nthanasis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Εχω windows vista Επεξεργαστη Intel quad 2.4 ram 2gb και απο χτες στην πλευρικη εργαλιοθηκη το κοντερ του επεξεργαστη ανεβοκατεβαινει ασταματητα ακομα και αν δεν κανω τιποτα.... δεν φτανει στο 100% και δεν κολαει το pc αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο εκανα scan με το antivirus scan με το spybot και με το CCleaner εσβησα καποια trojan και adware που βρηκε αλλα ακομα το ιδιο συμβαινει Μπορει να με βοηθησει καποιος χωρις την λυση του format ???
nick#18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ανοιξε το task manager και δες στις διεργασιες πια απο αυτες κανει χρηση του επεξεργαστη....
nthanasis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 το εχω κανει και αυτο καμια συγκεκριμενη δεν κανει μεγαλη χρηση μεταβαλεται η χρηση συνεχεια
nick#18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Επισης στο task manager διχνει χρηση επεξεργαστη? αν οχι το gadgetακι τα επαιξε...
nthanasis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι στο task manager διχνει χρηση επεξεργαστη, μακαρι να τα επαιξε το gadgetακι και να μην ειναι τιποτα σοβαρο
nick#18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Απο προγραμματα που τρεχουν στο background τι εχεις? Για δοκιμσε να κλεισεις τιποτα απο το taskbar κατω δεξια...
blacksuede Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό όταν έχω ανοιχτή μέσω firefox μια συγκεκριμένη σελίδα... αλλά άμα την κλείσω σταματάει ακόμα και ο ανεμιστήρας του λάπτοπ...μακάρι να ήξερα το γιατί...
grimpr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Με λένε Adobe Flash, και δημιουργήθηκα για να σου ξεζουμίζω την μπαταρία δίχως να παίρνεις την παραμικρή ιδέα. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.