Προς το περιεχόμενο

αγορα οθόνης 24''

bean1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την samsung syncmaster 959NF19''

και σκεφτομαι τωρα το πασχα να την αλλαξω να παρω μια 24''

παιρνεις 24'' οθονη με

Resolution 1920x1200

Contrast Ratio DC 20,000:1 (1,000:1)

Response time 5ms

(Samsung 2433BW )

SAMSUNG 24'' SM 2433BW στη ricardo.gr"]http://www.ricardo.gr/buy/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1/%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/lcd-tft/samsung-24-sm-2433bw/v/an573048950/"]SAMSUNG 24'' SM 2433BW στη ricardo.gr

η οθόνη με

Resolution 1920x1080

Contrast Ratio DC 70,000:1 (1,000:1)

Response time 2ms

(Samsung P2450H)

επειδη καθομαι και πολλες ωρες (7-8 ωρες την ημερα) θέλω να ειναι ξεκουραστη οπως αυτη που εχω γιατι φοραω και γυαλιά αλλα δεν μπορω να δωσω και πολλα λεφτα γιατι δεν δουλευω γι αυτο δεν μπορω να δωσω και πολλα λεφτα. Τη προσεχει περισσοτερο καποιος σε αγορα οθόνης οταν καθεται πολλες ωρες

το Resolution ή το Contrast Ratio η το Response time

καρτα γραφικών εχω την Nvidia Quadro NVS 290

βρήκα τις

ASUS VK246H 24'' TFT BLACK

ASUS VK246H 24'' TFT BLACK - ΟΘΟΝΗ - E-SHOP.GR

SAMSUNG SYNCMASTER P2450H

SAMSUNG SYNCMASTER P2450H - ΟΘΟΝΗ - E-SHOP.GR

SAMSUNG SYNCMASTER 2494LW

SAMSUNG SYNCMASTER 2494LW - ΟΘΟΝΗ - E-SHOP.GR

η αν εχετε καμια εσεις να μου προτεινετε εκτος απο αυτες που εδωσα παραπανω

Δημοσ.

Θεωρώ ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ενα κατάστημα που έχει τις οθόνες ανοιχτές και να δεις από κοντά ποια σου αρέσει εσένα περισσότερο και ποια είναι πιο ωραία σε χρώματα, εμφάνιση κλπ σύμφωνα πάντα με το δικό σου κριτήριο.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα μέσω μιας απλής περιγραφής των χαρακτηριστικών μιας οθόνης μέσα από τις σελίδες των καταστημάτων.

Εγώ πχ πήρα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168083&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-XL2370

Είχα πάει στο mediamarkt στο Μαρούσι και την είδα δίπλα σε άλλες και μου άρεσε περισσότερο όσον αφορά τα χρώματά της και το design της.

Αυτό βέβαια σύμφωνα με το δικό μου γούστο.

Γι αυτό νομίζω ότι το καλύτερο ου έχεις να κάνεις είναι να πας και να δεις μόνος σου από κοντά!

Δημοσ.

εγω παντως απο την samsung 2350 ειμαι υπερευχαριστημενος(αν και τη δουλευω στα 1280χ800 γιατι δεν παιζει παραπανω λογω 10μετρου DVI καλωδιου).οσο για το dynamic contrast(70000:1 στη συγκεκριμενη) ειναι βλακεια. αυξομειονεται η φωτεινοτητα και ειναι ενοχλητικο ακομα και σε ταινιες. αρα με σε γοητευει το dynamic contrast 70000:1 η 150000:1 η 1000000:1 γιατι δεν ειναι και τιποτα χρησιμο.το standar contrast μετραει και αν εισαι gamer τα 2ms. κατα τ΄αλλα πανω κατω ιδιες ειναι ολες(αφου ειναι TN Film)

• Super Moderators
Δημοσ.
Θεωρώ ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ενα κατάστημα που έχει τις οθόνες ανοιχτές και να δεις από κοντά ποια σου αρέσει εσένα περισσότερο και ποια είναι πιο ωραία σε χρώματα, εμφάνιση κλπ σύμφωνα πάντα με το δικό σου κριτήριο.

έτσι όπως είναι ρυθμισμένες στα καταστήματα με ότι να ναι φωτισμό θα βγάλει σίγουρα τα σωστά συμπεράσματα...

...NOT

Δημοσ.

Φαινεται πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση. και πολυ ωραιο desing(αν ειναι και slim) . ειναι οντως TN?(Λογικα αν δεν ηταν θα ειχε κανα 200αρι πανω).το hardshop βεβαια εχει τη υψηλοτερη τιμη http://www.skroutz.gr/s/89142/LG-W2286L.html?keyphrase=LG+22''+W2286L-PF+LED%09

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν ήταν TN δυστυχώς δεν θα είχε μόνο ένα 200αρι πάνω :-(

τα led backlit με καλο panel ειναι ακριβά...πολύ

Δημοσ.
αν δεν ήταν TN δυστυχώς δεν θα είχε μόνο ένα 200αρι πάνω :-(

τα led backlit με καλο panel ειναι ακριβά...πολύ

ναι είναι TN αλλα λόγω LED αναρωτιέμαι πριν την πάρω αν είναι καλύτερη απο τις απλές TN

Είναι μία απο τις 2 τελικές επιλογές μου που κατέληξα μετά απο πολύ ψάξιμο

Η άλλη είμναι σε pva αλλα με 8 ms

αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168073&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-F2380

τι λέτε ?

μεγάλο δήλιμμα

Δημοσ.

Aν τη θελεις για internet και εφαρμογες τυπου photoshop ειναι πολυ καλη.

Για games ομως... τα 8ms ισως ειναι λιγο προβλημα

• Super Moderators
Δημοσ.

καθόλου πρόβλημα τα 8ms, ΑΝ καταφέρεις και καταλάβεις διαφορά την πηγαίνεις πίσω για αλλαγή...

Δημοσ.

εγω παντως που συγκρινα games με 2 και 5ms οσο κι αν προσπαθησα δεν ειδα καμια διαφορα. στα 8ms ομως δεν ξερω.πολυ καλη τιμη παντως για Pva. απο desing ομως....

• Super Moderators
Δημοσ.

είχα IPS με 16ms και έχω ακόμα ένα παλιό 19αρι PVA με 25ms...όποιος είχε έρθει σπίτι δεν είχε παρατηρήσει κάτι από θέμα ghosting

Δημοσ.

Είμαι και εγώ σε σκέψεις για αγοράς οθόνης στις ίδιες διαστάσεις και είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα.

Την οθόνη την θέλω στις 24" περίπου και κατάλληλη για Autocad. Να υποθέσω ότι πρέπει να κοιτάξω για IPS panel? Μία Dell u2410 θα ήταν ιδανική?

Δημοσ.

Άμα τα χεις τα € δεν νομίζω Να χεις παράπονο. Δοκιμασμένη και πιο πολυσηζητημενη οθόνη.

Πλέον υπάρχουν και rev01 σε καλή τιμή και Ελλάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...