^^JuNiOr^^ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Είμαι σε ενα macbook με snow και δεν μπορώ να κάνω λογκ ιν. Εισάγω τον κωδικό αλλα με ξαναπετάει στο ίδιο παράθυρο.Δυστηχώς δεν έχω άλλο user για να προσπαθήσω να κάνω λογ ιν με αυτόν. Mποοταρα με το cd εγκατάστασης κ δοκίμασα να κάνω απο το DIsk Utility repair τα permissions αλλά τπτ δεν άλλαξε. Προσπαθώ να κάνω backup εισάγωντας ένα live cd των xubuntu. Βλέπω το δίσκο αλλά τα αρχεία του χρήστη μου εiναι locked. υπάρχει το Singe User Mode αλλά δεν ξέρω αν γίνεται back up απο εκεί μέσω κονσόλας. Οποιαδήποτε ιδέα που μπορώ να σώσω τα αρχεία και να ξαναστήσω το σύστημα μου ευπρόσδεκτη, Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Επιλογη 1 ... Δοκίμασε να κανεις boot σε safe mode (press shift durring boot) Επιλογη 2 ... Εαν εχεις προσβαση σε αλλο mac, ξεκηνα το δικο σου σε Target Disk Mode (press T during boot), απο εκει θα μπορεσεις να παρεις τα αρχεια σου Επιλογη 3 ... Κανε install το Snow Leopard "απο επανω". Απο default το Snow leopard κανει archive and install, που σημαινει οτι εχεις ενα καινουργιο OS χωρις να πείραξει τα αρχεια και τις ρυθμισεις σου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Επιλογη 1 ... Δοκίμασε να κανεις boot σε safe mode (press shift durring boot) Επιλογη 2 ... Εαν εχεις προσβαση σε αλλο mac, ξεκηνα το δικο σου σε Target Disk Mode (press T during boot), απο εκει θα μπορεσεις να παρεις τα αρχεια σου Επιλογη 3 ... Κανε install το Snow Leopard "απο επανω". Απο default το Snow leopard κανει archive and install, που σημαινει οτι εχεις ενα καινουργιο OS χωρις να πείραξει τα αρχεια και τις ρυθμισεις σου ... επιλογή 1 έχει τα ίδια αποτελέσματα με απλό με boot δεν κάνει Log in. δυστηχώς δεν υπάρχει κάποιο άλλο mac :/ είναι σίγουρο αυτό στην τρίτη επιλογή έτσι? δεν είδα κάποια επιλογή για Format ή όχι στο install οπότε θεώρησα οτι απο default θα κάνει clean install αφού μπουτάρω απο το cd και δεν κάνω κάποιο Update, για αυτό δεν προχώρησα το install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Οχι δεν κανει clean install (μαλιστα στο snow leopard δεν υπαρχει καν αυτη η επιλογη, εαν θελουμε να κανουμε κατι τετοιο πρεπει να κανουμε erase τον δισκο και μετα install) Οποτε μπορεις να το κανεις αφοβα (σχετικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέσα στο Boot CD του Snow Leopard έχει επιλογή Reset Password. You don’t remember your password and need to reset it If you don’t remember your password and you have the Mac OS X installation disc, insert the disc and restart your computer while holding down the C key. If your computer doesn’t have an optical drive, use Remote Install Mac OS X. When the Mac OS X Installer appears, select your language, choose Utilities > Reset Password, and then follow the onscreen instructions. Source: http://manuals.info.apple.com/en_US/Snow_Leopard_Installation_Instructions.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Οχι δεν κανει clean install (μαλιστα στο snow leopard δεν υπαρχει καν αυτη η επιλογη, εαν θελουμε να κανουμε κατι τετοιο πρεπει να κανουμε erase τον δισκο και μετα install) Οποτε μπορεις να το κανεις αφοβα (σχετικα) Ευχαριστώ πολύ . Τελικά ήταν τόσο απλό! Δεν χάθηκε τπτ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.