Erunildo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Συγκινηθηκα.. Πολυ καλο φιναλε, πολλα inside jokes. #andamovie 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το τελευταίο επεισόδιο ήταν ακριβώς ότι περιμέναμε απο το τελευταίο επεισόδιο για αυτή τη σειρά. i farted on the fourth also Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πάρα πολύ καλό γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πολύ καλό φινάλε, με το πιο meta επεισόδιο ever! Ήταν ένα καλό σημείο για να κλείσει η σειρά με αξιοπρέπεια. #andamovie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 http://mattmoorewrites.com/2015/06/02/why-we-might-not-need-communitys-andamovie/ Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο για ένα από τα καλύτερα τελειώματα που έχω δει σε σειρά. Μέχρι και η τελευταία αναφορά στο Lost. We will miss you Greendale 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παίχτηκε το Virtual Table Read χθες. Πολύ γέλιο με τον Pedro, αλλα και μεγάλη ευχαρίστηση να τους βλέπεις πάλι μαζί. Τα giggles όταν δεν μπορούν να συγκρατηθούν (ειδικά ο Jim) πολύ γέλιο. Κρίμα μόνο που δεν μπόρεσε να παρεμβρεθεί και ο Walter Goggins τον οποιό λατρεύω απο το Justified. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από Kasrith 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Kasrith είπε Παίχτηκε το Virtual Table Read χθες. Πολύ γέλιο με τον Pedro, αλλα και μεγάλη ευχαρίστηση να τους βλέπεις πάλι μαζί. Τα giggles όταν δεν μπορούν να συγκρατηθούν (ειδικά ο Jim) πολύ γέλιο. Κρίμα μόνο που δεν μπόρεσε να παρεμβρεθεί και ο Walter Goggins τον οποιό λατρεύω απο το Justified. O Walter μου έχει κολλησει σαν ο χαρακτήρας του από το The Shield. Δυσκολεύομαι να τον δω σαν κάτι διαφορετικό. Εγώ φταίω όχι ο ηθοποιός. Εδώ έχει παίξει μέχρι και trans στο SoA. Σε άλλα νέα ΞΑΝΑ είδα νεράκι με το που βγήκε στο νετφλιξ πάλι όλη τη σειρά. Αν μου έλεγες ξαναβαλτη στο καπάκι, δεν θα είχα πρόβλημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, guido είπε O Walter μου έχει κολλησει σαν ο χαρακτήρας του από το The Shield. Δυσκολεύομαι να τον δω σαν κάτι διαφορετικό. Εγώ φταίω όχι ο ηθοποιός. Εδώ έχει παίξει μέχρι και trans στο SoA. Σε άλλα νέα ΞΑΝΑ είδα νεράκι με το που βγήκε στο νετφλιξ πάλι όλη τη σειρά. Αν μου έλεγες ξαναβαλτη στο καπάκι, δεν θα είχα πρόβλημα. κ εγω την ξαναρχισα, την εχω δει ηδη 2 φορες. Δεν εχει γυριστει τπτ καλυτερο απο τα επεισοδιο με το paintball και το Abed's Christmas ανεξαρτητου σειρας και ειδους Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από najinblue3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα