Προς το περιεχόμενο

Αυξηση τιμων τους επεξεργαστες???

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εδω και αρκετες μερες εχω παρατηρησει μια αυξηση στις τιμες ολων σχεδον των επεξεργαστων σε ολα τα site γνωστων καταστηματων...

Αντι να μειωνονται οι τιμες λογο παλαιοτητας και εν αναμονη τνω καινουριων επεξεργαστων ειναι δυνατον οι τιμες των ηδη υπαρχοντων να ανεβαινει???

Τι γινεται? Γνωριζει κανεις κατι? Η κριη φταει και για αυτο?

Δημοσ.
μαλλον ετοιμαζεται ο φπα για το 21%...

μακαρι να ειναι αυτο γιατι βλεπω να μας το φορανε καπελο απο πανω το φπα... :mad:

Δημοσ.

μπορεί να φταίει και η ισοτιμία ευρω/δολαρίου που χάρη στην Ελλαδίτσα μας (το έκανε πάλι το θαύμα της)... έπεσε στα "τάρταρα"... :whistle: :mad:

Δημοσ.

εγω ειδα αυξηση σε μερικους amd...925, 945, 955 κλπ...λογικα οταν βγουν στην αγορα οι 6πυρηνοι θα πεσουν οι τιμες των 4πυρηνων...

Δημοσ.
εγω ειδα αυξηση σε μερικους amd...925, 945, 955 κλπ...λογικα οταν βγουν στην αγορα οι 6πυρηνοι θα πεσουν οι τιμες των 4πυρηνων...

οτνως τωρα που το ξαναβλεπω οι amd εχουν κανει την αυξηση...

αλλα ειναι σε ολη την γκαμα τους και οχι σε μεμονομενους επεξεργαστες, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο...

μαλλον ειδαν οτι πουλανε και ειπαν να τσιμπησουν λιγο τις τιμες... :mad:

Δημοσ.

O φιλος πιο πανω εχει δικιο, η ισοτιμια ευρω-δολαριου εχει αυξησει κατα πολυ τις τιμες (Βεβαια σε αυτο δεν φταιει τοσο η Ελλαδα, καθως αντιπροσωπευει 4-5% της Ευρωπαϊκης Ενωσης...)

Αν θυμαστε το αναποδο ειχε γινει με τις μνημες περυσι, οταν το δολαριο ειχε πεσει πολυ, οι μνημες dd2-800 1gb ειχαν 10 ευρω, τωρα εχουν ξανα μεγαλη τιμη περιπου 20 ευρω...

Δημοσ.
O φιλος πιο πανω εχει δικιο, η ισοτιμια ευρω-δολαριου εχει αυξησει κατα πολυ τις τιμες (Βεβαια σε αυτο δεν φταιει τοσο η Ελλαδα, καθως αντιπροσωπευει 4-5% της Ευρωπαϊκης Ενωσης...)

Αν θυμαστε το αναποδο ειχε γινει με τις μνημες περυσι, οταν το δολαριο ειχε πεσει πολυ, οι μνημες dd2-800 1gb ειχαν 10 ευρω, τωρα εχουν ξανα μεγαλη τιμη περιπου 20 ευρω...

η ισοτιμια εχει επηρεασει μονο τους επεξεργαστες και δη τους amd???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...