Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Πως τα καταφέρανε να μην αντέξουν ούτε 13 επεισόδια ακόμα (και πιθανότατα τα τελευταία 13 της σειράς) μαζί. Κρίμα ρε γμτ να υπάρχει τόσο άσχημο παρασκήνιο σε αυτή τη σειρά.

Δημοσ.

Πως τα καταφέρανε να μην αντέξουν ούτε 13 επεισόδια ακόμα (και πιθανότατα τα τελευταία 13 της σειράς) μαζί. Κρίμα ρε γμτ να υπάρχει τόσο άσχημο παρασκήνιο σε αυτή τη σειρά.

Εμένα μου την δίνει που ο καυγάς του με τον Harmon ήταν σίγουρα απο τους λόγους που διώξανε τον Harmon. Και όλα τζάμπα τώρα, γιατί έφυγε και αυτός... Τουλάχιστον γύρισαν 10-11 επεισόδεια της 4ης, και θα λείπει μόνο απο 2-3. Μιας και, όπως λες, δεν θα υπάρξει λογικά 5η, δεν βλέπω τρομερό κακό στο ότι έφυγε, αλλα φαντάσου τι γινόταν για να μην αντέξει ακόμα 2 επεισόδια ξερωγω.

Ακόμα μου την σπάει το πως επειδή αρνήθηκε να παίξει σε μια σκηνή, 'χάλασε' το τέλος της 3ης σεζόν (νομίζω, η ήταν το τελευταίο πριν το hiatus?) σύμφωνα με τον Dan.

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως δεδομένης της δήλωσης που έκανε πέρσι για το πώς νιώθει για τη σειρά, τις sitcom γενικότερα και τον ρόλο του (και του ότι αρνήθηκε να γυρίσει μια σκηνή σε επεισόδιο), είναι κάπως περίεργο που δεν άρχισαν μια ιστορία στην 4η season με την οποία θα αποχωρούσε φυσιολογικά και χωρίς δράματα ή εναλλακτικά δεν του έκαναν ένα συμβόλαιο που θα τον απέτρεπε από το να αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί η season. Εκτός κι αν έγινε (σκόπιμα) ανυπόφορος και τον έδιωξαν.

Έχω την εντύπωση ότι ο Dan και οι writers έχτισαν τον χαρακτήρα του Pierce πάνω στην δυναμική που είχε ο Chevy με το υπόλοιπο group στην πραγματικότητα.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...