Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς από paypal;

tzella_a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλουσ! Πρόσφατα, συγκεκριμένα πριν 5 μέρεσ, δημιούργησα λογαριασμό στο paypal. Αφού δήλωσα τα στοιχεία τησ κάρτα μου,πρέπει να κάνω confirm card. Για να γίνει αυτό απαιτείται ο paypal code. Το ρώτημα μου είναι: αυτόσ ο κωδικόσ θα έπρεπε να μου΄έχει σταλέι με μειλ ή απλά δεν μου κόβει? Σασ ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!!

B)

Δημοσ.

Οχι με εμαιλ, κανονικα θα σου ερθει με τη μηνιαια αναλυση της καρτας οπου διπλα απο την πληρωμη του 1 ευρω στο paypal θα σου εχει ενα τετραψηφιο κωδικο.

Στην περιπτωση μου (προπληρωμενη καρτα Κυπρου), δεν ερχεται μηνιαιος λογαριασμος (κλασικος με το ταχυδρομειο), οποτε πηγα σε ενα υποκαταστημα με την καρτα, ζητησα τον κωδικο για το paypal, μιλησαν με τα κεντρικα που ασχολουνται με τις καρτες (ηξεραν για τι πραγμα μιλαω), και μου τον εδωσαν τηλεφωνικως.

Επιπλεον, ο κωδικος αυτος δεν ειναι αμεσα αναγκαιος για να κανεις συναλλαγες. Μικροποσα μπορεις να κανεις συναλλαγη και χωρις τον κωδικο. Απλα για να "ανοιξει" σωστα ο λογαριασμος, χρειαζεται.

Δημοσ.
Αφού δήλωσα τα στοιχεία τησ κάρτα μου,πρέπει να κάνω confirm card. Για να γίνει αυτό απαιτείται ο paypal code. Το ρώτημα μου είναι: αυτόσ ο κωδικόσ θα έπρεπε να μου΄έχει σταλέι με μειλ ή απλά δεν μου κόβει?

Όπως είπε και ο pournaras θα δεις τον κωδικό στην ανάλυση της κάρτας. Αλλά εάν διαχειρίζεσαι την κάρτα σου με web banking δεν είναι απαραίτητο να περιμένεις ένα μήνα, ούτε και να πας στην τράπεζα ή να τηλεφωνήσεις κάπου.

Για παράδειγμα εγώ έχω winbank από όπου μπορώ να βλέπω ανά πάσα στιγμή ό,τι κινήσεις κάνω με την κάρτα μου. Όταν έκανα λογαρισμό στο paypal είδα την ίδια στιγμή τον κωδικό στις κινήσεις της κάρτας μου στην winbank (Τράπεζα Πειραιώς).

Λογικά το ίδιο θα μπορείς να κάνεις με οποιαδήποτε τράπεζα που προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες μέσω ίντερνετ.

Αρκεί φυσικά να έχεις και 'συ ένα λογαρισμό για web banking από την τράπεζά σου.

Δημοσ.
Λογικά το ίδιο θα μπορείς να κάνεις με οποιαδήποτε τράπεζα που προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες μέσω ίντερνετ.

Yeap, και εγώ με eurobank το ίδιο κάνω. :-)

Δημοσ.

Ναι, αυτο ξεχασα να το αναφερω, και ειδικα με την προπληρωμενη της Κυπρου, η εγγραφη στο web banking τους ηταν θεμα λεπτων (ενα κωδικο μου εδωσαν μεσα απο το υποκαταστημα που ελαβαν μεσω τηλεφωνου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...