tzinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 το office εχει γινει ΤΡΑΓΙΚΟ εδω και καμια 1-2 σεζον, το καινουριο το whitney δεν το χω δει αλλα εχω διαβασει τα χειροτερα, οι περισοτεροι λενε οτι ειναι η χειροτερη νεα σειρα στη φετινη σεζον, το up all night ειδα τον πιλοτο και την εκανα με γοργα πηδηματακια (ισως φτιαχνει, αλλα δεν με ενδιεφερε σαν σοου). Και ολλα αυτα θα μεινουν και μπει στην ακρη το comunity??? Δεν πανε καλα οι ανθρωποι!! Τουλαχιστον συμφωνουμε στο prime suspect, το παρατησα στον πιλοτο και αυτο. Μετα η βλακεια με την zoey deschanel, το new girl κανει πολυ καλα νουμερα δειχνοντας χαζομαρες και το comunity που ειναι τοσο δημιουργικο και φρεσκο, πατωνει!! μια ζωη τα ιδια, οτιδηποτε διαφορετικο την παταει, ετσι και το pushing daisies, carnivale, firefly.....και τοσα αλλα
klainmaingr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Fml. Πραγματικά δεν ξέρω τι διάολο τους ταίζουν.
finch Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μα τι μαλάκες.... αν είναι δυνατόν ! ! ! Δεν κοιτάνε να κόψουν το Office που έχει καταντήσει κακόγουστη φάρσα, μου κρατάνε και το άλλο το έκτρωμα "Whitney" και μαμάνε τη μοναδική σειρά που αξίζει!!!
bnvdarklord Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 benched τι σημαινει; Διακοπή επ'αόριστον;
giorgospan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Καταπληκτικό επεισόδιο για ακόμη μία φορά. Μετά το χλιαρό ξεκίνημα έχει πάρει τον ανήφορο και δε το σταματάει κανείς. Ούτε το μ@μημένο το NBC.
Darky Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καθε επεισοδιο και καλυτερο σε αυτη την σεζον,εχει ξεφυγει σε ποιοτητα imo η σειρα.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια πως γινεται να μην εχουν βγει subs για το remedial chaos theory,και επισης ειναι το 3ο η το 4ο επεισοδιο του κυκλου??ουτε για τα παρακατω εχουν βγει..αν εχει καποιος να μου πει..
Kasrith Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πόσο τους αγαπώ, πόσο... ΑΓΑΠΗ ΡΕ.... Α, και Leonard ρουλζ
paokara Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 -Abed is Batman now. -It's Official. -From man himself. :mrgreen: :mrgreen:
Kasrith Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό ήταν... Πάει... Stupid NBC. #sixseasonsandamovie ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα