WizeMan Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Έχω παρακολουθήσει μέχρι και τα 5 πρώτα της 2ης season... αν και στην αρχή δεν με ενθουσίασε, σιγά σιγά βλέπω ότι βελτιώνεται. Επίσης μου αρέσει ο τυπάκος ο Αφροαμερικάνος από τους derrick comedy τον είχα από παλιά για ταλέντο, και νομίζω μπορεί καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Γιατί... Γιατί ρε NBC να περιμένουμε μια βδομάδα να δούμε το Part 2. Τα 2 μαζί σαν ένα επ θα είναι σίγουρα έπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Respect στο επισοδειο!! Θελω 2ο μερος τωρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 υπέροχο επεισόδιο! Το χουν φαίνετε τα επεισόδια με το paintball χαχα απο το πρώτο επεισόδιο είμαι ερωτευμένος με την άννυ... και υποθέτω δεν είμαι ο μόνος χαχα σε κάθε επεισόδιο και καλύτερη ρε γμτ, αρρωστήσαμε στο χτεσινό, πλαφ πλαφ πλαφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 απο το πρώτο επεισόδιο είμαι ερωτευμένος με την άννυ... και υποθέτω δεν είμαι ο μόνος χαχα σε κάθε επεισόδιο και καλύτερη ρε γμτ, αρρωστήσαμε στο χτεσινό, φαπ φαπ φαπ... fixed άστα παρακαλούσα μην τυχόν και "πεθάνει" και δεν παίζει στο Part 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konsul Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Τα σπασε όλα, ειδικά αν έχεις δει και λίγο Leone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gUKeXoYmZFk&feature=related Θέλω πολλά +. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SUPERNIKOS Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Καλά το τελευταίο επεισόδιο ήταν τέλειο. Περιμένω πως και πως το δεύτερο part!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gUKeXoYmZFk&feature=related Θέλω πολλά +. -1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Εγω δεν το εχω δει ακομα, περιμενω και το 2ο μερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Me 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 -1 Σε κατάλαβα, εσύ θες βίντεο της ξανθιάς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Σε κατάλαβα, εσύ θες βίντεο της ξανθιάς.... Άστον τον ξενέρωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Με απογοήτευσε το τελευταίο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ελα ρε γιατι? οκ θα ελεγα οτι το 1το μερος ηταν οντως αρκετα καλυτερα αλλα ισως και να επηρεαζει το κουλ φακτορ του γκεστ σταρ. Το 2ρο ηταν περισοτερο ενα απλο ξεκαθαρισμα στο παιχνιδι αλλα ειχε ωραιες στιγμες και ενδιαφερον τελος. Ηταν σεζον φιναλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα