john1987 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Εγω γενικα το βρισκω πιο αστειο,καταλαβαινω ωστοσο αυτο που λετε.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 καραγούσταρα στο τελευταίο επεισόδιο το Fallout reference και το catfish spoiler
tzinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ποιο καλο το τελευταιο, αλλα ισως λιγο αργο και ποιο πολυ συναισθηματικο παρα αστειο(αντε και προβλεψιμο). Η Αληθεια ειναι οτι ισως εχουμε περασει σε μια μικρη κοιλια, λιγο οι ιδεες δεν φαινονται τοσο εντυπωσιακες, αλλα πιστευω οτι η σειρα παραμενει κορυφη. Ειναι αδικο να αρχισουμε τις μουρμουρες οταν εχουν βγαλει τοσα επικα επεισοδεια. Απλα πλεον το γκρουπ εχει δεθει και το στορυ εχει ξεκωλησει λιγο απο το εντελος φλου και οτι να ναι και δινει λιγο παρπαπανω βαρος στις σχεσεις τους και οτι μυνηματα θελουν να περασουν. Δεν ξερω αν στην πορεια τους βγει σε καλο η οχι, προς το παρων δεν με χαλαει.
marantonis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μου αρεσε πολυ το 19ο επεισοδιο. Γουσταρω οταν τετοιες σειρες, που δεν ειναι υποχρεωμενες να το κανουν γιατι αλλος ειναι ο κυριος ρολος/σκοπος τους, το παιζουν καπως αλλιως και δειχνουν οτι αν μη τι αλλο εχουν βαθος. Ηταν διαφορετικο απο τα αλλα επεισοδια αλλα αυτο απο μονο του δεν ειναι αρνητικο, νομιζω πως, δυστυχως, καποιοι το παιρνουν ως τετοιο.
john1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Συμφωνω,αν και δεν ειχε τοσο γελιο,μου αρεσε πολυ κι εμενα.
Kasrith Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Agreed. Και εγώ εντυπωσιάστηκα. Σίγουρα είναι άλλη συνταγή απο αυτή που ξέραμε μέχρι τώρα, αλλα όπως μας συνηθίζουν τα Abed based επεισόδια (Abed's Christmas, Abed's birthday..) θα είναι διαφορετικά και πολύ τους παραδέχομαι γιαυτό.
marantonis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Παντως το Abed's Christmas ηταν για μενα απο τα λιγοτερο καλα επεισοδια.. btw, δε θυμαμαι αν εχει ξανα-αναφερθει, αλλα το ξερετε πως το ονομα του ηθοποιου που ενσαρκωνει τον Starburns ειναι Ντινος Σταματοπουλος; Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2011 από marantonis
tzinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 χχχμμμμ μηπως πρεπει να αρχισουμε να ανυσηχουμε? πανω που δεν ειχα επηρεαστει με την μικρη κοιλια, το καινουριο με χαλασε πολυ.
Kasrith Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) χχχμμμμ μηπως πρεπει να αρχισουμε να ανυσηχουμε? Μπαααα... Μπορεί να μην βλέπουμε συνέχεια επεισοδιάρες, αλλά imo συνεχίζουν αυτά τα "μέτρια/χλιαρά" να είναι καλύτερου επιπέδου των υπόλοιπων sitcom που παίζουν. Το χθεσινό δεν με χάλασε καθόλου, συνεχίζει με έξυπνες ατάκες/σκηνικά και γέλιο Επεξ/σία 20 Απριλίου 2011 από Kasrith
marantonis Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Εμενα μου αρεσε το 20ο. Οποτε δεν βλεπουμε επικα-υπεργαματα επεισοδια μιλαμε για (υποτιθεμενες) κοιλιες, ε tzinos;
tzinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 εεχχμμμ οχι, διοτι για κοιλια μιλουσανε καμποσοι απο τα προηγουμενα επεισοδεια και εγω το υπερασπιζομουν. Στο συνολο ΟΛΟΥ του community για μενα ηταν το 1το επεισοδειο που με αφησε αδιαφορο σαν να εχω δει μια σειρα της σειρας λολ
Kasrith Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καινούργιο We're Still On the Air! http://www.nbc.com/community/video/were-still-on-the-air/1320566/ Το τελευταίο comment στην πρώτη σελίδα, που λεει "you guys should make another episode with a paintball war, maybe modern warfare 2........ and Leonard should win." είναι έπικ win και my thoughts exactly!
SofoS@ Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Από τα backstage είδα οτι το επεισόδιο με το pulp fiction το σκηνοθέτησε ο moss απο it crowd!
salazar1991 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μολις ειδα τα 3 πρωτα επισοδεια απο το Community..Συμπαθητικο αλλα δε με ενθουσιασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα