marios2308 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια αυτο το θεμα που ανοιγω ισως σας φερει παλιες και ωραιες εποχες. εχω ενα παλιον υπολογιστη ο οποιος ειχε τα windows 20000 professional greek (του τα περασα εγω περση) και φετος αποφαφισα να βαλω τα ελληνικα windows xp professional xoris sp greek τα εβαλα ολα ενταρξη μεχρη εδω. Στην βοηθεια και υποστηριξη των windows λεει windows xp home edition πανω στην δεξεια γονια του παραθυρου ενω στις ιδιοτητες συστηματος λεει windows xp professional και οταν φορτωνει τα windows λεει windows xp professional γενικα παντου λέει οτι ειναι professional εκτος απο την βοηθεια και υποστηριξη. Και στην περιγηση των windows xp λεει home edition παλι. τι να φταιει ρε παιδια ; τι μπορω να κανω ; σας παρακαλω βοηθιστε !!!!!! μηπως το cd ειναι pro και home edition μαζι ; Δεν γινετε αυτο.
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αυτό που μετράει είναι τι γράφει στις ιδιότητες συστήματος. Τα pro έχεις. Επίσης διόρθωσε τον τίτλο (απαγορεύονται τα greeklish)
gfilippas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 εχω ενα παλιον υπολογιστη ο οποιος ειχε τα windows 20000 professional greek (του τα περασα εγω περση) Πότε βγήκαν τα 20000? Έχω χάσει πάρα πολλά επεισόδια ρε γαμώτο. Οι εξελίξεις τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός πλέον.
marios2308 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πότε βγήκαν τα 20000?Έχω χάσει πάρα πολλά επεισόδια ρε γαμώτο. Οι εξελίξεις τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός πλέον. τα εχω φιλε μου τα 2000 τα θες να στα ανεβασω και να σου στιλω το link με pm ; ---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:27 ---------- Αυτό που μετράει είναι τι γράφει στις ιδιότητες συστήματος. Τα pro έχεις. ναι αλλα γιατι μου λεει στην βοηθεια και υποστηρηξη οτι εχω την home edition ;
gfilippas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 τα εχω φιλε μου τα 2000 τα θες να στα ανεβασω και να σου στιλω το link με pm ; Όχι φίλε μου σ' ευχαριστώ. Πλάκα έκανα με την έκδοση (20000) που έγραψες κατά λάθος. Θα συμφωνήσω πάντως ότι σημασία έχει αυτό που γράφει στις ιδιότητες συστήματος.
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 ...ναι αλλα γιατι μου λεει στην βοηθεια και υποστηρηξη οτι εχω την home edition ; Αφού δε σε λεει καμπούρη, άσε να γράφει ότι θέλει.
marios2308 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ναι φιλε μου αλλα το ερωτημα ειναι γιατι να γραφει ετσι ; Α και στα εργαλεια συστηματος δεν εχει το προγραμμα Αντιγραφα Ασφαλειας. Αυτο τι συμενει ;
Zazula Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 μηπως το cd ειναι pro και home edition μαζι ;Δεν γινετε αυτο. Χεχε, θυμάμαι ένα φεγγάρι αυτό το κόλπο ήταν πολύ της μόδας: http://it.toolbox.com/wiki/index.php/Change_Windows_XP_Home_Edition_to_Windows_XP_Pro. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.