Ahigh_forvalue Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 εγω δεν εχω καταλαβει καποια πραγματα αν ειναι δυνατον ενα καλο παιδι να μου εξηγησει..γιατι 1ον μπαινει σε παυση??και οταν λεμε σε 'παυση' για ποσο χρονο εννουμε??το ειδα και δευτερη φορα καπακι(πιστευω πως βλεπεται και τριτη ανετα..)..ειναι αυτονομα τα επεισοδια και μπορεις να τα δεις απειρες φορες πιστευω σαν το 'κωνσταντηνου κι ελενης'.. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ix6pwdI9aoU υπερτατο απλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 μπαινει σε παυση; που το γραφει; :S πολυ μαπα παντως το τελευταιο επεισοδιο του 2011, πολυ αμερικανια, τι τραγουδι κ λαλακιες μωρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 http://www.avclub.com/articles/nbc-at-the-tcas-community-will-be-back-not-that-we,67299/ επιστρεφει! Lol ο απο πανω, παραπονο για αμερικανιες με την λεξη "λαλακιες" στην ιδια προταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Good news, αλλα δεν μας είπε κάτι... Εκει στην NBC εξαρχής λέγανε ότι δεν κόπηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theomalegan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Πολύ καλή σειρά ! Έχω κολλήσει ! Άκουσα ότι θα την κόψουνε ξέρεται τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 το postαρε αρχικά ο Toufas στο Μπλα Μπλα http://www.buzzfeed.com/jpmoore/the-cast-of-community-as-x-men Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 υπερτατο,ξεκινησα να κοιταω απο αριστερα προς τα δεξια,οταν εφτασα στον πρυτανη ελιωσα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το τελείωσε επιτέλους? Αυτός βδομάδα παρα βδομάδα έβγαζε έναν έναν τους χαρακτήρες, αλλα δεν είχα δει το τελικό αποτέλεσμα. Nice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kC_2XpcyFfE&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 παντως παιδια δεν πιστευω καποιος απο εσας να τα εχει δει μονο μια φορα τα επεισοδια??εγω τα εχω δει απο 2-4 φορες ολα τα επεισοδια..και εχω να δηλωσω πως στην επαναληψη ειναι ακομα καλυτερα.. την εχω αγαπησει αυτη τη σειρα.. κανα νεο εχουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Τα επισόδεια αραγε τα γυρνάνε για να τα έχουν ετοιμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 παντως παιδια δεν πιστευω καποιος απο εσας να τα εχει δει μονο μια φορα τα επεισοδια??εγω τα εχω δει απο 2-4 φορες ολα τα επεισοδια..και εχω να δηλωσω πως στην επαναληψη ειναι ακομα καλυτερα.. την εχω αγαπησει αυτη τη σειρα.. κανα νεο εχουμε?? μονο το advanced dungeons & dragons ειδα επαναληψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 μονο το advanced dungeons & dragons ειδα επαναληψη Κάτι τέτοιες σειρές χρειαζόταν σίγουρα τουλάχιστον 2η προβολή. Community, Arrested Development, Archer και άλλες, πιάνεις πολλά την δεύτερη φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Oh yes. This just happened... :wub: Τελικά είναι όντως streets ahead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα