixus 100 το λινκ απο το μαγαζι ειναι κατω και γραφει στα χαρακτηριστικα πως κανει και εγγραφη βιντεο σε hd και αυτη,και ρωταω πως ειναι δυνατον μια φωτογραφικη μηχανη να που στα λεφτα ειναι πανω κατω ιδια να γραφη βιντεο οπως μια βιντεοκαμερα,και τελικα τι να κανω μηπως να αγορασω την βιντεοκαμερα να μπορω να τραβαω και καμια φωτογραφια???:mrgreen: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Digital-Camera/Compact-Digital-Camera/Canon-Ixus-100-Is-Black-3595B001.htm
Giannis Ch. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Την Canon Ixus 100 IS την έχω και εγώ και τραβάει πολύ καλό video.Ωστόσο είναι πρώτα απ' όλα φωτογραφική μηχανή.Δηλαδή μην περιμένεις πέρα από το να τραβάει ένα πολύ καλής ποιότητας video, να έχει τίποτα τρομερά zooms ή περιέργα features(όσον αφορά το video πάντα). Αν θέλεις λοιπόν μία πολύ compact λύση, που θα μπορείς να την κουβαλάς παντού χωρίς να σκέφτεσαι "να την πάρω μαζί τη camera ή άσε που να την κουβαλάω", είναι μία πολύ καλή επιλογή τσέπης που βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και τραβάει πολύ καλό video.
polaki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ειχα παει διακοπες σε τροπικό μέρος που οι εικονες ειναι τοσο διαφορετικές απο αυτα που έχουμε συνηθίσει που θέλεις να σιγουρευτείς πως ότι φωτογραφια και βιντεο τραβάς, το κανεις με την καλυτερη δυνατη ποιότητα.. Είναι λοιπόν το ΜΟΝΟ ταξιδι που εχω χρησιμοποιήσει τη βιντεοκαμερα, εδω και ενα χρονο καθεται και τρωει σκονη γιατι οταν ειμαι καπου και θελω να τραβηξω ενα βιντεακι, απλά χρησιμοποιώ την φωτογραφική και τελειώνει η υποθεση! Παντως μην περιμένεις zoom απο μια ψηφιακή. Η ποιότητα ειναι αρκετα εμφανης κατα την αποψη μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.