Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με redirect στο router

The_Fake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Το router μου ειναι το DSL-2640B και το προβλημα εχει ως εξης.

Πριν απο μερικο καιρο ειχα ενα παλιο router της Samsung (δεν ξερω μοντελο) και με αυτο ετρεχα στο pc διαφορους servers (gameserver, fileserver, radio etc). Για να το κανω αυτο, χρησιμοπουσα ενα δωρεαν DNS Server που εκανε redirect στην IP μου, και αρα και στους servers. Τωρα, με το κενουργιο router, ειτε παω να χρησιμοποιησω τον DNS ή και κατευθειαν μεσω της IP για να συνδεθω, μου κανει redirect στην IP του router (192.18.2.1) (μονο στο pc μου, γιατι η εξωτερικη προσβαση ειναι off [σε αλλους λεει απλα οτι δεν μπορεσε να φορτωθει η σελιδα]). Ξερετε μημπως καποια λυση σε αυτο το προβλημα? Εψαξα και εγω στο router αρκετα αλλα δεν εβγαλα ακρη.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

για να συνδεθεις σε ενα server εφοσον δεν παιζεις με πραγματικες ip θα πρεπει να εχεις κανει Port forward στην ip που πρεπει και β.αν πχ ο server παιζει στην θυρα 3030 αν το προγραμμα δεν το περναει αυτοματα και απλα το κανεις απο explorer τοτε θα πρεπει να ειναι px 194.222.222.222:3030 η στην θεση τis ip να ειναι το dyndns που εχεις.αρκει να καταλαβα σωστα για αυτο που θες να κανεις.αλλιως αμα γραφεις απλα την wan ip θα σε πεταει στον ρουτερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...