Kasrith Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Κλάμα!! Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Έκλαψα με το σημερινό επεισόδιο! Ποπο φάτσα ο chang και τι καψόνια έφαγε, σε καλό να μου βγει! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tds2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 η καινούργια κοπελία ειναι αυτή απο τα φιλαράκια!!!! και έλεγα τι μου θυμίζει.... τι μου θυμίζει;;;; --> 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ποπο φάτσα ο chang και τι καψόνια έφαγε, σε καλό να μου βγει! :-D btw αυτό ήταν καθαρό reference στο Whiplash. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ο Ραφι σε Community (λιγο πολυ αυτον επαιζε) και ολες οι σκηνες στο θεατρο με σκοτωσαν. Great stuff. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 O Ραφι είναι 100 φορές πιο τρελός απο αυτόν στο Community Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ραφιζε ομως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ποιος είναι ο Ράφι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 kick & ban 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 η καινούργια κοπελία ειναι αυτή απο τα φιλαράκια!!!! και έλεγα τι μου θυμίζει.... τι μου θυμίζει;;;; νταξει τετοιο σοκ εχω να το παθω απο τοτε που συνειδητοποίησα οτι η julie,η κινεζα φιλη του ross, ειναι η μανα του kevin απο το supenatural. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ραφιζε ομως Ισχύει. Μαρέσει το ρήμα ραφίζω πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Πάει αρκετά καλά η χρονιά..μετά από τόσες απώλειες κρατιέται σε καλό επίπεδο...το 6ο επεισόδειο ολοκλήρωσε την τριλογία των επεισοδίων με αποκάλυψη μυστικών που ειχε ξεκινήσει στο επεισόδιο με το στυλό!Πολύ δυνατό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Tα εσπασε τα επεισοδιακι! Οι φατσες που ειχαν μετα το αναγνωσμα των emails... εκλαιγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Annie και Britta ειναι match made in heaven. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Why Nobody Is Talking About Community Anymore Πολύ σωστό imo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα