Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 848
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είδατε; Για πείτε εντυπωσεις! Εμένα με δυσκόλεψε λίγο χωρίς υπότιτλους...ίσως δεν κατάλαβα όλα τα αστεία. Ειδικά αυτός ο Abed μιλάει πιο γρήγορα απο όλους! Πάντως ήταν καλό!

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν στους ελληνικούς υπότιτλους, το θέμα πάντως είναι πως το Community είναι σειρά που πρέπει να το βλέπεις είτε χωρίς υπότιτλους είτε με τους αγγλικούς. Αλλιώς πιστεύω χάνει στη μετάφραση.

Μετά από τη διδακτική εισαγωγή, περιμένω να δω πως θα κυλήσει η σειρά...Αυτό μονο.

Κάτι η τεράστια προσμονή (το είδα στις 8 το πρωί!!!), κάτι ότι ίσως χρειάζεται ένα-δυο επεισόδια, με άφησαν αρκετά μουδιασμένο. Περίμενα μήπως γράψει κάτι κάποιος άλλος.

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε η πρεμιέρα, λίγο επιτηδευμένοι ρόλοι και προσπάθεια να βγει χιούμορ με το ζόρι, λίγο ότι έχει χάσει τη σπίθα του και τον meta- χαρακτήρα του...Ίσως περίμενα περισσότερα, ίσως πάλι οι σεναριογράφοι και οι ηθοποιοί να έκαναν αυτό που μπορούσαν αλλά απλά χωρίς τον Harmon να μην μπορεί να γίνει το βήμα παραπέρα. Για αυτό πάντα να ένοιωθα πως κάτι λείπει.

• Like 1
Δημοσ.

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε η πρεμιέρα, λίγο επιτηδευμένοι ρόλοι και προσπάθεια να βγει χιούμορ με το ζόρι, λίγο ότι έχει χάσει τη σπίθα του και τον meta- χαρακτήρα του...Ίσως περίμενα περισσότερα, ίσως πάλι οι σεναριογράφοι και οι ηθοποιοί να έκαναν αυτό που μπορούσαν αλλά απλά χωρίς τον Harmon να μην μπορεί να γίνει το βήμα παραπέρα. Για αυτό πάντα να ένοιωθα πως κάτι λείπει.

Αυτό κυρίως. Πιστεύω πως το κάναν υπερπροσπάθεια και δεν τους βγήκε. Ενώ μετά απο την πρεμιέρα λογικά να κάτσει το πράγμα και να επιστρέψουν σε καλύτερους ρυθμούς

• Moderators
Δημοσ.

Χμ. Κι εδώ ανάμικτα συναισθήματα. 

Δεν ήταν το χάλι για το οποίο με προετοίμασαν, αλλά ήταν all over the place λίγο. Και κάποια "αστεία" κράτησαν" πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε.

Πάντως είχε καλές στιγμές.

πχ το "why does this feel so good?" του Troy στο σιντριβάνι, o αντικαταστάτης του Pierce στο happy place του Abed (αυτό όμως για μένα θα έπρεπε να είναι 1-2 σκηνές, όχι να βλέπω ξενέρωτο sitcom εμβόλιμo μέσα στο επεισόδιο), το όλο παιχνίδι/αυτοσαρκασμό για την "αλλαγή" του show, το ταγκό με τον Dean (αν και αυτό το αστείο ήταν σαν σε επανάληψη), τα overlay promos από φανταστικά shows (Blind and Blonde, και Sword Cooks) 

Κάποια πράγματα τα φιλτράρισε εντελώς ο εγκέφαλος για να ανταπεξέλθει στην υπερφόρτωση, και ίσως κερδίσουν από ένα re-watch, για το οποίο όμως δεν προβλέπεται να υπάρξει όρεξη σύντομα.

εκεί που άρχισαν τα greendale babies είχα μπει σε hibernate mode :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια πράγματα τα φιλτράρισε εντελώς ο εγκέφαλος για να ανταπεξέλθει στην υπερφόρτωση, και ίσως κερδίσουν από ένα re-watch, για το οποίο όμως δεν προβλέπεται να υπάρξει όρεξη σύντομα.

εκεί που άρχισαν τα greendale babies είχα μπει σε hibernate mode :P

Χαχαχα φίλτρο σίγουρα, και εγώ καπου εκεί αλλού το είχα το μυαλό μου.

Πιστεύω με rewatch απλά θα φανεί ακόμα πιο μπερδεμένο.

Το

fake sitcom καλό ήταν για αρχική σκηνή, ακριβώς αυτό που περιμέναμε εξάλλου με το γέλιο κονσέρβας και το ωραίο addition του ψεύτικου Pierce αλλα κακώς το τράβηξαν σε όλο το επεισόδιο. Πήγαν να το σώσουν με το Inceptionοειδές τέλος, αλλα γιαυτό και φάνηκε too much σε ένα επ.

Ήθελαν Hunger Games spoof, ήθελαν Inception, ήθελαν animation - τι τελος πάντων?

Για μένα, πολύ καλύτερο να μην "έδειχναν όλα τα χαρτιά" σε απεγνωσμένη προσπάθεια να δείξουν ότι το χουν ακόμα. Ας ήταν το fake sitcom-Inception και θα ταν μια χαρα. Κράτα ρε ανθρωπέ μου το animation, το Hunger Games και δεν ξέρω τι άλλο για διαφορετικά επεισόδια και ανέπτυξε τα σωστά.

Απο την άλλη θες να ξεκινήσει η σεζόν ντε και καλά με Hunger Games όπου το σχολείο έχει ανταγωνισμό αλα Paintball? Κάντο, αλλα μην τα ανακατεύεις όλα τα άλλα... 

Πράγματα όπως το τανγκό που λες Praet ήταν όντως περσινά ξινά σταφύλια. Με τον Abed να εισχωρεί πάλι στον δικό του κόσμο (stop motion Christmas episode?) έσβησαν επίσης και την προόδο που έχουν κάνει μερικοί χαρακτήρες ανα των σεζόν, ενώ με άλλους τους έτρεξαν υπερβολικά μπροστά (το it's progressive joke της Britta). 

Πιστεύω πως ο Harmon επίτηδες μας κρατούσε σε αγωνία με τα γλυκά μάτια και τα περίεργα σκηνικά με τα ζευγαράκια και πως δεν θα βλέπαμε ολοκληρωμένες σχέσεις εαν ήταν ακόμα στην σειρά. Ενώ τώρα έγινε τρελό jumping the shark.

• Like 2
Δημοσ.

Προσφατα ειδα μαζεμενη ολη τη σειρά, μετα απο παροτρυνση συμφορουμιτη οτι θα μου αρεσει.

Εννοειται οτι τα κορυφαια επεισοδια ήταν αυτά

με το paintball, αλλά και τα 3-4 τελευταια της 3ης σεζόν.

Τωρα επειδη δεν ειμαι γνωστης του τι ειπωθηκε για τη σειρα αλλά δε καταλαβα

γιατι αλλάξαν τον χαρακτηρα του Πιρς στο φανταστικο κοσμο του Αμπεντ.

Για το καινουργιο επεισοδιο εχω να πως μου αρεσε, και δινει καλο hint για συνέχεια.

Α εχω και άλλη απορια:

μιας και λενε πως ειναι η τελευταια  τους χρονιά στο κολλέγιο, θα ειναι και η τελευταια σεζόν;;;

Δημοσ.

Προσφατα ειδα μαζεμενη ολη τη σειρά, μετα απο παροτρυνση συμφορουμιτη οτι θα μου αρεσει.

Εννοειται οτι τα κορυφαια επεισοδια ήταν αυτά

με το paintball, αλλά και τα 3-4 τελευταια της 3ης σεζόν.

Τωρα επειδη δεν ειμαι γνωστης του τι ειπωθηκε για τη σειρα αλλά δε καταλαβα

γιατι αλλάξαν τον χαρακτηρα του Πιρς στο φανταστικο κοσμο του Αμπεντ.

Για το καινουργιο επεισοδιο εχω να πως μου αρεσε, και δινει καλο hint για συνέχεια.

Α εχω και άλλη απορια:

μιας και λενε πως ειναι η τελευταια  τους χρονιά στο κολλέγιο, θα ειναι και η τελευταια σεζόν;;;

Λοιπόν μιας και έχει ημίχρονο το μπάσκετ να σ'απαντήσω σε όλες τις απορίες :P

Η αλλαγή του Pierce είχε 2 κρυμένα "αστεία"/αναφορές. Ο Chevy που παίζει τον 'κανονικό' Pierce έφυγε απο την σειρά λίγο πριν την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σεζόν, και αυτό ήταν μια απάντηση σαυτό το θέμα. Επίσης, έπαιξε ρόλο ο Chevy στην απομάκρυνση του Dan Harmon (creator της σειράς) και μιας και το όλο intro ήταν απάντηση στην παράνοια των fans για την απομάκρυνση του και τις τυχόν αλλαγές της σειράς φέτος.

Επίσης, λένε πως είναι η τελευταία τους χρονιά επειδή επι Harmon ήταν σχέδιο για 4 χρονιές η σειρά. Ρεαλιστικά, με το ζόρι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, απο την 2η υπήρχαν προβλήματα συνέχειας και νούμερων. Προσωπικά ελπίζω να μην συνεχίσει μετά απο φέτος (εαν υπάρξει πιθανότητα γιαυτό), όχι στο ξεζούμισμα της σειράς!

• Like 1
Δημοσ.

Ααα γιαυτό κάτι δε μου πήγαινε καθόλου καλά! Δεν είχα ιδέα οτι απέλυσαν τον Harmon... 

Είδα το επεισόδιο χωρίς να ξέρω οτι άλλαξε ο showrunner. Τώρα τα διαβάζω κ δυστυχώς κατάλαβα τι δε μου κόλλαγε.

Πολύ άγχος έβγαλαν οι συγγραφείς για να κρατηθούν τα αστεία κ οι χαρακτήρες στο ίδιο επίπεδο, αλλά δεν το πέτυχαν. Ένα ανακάτεμα απο παλιές καλές ιδέες.

Ή που θα τον ξαναφέρουν πίσω γιατί τώρα θα πάει ακόμα πιο άπατο ή που θα το κλείσουν εντελώς πριν την ώρα του :(

Δημοσ.

Και εγώ περίμενα να μην μαρέσει καθόλου απο πριν η σεζόν με τα δράματα που συνέβισαν, αλλα μετά απο το πρώτο πιστεύω πάντως πως μπορεί να στρώσει. Αυτό που είδαμε ήταν άγχος πρεμιέρας, δεν σημαίνει πως θα είναι ναυάγιο η σεζόν. Η ώρα της σειράς έχει περάσει ήδη, ας απολαύσουμε τουλάχιστον τα υπόλοιπα επεισόδια

Δημοσ.

http://flavorwire.com/370094/the-best-of-dan-harmon-with-a-microphone-at-communicon

On Nicolas Cage:

“For two seasons we wanted to do an episode where Jeff Winger pretended there was a class called ‘Nicolas Cage Appreciation,’ and then the Dean caught them and as punishment to them he was going to make that a real class and force them to watch all the Nicolas Cage movies in one night. The thing about Nicolas Cage movies is… unless you’re a total cynical dick, you have to embrace the fact that Nicolas Cage is a pretty good actor. He’s done a lot of weird, dumb movies, but that was supposed to be the point of the episode — that Nicolas Cage is a metaphor for God, or for society, or for the self, or something. It’s like — what is Nicolas Cage? What is he? Is he an idiot? Or a genius? Can you write him off, or is he inexplicably bound to your soul?”

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...