Jojos170304 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Υποχρεωτικό donation δεν είναι donation. Το προϊόν (γιατί περί αυτού πρόκειται εάν το πληρώνεις) μπορεί να είναι άριστο, αλλά η νοοτροπία τους είναι κάθετα αντίθετη στην νοοτροπία για την οποία πολεμάμε κ για την νοοτροπία που έχουμε επιλέξει υιοθετώντας σαν λειτουργικό μας αυτό του ανοιχτού κώδικα. ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaEmOnIcUs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Κι εγώ είμαι αντίθετος με την υποχρεωτικό Donation. Έχω κάνει μικροdonations που και πού σε projects που μου άρεσαν, αλλά δέν μου αρέσει αυτήν η κίνηση....Ελπίζω όμως να προχωρήσει το project για να το δούμε σε netbooks και embended συσκευές όλο και πιό πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Όπως λέει η φιλοσοφία του ΕΛ/ΛΑΚ "FREE as in FREEDOM, not FREE as in BEER" http://www.gnu.org/philosophy/selling.html Οπότε μια χαρά σωστά είναι η νοοτροπία τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaEmOnIcUs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 redLizard έχεις δίκιο σε αυτό που λές.Απλά εγώ , εφόσον υπάρχει ένα kde απο πίσω, δεν θα κάνω donate σε κάτι που μου είναι αμφίβολο άν με καλύπτει. Πρίν κάν το κάνω install στο σκληρό. Τέσπα, ελπίζω να προχωρήσει καλά το project γιατί μου φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 redLizard έχεις δίκιο σε αυτό που λές.Απλά εγώ , εφόσον υπάρχει ένα kde απο πίσω, δεν θα κάνω donate σε κάτι που μου είναι αμφίβολο άν με καλύπτει. Πρίν κάν το κάνω install στο σκληρό. Τέσπα, ελπίζω να προχωρήσει καλά το project γιατί μου φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Το δοκίμασες? Δεν πληρώνεις για να το δοκιμάσεις, για να το κάνεις εγκατάσταση δίνεις ένα ποσό, αφού το έχεις bootaρει live και έχεις δει ότι σου κάνει (μόνο για τη stable πάντα ισχύει το donation, όλες οι άλλες εκδόσεις είναι free με όλες τις έννοιες, η Development και η Zeitgeist) Btw DaEmOnIcUs ίσως με ξέρεις από το IRC Channel της LinuxTeam με nick ragecryx ** Και βέβαια μην μπερδεύετε το Enlightenment με το Elive. Το Enlightenment είναι free από όλες τις έννοιες (BSD License αν θυμάμαι καλά). Το Elive είναι ένα ελαφρώς πειραγμένο Debian με ένα ελαφρώς πειραγμένο Enlightenment για να λειτουργούν όλα ρολόι. Εγώ όταν δουλεύω, δουλεύω upstream (πάνω στο project ανεξαρτήτως διανομής) ειδικά όσων αφορά τις μεταφράσεις οπότε όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει σε αυτό τον τομέα ας μου στείλει ένα PM (το Enlightenment έχει κάποιες νέες έννοιες για desktop environment οι οποίες δεν έχουν μεταφραστεί ποτέ ξανά σε ελληνικά και οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spoonman69 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Το εβαλα κι εγω σημερα σε dual boot με xp.Πολυ ωραια διανομη , ταχυτατη και μεχρι στιγμης μονο θετικες εντυπωσεις. Μια απορια μονο για οποιον ξερει.Πως μπορω να ρυθμισω τα modules οπως το forecast πχ???Δε βρισκω που ειναι οι ρυθμισεις ή οι ιδιοτητες των modules / gadgets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Το εβαλα κι εγω σημερα σε dual boot με xp.Πολυ ωραια διανομη , ταχυτατη και μεχρι στιγμης μονο θετικες εντυπωσεις.Μια απορια μονο για οποιον ξερει.Πως μπορω να ρυθμισω τα modules οπως το forecast πχ???Δε βρισκω που ειναι οι ρυθμισεις ή οι ιδιοτητες των modules / gadgets. Όσα επιδέχονται ρυθμίσεων τα ρυθμίζεις ή με δεξί κλικ πάνω στο gadget/widget και κλικ στην αντίστοιχη επιλογή ή (μερικά gadgets/modules) προσθέτουν ένα πάνελ στον πίνακα ελέγχου (στο κεντρικό μενού Settings > Settings Panel) (Στη περίπτωση του Forecasts δεξί κλίκ πάνω του και Configuration) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Χμμμ βασικά κάτι διάβασα σε forums και στο κανάλι #elive στο Freenode ότι με μερικά καινούργια netbooks παίζουν τέτοια προβλήματα... οπότε αν κάποιος δεν διατίθετε να δοκιμάσει να ψάξει/εγκαταστήσει χειροκίνητα kernel modules (ή νεο πυρήνα) κτλ μάλλον καλύτερα να περιμένει κάποιο update. Αν δεν ήμουν άσχετος από linux ίσως το πάλευα, αλλά δυστυχώς θα είμαι σε αυτούς που θα περιμένουν κάποιο update. Πάντως τουλάχιστον τα I/O devices περίμενα να δουλεύουν. Δοκίμασα και την Adriane - Knoppix v6.2.1 και διχάστηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.