Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να μπω στην αρχικη του router

sickboy88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα..!ειμαι νεος στο φορουμ και πραγματικα ζητω την βοηθεια σας.!

Δεν μορω να μπω στην αρχικη του router για να αλλαξω καποιες ρυθμισεις..Μου ζηταει κωδικους.Εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδιασμους αλλα τιποτα..Το ρουτερ ειναι το Thomson tg585..

Σκεφτομαι να κανω reset το ρουτερ..

To προβλημα μου ειναι το εξης..Αφου κανω reset, χρειαζεται να τρεξω το cd που ειχε μεσα στο κουτι με το ρουτερ?? ή απλα μπαινω στην σελιδα του ρουτερ βαζω τουσ default κωδικους και τελοσ..??

Και το ρωταω αυτο διοτι το cd δεν τρεχει στο λαπτοπ μου..μηπως επειδη εχω windows 7..?

Τhe cd is not designed to run on your operating system λεει..

Δημοσ.

αυτο το ξερω αλλα απο οτι εγραψα κ παραπανω δεν τουσ δεχεται αυτουσ τουσ κωδικουσ...

---------- Προσθήκη στις 19:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:23 ----------

Αν κανω restart, λογικα θα δεχεται αυτον τον username κ password..

το θεμα ειναι αν μετα το restart χρειαζεται το σιντι για να μπω στην σελιδα του ρουτερ..

γιατι το λαπτοπ μου ΔΕΝ διαβαζει το σιντι..

Δημοσ.

Ποια έκδοση του Thomson tg585 έχεις;

Την v7 ή παλιότερη; Το γράφει κάτω από το router

Επίσης ο κωδικός είναι Administrator με A κεφαλαίο

Τέλος το cd δεν το χρειάζεσαι καθόλου. Αν κάνεις reset, μετά ανοίγεις ένα browser, γράφεις 192.168.1.154 και μπαίνεις στο μενου του router και περνάς όλες τις αναγκαίες αλλαγές.

Δημοσ.

1)Στο κουτι γραφει Thomson tg585 σκετο.

2)οπως εχω ξαναπει οι κωδικοι δεν πιανουν για καποιο λογο..ειτε με κεφαλαια ειτε με μικρα..

3)μετα το reset σιγουρα δεν θα χρειαστω το σιντι..??να υποθεσω οτι μετα το reset το username:Administrator και το password:κενο θα δουλευουν κανονικα κ θα καταφερω να μπω στην σελιδα του ρουτερ και να κανω τισ απαραιτητες ρυθμισεις χωρις να χρειαστει το σιντι, ε?

Δημοσ.

2)οπως εχω ξαναπει οι κωδικοι δεν πιανουν για καποιο λογο..ειτε με κεφαλαια ειτε με μικρα..

3)μετα το reset σιγουρα δεν θα χρειαστω το σιντι..??να υποθεσω οτι μετα το reset το username:Administrator και το password:κενο θα δουλευουν κανονικα κ θα καταφερω να μπω στην σελιδα του ρουτερ και να κανω τισ απαραιτητες ρυθμισεις χωρις να χρειαστει το σιντι, ε?

192.168.1.254 είναι η ip. μπαίνεις για τις ρυθμίσεις χωρίς καθόλου κωδικό

όμως να έχεις κάπου γραμμένα το username + κωδικό της σύνδεσης του ίντερνετ

μετά απο reset επανέρχεται στα εργοστασιακά.

Δημοσ.

ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ CD!

(Μη ρωτήσεις πάλι.)

Αν δεν έχεις βάλει/αλλάξει κωδικό πρόσβασης τότε δες τι γράφει το manual για τα στοιχεία πρόσβασης. Δοκίμασε και τα παρακάτω:

Username: Administrator

Password: το αφήνεις κενό

User:Admin

Pass:Admin

Password: connect2th

Με το reset σβήνεις οποιοδήποτε κωδικό και είτε είναι κενό, είτε μπαίνει το προκαθορισμένο (που αναγράφεται στο manual).

Πότε το πήρες; Είναι καινούργιο; Από forthnet;

Δημοσ.

πριν 2 βδομαδες απο φορθνετ..

παρολο που δεν πειραξα καθολου τους κωδικους δεν μπαινει στην σελιδα του ρουτερ με ολα τα πιθανα default που εχω δει στο φορουμ..

και στο εγχειριδιο του ρουτερ δεν αναφερει τιποτα για αυτο το θεμα..

θα το κανω restart και ο θεοσ βοηθος..

Δημοσ.

To wireless το έχεις κλειδώσει/κλείσει;

Σενάριο: Κάποιος γείτονας συνδέθηκε στο ασύρματο σου για να έχει τζάμπα internet και για να σε δυσκολέψει να το κλειδώσεις/αλλάξεις, έβαλε κωδικό στο router σου ώστε να μην μπορείς να μπεις.

Αν δεν χρησιμοποιείς το wireless, απενεργοποιήσε το από το router. Αν το χρησιμοποιείς, βάλε κλείδωμα WPA ή WPA2.

Σε κάποιο γνωστό μου, κάποιος "έξυπνος" έκλεβε ιντερνετ με αυτό τον τρόπο. Πήγα, άλλαξα το όνομα του router σε "gifto_pare_adsl" και έβαλα κωδικό wpa που μόνο σε χαρτάκι μπορείς να τον γράψεις (δεν το θυμάσαι με τίποτα)

Δημοσ.

Password: το αφήνεις κενό

Αυτά είναι τα κλασικά..

για 100 φορα.το thomson εχει to Administrator kai password κενο μονο απο telnet σαν default>στο web interface δεν εχει τιποτα.απλα ολοι τρεχουν το cd η τρεχουν το wizard και σε ενα σημειο το ρουτερ λεει να βαλεις Username kai pass sindesis και μετα καπακια λεει username και password για τον ρουτερ.και οι μισοι ΒΑΖΟYN KATΙ ΚΑΙ μετα δεν θυμουνται τι εβαλαν.σε σπανιες περιπτωσεις σε πιο παλια thomson ο explorer εχει ενα bug explorer 6 νομιζω και ακομα και να εχεις βαλει κωδικο και να βαλεις τον σωστο δεν σε βαζει μεσα.

αυτο το ξερω αλλα απο οτι εγραψα κ παραπανω δεν τουσ δεχεται αυτουσ τουσ κωδικουσ...

---------- Προσθήκη στις 19:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:23 ----------

Αν κανω restart, λογικα θα δεχεται αυτον τον username κ password..

το θεμα ειναι αν μετα το restart χρειαζεται το σιντι για να μπω στην σελιδα του ρουτερ..

γιατι το λαπτοπ μου ΔΕΝ διαβαζει το σιντι..

δεν θες το cd.απλα ανοιγεις 192.168.1.254 πας broadband connection και μετα internet services και βαζεις username kai pass συνδεσης.ουτε cd ουτε wizard.

den θα το χρειαστεις.η forthnet δινει το 585 v7.ειναι το μονο wireless thomson που δινει εκτος απο το 780 που ειναι για sip>τα προηγουμενα που εδινε δεν ηταν ασυρματα.

πριν 2 βδομαδες απο φορθνετ..

παρολο που δεν πειραξα καθολου τους κωδικους δεν μπαινει στην σελιδα του ρουτερ με ολα τα πιθανα default που εχω δει στο φορουμ..

και στο εγχειριδιο του ρουτερ δεν αναφερει τιποτα για αυτο το θεμα..

θα το κανω restart και ο θεοσ βοηθος..

reset default εννοεις οχι restart

dευτερον κλειδωνεις το ασυρματο.πας home network μετα wlan:thomson.... το κανεις κλικ και μετα πας πανω δεξια configure και μετα βαζεις use wpa-psk encryption και μετα απο κατω βαζεις wpa+wpa2 .ακριβως πανω απο αυτο σου λεει για Password και εχει ενα default απο μονο του.αν το αφησεις οπως εχει για να μην βαλεις κατι αλλο και δεν το θυμασαι να ξερεις οτι το default που εχει αναφερεται στο κατω μερος του ρουτερ του thomson εκει που λεει wpa.οποτε μπορεις να το δεις.αν και καλυτερα να το αλλαξεις διοτι υπαρχουν προγραμματα που απο το ssid του thomson αν δεν το αλλαξεις σου βρισκουν το Pass.αν θες ασε τον ιδιο κωδικο για να τον βλεπεις κατω απο το ρουτερ απλα στην αρχη της σελιδας οταν κανεις configure αλλαξε το ssid απο thomson se κωστας παυλος choco Οτι θες.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για την πολυτιμη βοηθεια...!!!

Και κατι αλλο..πως καταλαβαινεις αν σ κλεβουν ιντερνετ???

Παιζει κατι με τα λαμπακια σου ρουτερ?Αν πχ αναβοσβηνουν οταν εχω κλειστο το λαπτοπ??

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω το bug Που έγραψε ο poulinos με τον IE. Το είχα συναντήσει παλιά (όταν ακόμα δούλευα με IE).

sick, βάλε δύσκολο κωδικό WPA και κανένας δε θα σου κλέβει ιντερνετ.

Δημοσ.
Ευχαριστω παιδια για την πολυτιμη βοηθεια...!!!

Και κατι αλλο..πως καταλαβαινεις αν σ κλεβουν ιντερνετ???

Παιζει κατι με τα λαμπακια σου ρουτερ?Αν πχ αναβοσβηνουν οταν εχω κλειστο το λαπτοπ??

τα λαμπακια θα παιζουν ελαφρα ακομα και αν εχεις τ απαντα κλειστα.οχι τοσο του wireless οσο του ιντερνετ γιατι στελνει πακετα στον Provider και πισω για να ξερει το ρουτερ οτι ολα ειναι οκ.κλειδωσε το δεν το αφηνουμε ανοιχτο και λεμε α πως θα δω αν μπηκε καποιος.το κλειδωνεις.αν και στο thomson αν πας home network μετα βλεπεις ποιος εχει μπει μεσα διπλα στο wlan:thomson εικονιδιο.

Δημοσ.

Επειδη το εχω κλειδωσει,εχω βαλει δυσκολο κωδικο wpa+wpa2 και ενω εχω κλειστο το λαπτοπ κ δεν χρησιμοποιω το ιντερνετ, παρατηρησα οτι το λαμπακι του ρουτερ που γραφει ιντερνετ τρεμοπαιζει μερικεσ φορεσ..

Δημοσ.

ειναι αυτο που σου ειπα .το router ανταλασει πακετα με τον provider για αυτο και βλεπεις να αναβοσβηνει που και που για να ξερει οτι η συνδεση ειναι ανοιχτη και οτι δεν υπαρχει προβλημα.κατι παρομοιο με το κινητο σου που ενω δεν μιλας στελνει για να κανει ελεγχο οτι εχει σημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...