Προς το περιεχόμενο

Forthnet 2 Play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω σύνδεση forthnet και τηλεφωνία ΟΤΕ.

Σκέφτομαι σήμερα που θα πάω να πληρώσω τον λογαριασμό μου, να πω στην (πολύ) όμορφη κοπελιά στο κατάστημα φόρθνετ, να αρχίσει τις διαδικασίες για μεταφορά μου σε forthnet 2 play.

Γνωρίζει κάποιος πόσο θα διαρκέσει όλο αυτό πάνω κάτω? Πόσο θα μείνω χωρίς internet και τηλέφωνο?

Δημοσ.

Για μια μερα θα μεινεις χωρις τηλ κ ιντερνετ.Περίπου 1 μηνα απο την ημερα που θα κανεις τν αιτηση θα γινει αυτο κ μετα θα εισαι οκ με 2play!

Δημοσ.
ξανασκεψου το..ισως μεινεις χωρις αυτα για παντα..ενας παθων

Την έχω πάρει την απόφαση. Τα βαλα κάτω και δεν συμφέρει πλέον, να σκάω 40άρια πάγια στον ΟΤΕ και συνολικό λογαριασμό 87 ευρώ.

Και αν προσθέσεις σε αυτά τα 40 της φόρθνετ έφτανα τα ~120 το δίμηνο.

Για μια μερα θα μεινεις χωρις τηλ κ ιντερνετ.Περίπου 1 μηνα απο την ημερα που θα κανεις τν αιτηση θα γινει αυτο κ μετα θα εισαι οκ με 2play!

Μ' έφτιαξες τώρα... Νόμιζα ότι θα είχα 10μέρες+ διακοπή ίντερνετ.

Άντε και ο θεός βοηθός :lol:

Δημοσ.
Παντως Κερατσινι εγω ειμαι παρα πολυ δυσαρεστημενος κυριως στα Games...432 Ms στο WoW?Οχι ρε φιλε...Και με HIL 101 max?

Bam...

Εγώ προσωπικά τον τελευταίο καιρό είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεν είμαι και από τους πλέον απαιτητικούς πάντως για να πω την αλήθεια.

Ούτε games παίζω πλέον, ούτε έχω κάνει το downlaoding επάγγελμα, και να ψάχνω τα 300-400 χαμένα kb/s κάποιες στιγμές της μέρας.

Βέβαια υπάρχουν αρκετά προβλήματα ανα καιρούς, που με επηρεάζουν κυρίως στο youtube αλλά πλέον έχω μάθει να ζω με αυτά όποτε εμφανίζονται :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...