Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση παλιάς Anime Movie

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !!!

Έχει εδώ και κάτι μέρες που προσπάθω να βρω ένα anime ( ταινία όχι σειρά) που είχα δει πολύ μικρός και θέλω την βοήθεια σας αν και λίγο δύσκολο γιατί δεν θυμάμαι και πολλά.

Η ταινία είχε αρκετούτσικο αίμα.

Tip 1

Ο πρωταγωνιστής ήταν ένας τύπος με πορτοκαλί ή ξανθα μαλλια με χτένισμα χοντρά καρφάκια προς τα πίσω.

Tip 2

Θυμάμαι μια σκηνή όπου ένας καθηγητής (μπορεί και να ήταν κάτι άλλο) μπαίνει σε ένα μκικρό δωμάτιο και ανοίγει μια μεγάλη οθόνη και στην οθόνη εμφανίζεται μια φιγούρα η οποία τον έδινε διαταγές (και οι δυο καθηγητής/φιγούρα ήταν κακοί).

Tip 3

Θυμάμαι έναν μελαχρινό με μακρύ μαλλί ο οποίος τρέχει σε έναν διάδρομο και αρχίζουν και τον πυροβολάνε και τον σκοτώνουνε.Αυτή η σκηνή είχε αρκετό αίμα.

Tip 4

Προς το τέλος ο πρωταγωνιστής τρέχει να σωσει μια κοπέλα η οποία είναι ξαπλωμένη μέσα σε μια αίθουσα πάνω σε ένα πράμα σαν κρεβάτι και αν θυμάμαι καλά ήταν κλειστο από πάνω με τζάμι.Μόλις φτάνει ο πρωταγωνιστής στην αίθουσα αρχίζει και παλεύει με κάποιον/κάτι το οποίο σε μια φάση τον πιάνει και τον τρυπάει με κάτι κονικά καρφία.

Tip 5

Τελευταία σκηνή δείχνει μια γκόμενα η οποία ήταν με τους κακούς (ξανθιά με αγορέ μαλλί) μέσα σε ένα αεροπλάνο (στυλ boeing) την ώρα που απογειώνεται και κοιτάει έξω από το παράθυρο όλο σκέψη και αν δεν κάνω λάθος σκέφτεται τον πρωταγωνιστή.

Tip 6

Το όλο σκηνικό χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος νομίζω γινόταν σε κάτι σαν κολέγιο/νοσοκομείο/εσώκλειστο σχολείο και όλα τα στελέχη του ήταν κακοί.

Αυτά τα ολίγα.....

---------- Προσθήκη στις 22:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:01 ----------

Το βρήκα !!!!!!!!!!

Λέγεται Locke The Superman ή Choujin Locke !!!

Δημοσ.

Να ζητήσω κι εγω μια ταινία ή σειρα,με την σειρά μου,Ειχε να κάνει με πόλεμο και αεροσκάφη κανονικά(οχι μακρος/ρομποτεκ/γκανταμ) αλλα ηταν πολυ σκληρή και ρεαλιστική,παίζει να ήμουν 12(πριν 14-5 χρόνια δηλαδή) χρονών οταν την ειδα σε ενα τοπικο καναλι,επισης ειχα δει και αλλη μια με κατι βρυκολακες,δαιμονες,αγγελους και ειχε και τον Εωσφόρο,την ιδια περίοδο και αυτή

Δημοσ.

Το βρήκα !!!!!!!!!!

Λέγεται Locke The Superman ή Choujin Locke !!!

Λοιπόν, τώρα ανατρίχιασα...

Το είχα δει μικρός σε κάποιο τοπικό κανάλι και δε μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ επειδή ήτανε πολύ βίαιο και τρομακτικό. Ελάχιστα θυμάμαι την υπόθεση αλλά με το που το είπες μου ήρθε στο μυαλό. Νομίζω θα ψάξω να το ξαναδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...