alexandros23 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να να μου συστήσετε τί να προσέξω για αγορά laptop(αναγκαστικά λόγω χώρου) για τις παρακάτω λειτουργείες: Desktop replacement (μουσική σε ενισχυτή/ιντερνετ/φωτο επεξεργασία(τα βασικά) με κύρια λειτουργία όμως το editing απο HD κάμερα και το κάψιμο σε BR ή και σε απλά DVD. Οπότε ένα δεδομένο το BR writer. Δεν με ενδιαφέρει η φορητότητα. Δεν παίζω ποτέ παιχνίδια. Budget: 1300+/- Οι απορίες μου έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή,την κάρτα και τις θερμοκρασίες. Πάμε σε i5-520 διπύρηνο ή σε i7-720 τετραπύρηνο ή κάτι άλλο,καθότι αυτά βλέπω στα διάφορα eshops. Απο κάρτες?Θα πρέπει να με απασχολεί το directX11 το οποίο δεν ξέρω καν τι είναι?Εχει σχέση με το editing ή αφορα τους gamers? Βάζω ώς μια επιλογή το Toshiba Qosmio F60-10K ώστε να αρχίσει η κουβέντα,απλά να ξέρετε έχω κενό γνώσεων όσον αφορά τους επεξεργαστές και τις κάρτες και τον συνδυασμό τους(ώστε να μη πληρώσω παραπάνω απο ότι χρειάζομαι ούτε όμως και να σερνόμαστε). Αυτά, ελπίζω να μη σας κούρασα περιμένω για τις συμβουλές/tips σας, Ευχαριστώ Αλέξανδρος
qosmio f50 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 θα σου προτεινα το μοντελο F50 μονο και μονο για ενα λογο. εκτος απο τον επεξεργαστη Τ9400 η Τ9550 εχει ενα επιπλεον τετραπυρηνο επεξεργαστη που ειναι τελειος για τη δουλεια που το θελεις, HD real time upscaling & encoding.
alexandros23 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Το ότι έχει κατώτερη κάρτα και λιγότερη μνήμη δεν παίζει ρόλο? Επίσης δεν έχει BR-RE. Βέβαια δεν ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για Toshiba απλά ώς σημείο αναφοράς το ανέφερα το Qosmio. Με τις θερμοκρασίες τι γίνεται? Ποιόs ζορίζει περισσότερο? Ένας διπύρηνος ή τετραπυρηνος και ποιούς?Τους παλιούς η τους i5-i7? Ευχαριστώ Αλέξανδρος
alexandros23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Καμιά άλλη συμβουλή όσον αφορά την κάρτα και τον επεξαργαστή για τη δουλειά που τα θέλω? Ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Αντι να δωσεις τοσα λεφτα για λαπτοπ, διεθεσε τα καλυτερα για εναν σταθερο με απ'ολα (4πυρηνο, πολλη ram, high end vga κλπ) και μαζεψε χρηματα για μια matrox axio (καρτα επεξεργασιας βιντεο).
katkat Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εγω εχω εδω και καμια βδομαδα το Sony Vaio VPC-F11Z1E/BI και σε καμια περιπτωση δεν "βραζει"! Βεβαια δεν παιζω καθολου παιχνιδια αλλα για photoshop, corel κλπ που το χρησημοποιω ειναι super (η οθονη του ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ). Ξεφευγει λιγο στα χρηματα που λες αλλα υπαρχει και το Sony Vaio VPC-F11S1E/B το οποιο εχει πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα αλλα χωρις BDR (μονο στο design ειναι αρκετα κατωτερο)
alexandros23 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Φίλε jim_p δυστυχώς όπως προείπα χώρος γιόκ.Ευχαριστώ πάντως. Θα τα τσεκάρω τα sony σε κανα πλαίσιο. Μέχρι τότε όποιος άλλος...ελεύθερα.(Για κάρτα κανείς???) Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.