Προς το περιεχόμενο

Community

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελειωσα σήμερα την πρωτη σεζόν.Εξαιρετική με ενα πολύ ιδιαίτερο χιουμορ.Η Άννη ειναι πανέμορφη.Η μπριτα πιο ξινή αλλα εξίσου όμορφη και η καθηγήτρια δεν παει πίσω.Ο Άμπεντ ειναι ο πιο παράξενος χαρακτήρας που πετάει τρελες ατάκες όπως και ο πιρς.Τo επεισόδιο με το paintball έγραψε(σκηνοθέτης justin lin απο τα Fast and furious).

Ελπίζω να ξαναδουμε την θεα θετη κόρη του Πιρς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντε καλο viewing, θα πετυχεις επεισοδια που θα σε τρελανουν πνευματικα, μονο αυτη η σειρα μου τα "εσκασε" ετσι!

Να σε καλά.Μέχρι τώρα είχα τα φιλαράκια/big bang theory(3 πρωτες σεζόν) πρωτα όσον αφορα το γέλιο και την ποιότητα που προσφερουν και το community θα μπει σίγουρα μαζί τους.

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με αυτά. Θα το δεις μόνος σου και στις απόμενες σεζόν. Μπορεί να μην βγάζει το ίδιο γέλιο με τα φιλαράκια (καλά το ΤΒΒΤ είναι κλινικά νεκρό πλέον) αλλά είναι μακράν η πιο ποιοτική κωμωδία που έχω δει. Φαίνεται πόσος κόπος έχει αφιερωθεί για κάθε ένα επεισόδιο, με φρέσκιες ιδέες αλλά και παρωδία παλιών ιδεών, σε διατηρεί σε μια διαρκή εύθυμη διάθεση ;) Και φυσικά χάρη σε αυτό δεν μπορώ πια να δω σίριαλ με γέλιο κονσέρβα, συνειδητοποιείς πόσο lame είναι (σε εσένα απευθύνομαι ΤΒΒΤ).

• Like 1

@johnny.tifosi Αν θες ρίξε μια ματιά και στο Arrested Development, με βάση αυτά που λες νομίζω θα το λατρέψεις.

Ευχαριστώ για την πρόταση. Το είχα υπόψη μου γιατί παντού διάβαζα τα καλύτερα, αλλά όταν το άρχισα δεν κατάφερα ούτε να τελειώσω την πρώτη σεζόν από την βαρεμάρα. Ακόμα απορώ τι δεν "έπιασα" από αυτή την σειρά.

Ευχαριστώ για την πρόταση. Το είχα υπόψη μου γιατί παντού διάβαζα τα καλύτερα, αλλά όταν το άρχισα δεν κατάφερα ούτε να τελειώσω την πρώτη σεζόν από την βαρεμάρα. Ακόμα απορώ τι δεν "έπιασα" από αυτή την σειρά.

Το arrested development το ξεκίνησα στο fox στο ote tv ειδα πρωτη σεζόν αλλά δεν μου άρεσε καθόλου.Είχε καποιες καλες στιγμές που έβγαζαν γέλιο αλλά δεν με κράτησε.Απορω με το 9.1 που έχει στο imdb.Προσπαθούσα και εγώ να βρω τι δεν καταλαβαίνω αλλά μάταια.

• Like 1

Ειναι μια απο τις καλυτερες κωμωδιες το Arrested Development. Θα του εβαζα ισως λιγο λιγοτερη βαθμολογια σε σχεση με το imdb αλλα παλι θα ηταν ανετα υψηλη.

• Like 2

To επεισόδιο που βγήκε την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν προσωπικά το αγαπημένο μου σε αυτήν την σεζον.Θέλω να δω επεισόδια αφιερωμένα σε σειρές και ένα paintball ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...