rhomio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ωραια σειρα τελικα, εξυπνες ατακες, αρκετο γελιο. Τα αγαπημενα μου επεισοδεια, με τα paintball, με το διαστημοπλοι και φυσικα τα zombies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ωραια σειρα τελικα, εξυπνες ατακες, αρκετο γελιο. Τα αγαπημενα μου επεισοδεια, με τα paintball, με το διαστημοπλοι και φυσικα τα zombies. Την είδες όλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Την τελειωσα πριν κανα 2βδομαδο περιπου.Αρκετα καλη,με κατι εξαιρετικα tributes και φευγατους χαρακτηρες και με χιουμορ πιο ψαγμενο απο αλλα αναλογα TV shows.Διαβαζοντας τα νεα για τον διωγμο του creator,μονο ευχαριστα δεν ειναι και παει για φουντο η σειρα μαλλον.Ενταξει το καναλι θελει να πιασει καλυτερα νουμερα και να διευρυνει το κοινο του αλλα αυτο σηματοδοτει πιθανοτατα την ταφοπλακα της σειρας ετσι οπως την μαθαμε αφου θα χασει αυτο το ιδιαιτερο χιουμορ που το εκανε ποιοτικο. Αντε και με γελια κονσερβα απο του χρονου...wankers!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Την είδες όλη? Οχι φιλε μου ειμαι στην δευτερη σαιζον ακομα αλλα αμα πηγε μεχρι τωρα καλα.. Να πω την αληθεια ειναι απο αυτες τις σειρες που δυσκολα δενεσαι (πιστευω εγω) μαζι της. Εχοντας δει αλλες σειρες κωμικες που δενομουν μετα απο 2 3 επεισοδεια, μαυτην δεθηκα στο τελος της πρωτης σαιζον, ειδικα βοηθησε το επεισοδειο με τα paintball!! πολυ γελιο και λιγο 28 μερες μετα με θυμησε εκεινο το επισοδειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 A και απο τα extra clips στο τελος καθε επεισοδιου τα 2 αγαπημενα μου: http://www.youtube.com/watch?v=GcXrOH0naCk&list=FLXhDC_fsr9zUDlO4BOEEFlA&index=4&feature=plpp_video http://www.youtube.com/watch?v=PvzifX1szn8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Gao5Cxb5te4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 http://youtu.be/P7_z7dBWb00 Τελειο επεισοδειο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Σαιζον 2 επεισοδειο 23! Τα paintball επεισοδεια σκιζουν! Mπορει καποιος να μου ριξει ενα spoiler και να μου πει αν ο Πιρς θα ειναι και στην τριτη σαιζον? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από rhomio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 http://youtu.be/HvxL5G9keLg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Το ξερω οτι ανακαλυπτω την Αμερικη μ'αυτο αλλα η Alison Brie ειναι απιστευτη!!!Οχι οτι η αλλη παει πισω αλλα οσο να'ναι η Αλισον εχει το πανω χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 καλά ναι η Alison είναι κλάσης ανώτερη από το άλλο ξανθό ξυλάγγουρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 η μπριτα ειναι η πιο ομορφη,απλα η αννη ειναι πιο sexy.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 την ειχα σταματησει καπου στα πρωτα επεισοδια της 3ης σεζον γιατι ειδα μερικα επεισοδια που ηταν πραγματικα ανεμπνευστα, και ειχα καλυτερα πραγματα να κανω. Εφτιαξε τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 την ειχα σταματησει καπου στα πρωτα επεισοδια της 3ης σεζον γιατι ειδα μερικα επεισοδια που ηταν πραγματικα ανεμπνευστα, και ειχα καλυτερα πραγματα να κανω. Εφτιαξε τωρα; Ε ακριβώς μετα απο αυτά τα πρώτα (λογικά τα 3 είδες) φτιάχνει με το Remedal Chaos Theory. Η πρώτη μισή σεζόν ήταν απλά καλή, με καλά επεισόδια αλλα το δεύτερο μισό ανέβηκε αρκετά. Γενικά ήταν ακόμα μια σεζόν με μέτρια επεισόδια (μέτρια για την σειρά, ανώτερα απο άλλα sitcom imo) αλλα αρκετά διαμάντια που την έκαναν να αξίζει. Απο την 4η δεν ξέρουμε, μιας και θα λείπει ο showrunner. Την 3η όμως δες την αξίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 την ειχα σταματησει καπου στα πρωτα επεισοδια της 3ης σεζον γιατι ειδα μερικα επεισοδια που ηταν πραγματικα ανεμπνευστα, και ειχα καλυτερα πραγματα να κανω. Εφτιαξε τωρα; πρωτον ειναι κουλο να εχεις δει 50 επεισοδια και επειδη ειδες 3 ανεπνευστα οπως λες να την σταματας.. και δευτερον η τριτη σεσον ειναι πολυ καλυτερη απο την πρωτη και λιγο χειροτερη απο την δευτερη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα