dermitzos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Γιατί δεν κοιτάτε το επίσημο site; http://www.nbc.com/community/
Kasrith Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Γιατί δεν κοιτάτε το επίσημο site; http://www.nbc.com/community/ Κοιτάξαμε Όχι. Το NBC λέει απλά January 2011 και το imdb Original Air Date—2011 Τώρα βάλανε το : Returns ALL-NEW Thursday, Jan. 20th 8/7c
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Πρέπει να σταματήσω να πίνω όταν βλέπω Community. Πάντα σχεδόν πνίγομαι.
Kasrith Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Guess who : Danny Glover Όσο για το επ, θα το δω αύριο μετά την δουλειά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 πόσο τα σπάσε ρε postη μου! ειδικά η εισαγωγή!
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 πόσο τα σπάσε ρε postη μου! ειδικά η εισαγωγή! +4523452475924857239845273
seishirosakura Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Pause στην εισαγωγή: Τα άτομα δεν παίζονται Pause στη μέση: Τα άτομα ΔΕΝ παίζονται .- Pause αμέσως μετά τη μέση: (taking notes)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 μέσα στο top3 των καλύτερων επεισοδίων ανετότατα!
vaso7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχω διαβάσει τα ποστ σας γιατί τώρα τελειώνω την πρώτη σεζόν αλλά ειλικρινά έχω μια ερώτηση χωρίς καμία όρεξη να ξεκινήσω "πόλεμο"! Εσεις είχατε κολλήσει τόσο τρελά από την πρώτη σεζόν ή η δεύτερη είναι τόσο ανώτερη? Από την πρώτη μπορώ να πω οτι δεν έχω ξετρελαθεί εκτός από τα επεισόδια με τα chicken wings και το όλο mafia σκηνικό και φυσικά το paintball war!
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Εσεις είχατε κολλήσει τόσο τρελά από την πρώτη σεζόν ή η δεύτερη είναι τόσο ανώτερη? Από την πρώτη μπορώ να πω οτι δεν έχω ξετρελαθεί εκτός από τα επεισόδια με τα chicken wings και το όλο mafia σκηνικό και φυσικά το paintball war! Από την πρώτη season. Στη δεύτερη νομίζω είναι κάπως πιο focused δουλειά γιατί φαίνεται να έχουν κατασταλάξει σε ένα μοτίβο για τη σειρά (που μέχρι κάποιο σημείο της πρώτης δεν ήταν ξεκάθαρο). Και δίνουν πολλά περισσότερα φευγάτα επεισόδια! Για το 2x14 - Advanced Dungeons and Dragons, συμφωνώ κι εγώ. Εξαιρετικό επεισόδιο.
seishirosakura Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχω διαβάσει τα ποστ σας γιατί τώρα τελειώνω την πρώτη σεζόν αλλά ειλικρινά έχω μια ερώτηση χωρίς καμία όρεξη να ξεκινήσω "πόλεμο"! Εσεις είχατε κολλήσει τόσο τρελά από την πρώτη σεζόν ή η δεύτερη είναι τόσο ανώτερη? Από την πρώτη μπορώ να πω οτι δεν έχω ξετρελαθεί εκτός από τα επεισόδια με τα chicken wings και το όλο mafia σκηνικό και φυσικά το paintball war! Αν και είχα κολλήσει από τη πρώτη σεζόν (βγάζουν ένα ωραίο παρεϊστικο κλίμα), η δεύτερη έχει ξεφύγει τελείως κατ εμέ (με τη καλύτερη δυνατή έννοια).
seishirosakura Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7tP0ubODOUQ Ρε παιδιά... Πείτε μου ότι δεν είμαι ο μόνος που δε κατάλαβε Χριστό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ^^^ Όπως λέει και η περιγραφή Last night some people apparently missed Abed's storyline Σε εκείνο το επεισόδιο, ο Abed δεν είχε καθόλου συμμετοχή στο ...foreground μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, αλλά στο background εξελισσόταν μια δική του υποϊστορία. Αυτό δείχνει το μοντάζ στο βίντεο.
seishirosakura Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ για την επεξήγηση αλλά βασικά εννοούσα ότι δε το πρόσεξα ούτε για πλάκα. Edit: Πάρε και ένα smiley προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα