seishirosakura Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Σε μερικά χρονακια θα τη συνεχισουν και θα βγαλουν και ταινία *cough* Arrested Development *cough*. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο το Arrested Development εχω δει τα 2-3 πρώτα επισόδεια και δεν με κράτησε. Να του δώσω και αλλη ευκαιρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Επειδη ειχα μια κουβεντα προσφατα, υπαρχει straight αντρας που δεν ειναι ερωτευμενος με την annie? ΕΓΩ! Και οποιος αμφισβητήσει την ανδρικότητα μου θα του βγάλω τα μαλλια τρίχα-τρίχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seishirosakura Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Face the wrath of Sellers the Fabulous. Αυτο το Arrested Development εχω δει τα 2-3 πρώτα επισόδεια και δεν με κράτησε. Να του δώσω και αλλη ευκαιρία; Αυτή η σειρά έχει απίστευτη λεπτομέρεια. Δεν ειναι τυπικό sitcom. Εμένα με κράτησε από την αρχή παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Το arrested development ειναι μεσα στο top3 των πιο καλων κωμικων σειρων για μενα. Εχει δυσκολη αρχη, αλλα αξιζει να επενδυσεις χρονο. gobias industries. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ετσι και εξαιρεσεiς την σκηνη της annie, τοτε το επεισοδιο το βρηκα λιγο μετριο μου φανηκε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 To χριστουγεννιάτικο bit που εκανε παντως στο τελευταιο το χω δει 5-6 φορες. Εγώ το είχα δει 5-6 φορές μόνο την ώρα που έβλεπα το επεισόδιο... Όσο για το Arrested, ε ναι αξίζει. The worlds first analrapist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Το arrested development ειναι μεσα στο top3 των πιο καλων κωμικων σειρων για μενα. Εχει δυσκολη αρχη, αλλα αξιζει να επενδυσεις χρονο. gobias industries. I don't see it as a series. Maybe a movie... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Η σκηνή με την Annie, πέρα από τη σέξι στολή είναι επίσης αρκετά αστεία! Ειδικά στο σημείο που πέφτει στα τέσσερα και αρκουδίζει Boop bee doo bee doo boop *sex* I don't see it as a series. Maybe a movie... - Yeah, the HBO is not gonna want us. What are we gonna do now? - Well, I think it's Showtime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Άραγε να τους ήρθε από εδώ η ιδέα για τη σκηνή; http://www.youtube.com/watch?v=fl1FyM1VcPk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Χρόνια πολλά! http://www.youtube.com/watch?v=7WEVadC8WvI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=geb5OJoSP2Y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 παιδες, υπαρχουν ελληνικα υποτιτλα για την σεζον που παιζει τωρα; γιατι μια ματια που εριξα δεν βρηκα πουθενα, αν εχει βρει κανείς, ας μου στειλει ενα pm plz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 παιδες, υπαρχουν ελληνικα υποτιτλα για την σεζον που παιζει τωρα; γιατι μια ματια που εριξα δεν βρηκα πουθενα, αν εχει βρει κανείς, ας μου στειλει ενα pm plz Γιατι π.μ και όχι εδώ? Τους έχει όλους το subz.tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ουαου, thanxxxxxxxxxxxxxxx αργουνε λιγο, αλλα ... ca va να σαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα