vlachaquito Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 πολυ γελαστους τους ακουσα στο βιντεακι, ελπιζω να ειναι καποιο prank που εκαναν οι 2 τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μπα δεν νομίζω, εδώ και καιρό υπάρχει τριβή μεταξύ τους. Απλά αυτό είναι αποκορύφωμα. Ποιός ξέρει, ελπίζω να έχεις δίκαιο αν και δεν το βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Πολύ δυνατό το επεισόδιο. Είχαν πει ότι θα περιορίσουν την τρέλα / τα εντελώς φευγάτα επεισόδια στην 3η season, και χαίρομαι που δεν το τήρησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Texts from Hillary meme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Chevy Chase part 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 καλο το επεισοδιο δεν λεω, αλλα ... γιατι εχω αρχισει να βαριεμαι; (ενω δεν εχω βαρεθει τοσο ουτε στο HIMYM, ουτε στο fly του breaking bad) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέτριο προς κακό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argirisparxas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 http://www.celebuzz.com/2012-04-10/%E2%80%98its-just-a-fcking-mediocre-sitcom-second-chevy-chase-recording-emerges-rips-his-own-show-community-exclusive/ Μεγάλο λάθος.Και είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές.Αλλά βλέπω δεν έχει μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Επεισοδιάρα το τελευταίο. Έκανε και το Angelina pose ο Dean Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 υποτιτλοι για τα 3 τελευταια εχουν βγει πουθενα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 wtf στο τέλος του επεισοδίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ffffuuuu ρε τι μου κάνεις... Έρχεται Πέθανα με το -"A man's gotta have a code -"Awesome!" The Wire reference, απο τον ίδιο τον Omar!! wtf στο τέλος του επεισοδίου... They warned us... http://www.youtube.com/watch?v=bU4iF6xIj3k http://www.youtube.com/watch?v=v9mJhB96efs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τσίμπα και αυτό που ταιριάζει στο προηγούμενο σποιλερ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 καλα τα εσπασε το 17..επεισοδιαρα!!! το τελος οντως ηταν πολυ κουφο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 καλα τα εσπασε το 17..επεισοδιαρα!!! το τελος οντως ηταν πολυ κουφο.. Όλα έχουν τον σκοπό τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα