Runner25 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο dvd drive με εγγραφη απλα να ειναι αξιοπιστο και να αντεχει τωρα εχω ενα lg και ειναι τρελη μαπα ολο μου χαλαει τις εγγραφες και το χω δουλεψει ελαχιστα επισης ειναι καλυτερο να βαλω sata? ας πουμε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325636&u=PLEXTOR-PX-880SA-DVDR/RW-RETAIL ειναι οκ?
Hlapatsas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Θα σου έλεγα να πάρεις κανένα Pioneer αλλά έχουν εξαφανιστεί από την αγορά πλέον..τα έφαγε η κρίση. Τα plextor δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά δυστυχώς, αλλά αν θες plextor http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200004825
oneofthem Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 δοκίμασε να γράψεις σε χαμηλότερη από την τελευταία ταχύτητα, διαφορετικά δισκάκια ή δοκίμασε διαφορετικά προγράμματα εγγραφής θέμα αξιόπιστου dvd drive δεν παίζει έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες και από 2 φορές γιατί γράφω σε 2 pc πίστεψέ με δεν υπάρχει ούτε ένα που να μην έχει αρχίσει τα περίεργα μετά από λίγο καιρό άρα πιθανόν να φταίει το software, εγω προς τα εκεί το ψάχνω τώρα
The_Judas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Τι δισκάκια χρησιμοποιείς? Αν είναι μάρκα μ' έκαψες δεν σου φταίει το dvd-rw... ή μπορεί και να έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι.
Allokotos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα και εγώ ας κάνω την ερώτηση μου εδώ .Χρειάζομαι ένα dvd recorder για το pc και γενικά κοιτώντας είδα ότι οι τιμές τους είναi γύρω στα 20-25 ευρώ και φυσικά υπάρχουν κάποια ποιο ακριβά.Το ερώτημα είναι ανάμεσα σε αυτόν και αυτόν ποιον θα πέρνατε?Αξίζει τα λεφτά του ο plextor?Θα υπάρξει διαφορά που να δικαιολογεί τα 15 ευρώ extra?
blackstar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 To plextor είναι liteon, και το sony είναι optiarc 7241S διάλεξε και πάρε όποιο θες.
Allokotos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 To plextor είναι liteon, και το sony είναι optiarc 7241S διάλεξε και πάρε όποιο θες. Και ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο ?Ποιο είναι ποιο αξιόπιστο ?
blackstar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Και ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο ?Ποιο είναι ποιο αξιόπιστο ? Διαφορά ανάμεσα στα δυο; Ποια δυο; Στο Plextor πληρώνεις το όνομα και την ιστορία της Plextor ενώ στο άλλο το όνομα της sony, εγώ θα διάλεγα το optiarc (sony), αλλά δεν πιστεύω οτι θα έχεις κάποιο πρόβλημα με κάποιο απο τα δυο.
vasman15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 προσωπικα εχω δοκιμασει και sony και plextor και τα δυο ειναι αξιοπιστα απλα το plextor μου φανηκε πιο στιβαρη και πιο καλη η κατασκευη του μου εκανε εντυπωση ποσο σταθερο ηταν το συρταρι του ,ενω σε ολες τι υπολοιπες μαρκες που εχω υποψιν μου ,το συρταρι ταλαντευεται λιγο.
Allokotos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Τελικά όπως είπε και ο φίλος blackstar θα πάω για το sony.20 ευρώ είναι σε αντίθεση με τα 50 του plextor(διότι το pc1.gr θέλει 2 εβδομάδες να το φέρει μετά από παραγγελία και το e-shop το έχει στα 50!).Ελπίζω πάντως να είναι ποιοτικό το sony και να μην έχω προβλήματα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.